Adv. & Stuff

Locuri de munca la Arabesque

By | 29.04.2016 | 3 Comments

Arabesque este unul din cei mai cunoscuti retaileri de materiale de constructii din tara noastra. In prezent, celebrul retailer are 19 centre comerciale in Romania. Cel mai nou a fost deschis chiar la inceputul acestui an, proiect in care s-au investit peste 10 milioane de euro. Nu e usor sa devii un lider pe aceasta piata mai ales ca si concurenta este pa masura. Arabesque insa ofera o gama larga de produse din care fiecare client poate alege exact ce are nevoie in functie de buget si calitate. Toate produsele de la Arabesque pot fi achizitionate mult mai ieftin decat in alte magazine. In ceea ce priveste forta de munca, in Pitesti au fost angajati peste 100 de oameni in noul centru comercial.

Pe langa aceste locuri de munca se pare ca celebrul retailer inca mai are nevoie de angajati, asa ca pune la bataie mai multe locuri de munca. Cele mai multe locuri de munca se adreseaza celor care vor sa lucreze in depozit, ca gestionari. Pentru aceste locuri au fost depuse online peste 300 de CV-uri. Si Arabesque apeleaza la platformele online pentru a gasi mai rapid oamenii de care are nevoie. Destul de putine CV-uri au fost insa depuse pentru o pozitie mai inalta in cadrul companiei, cea de Sef departament vanzari. Aici doar 33 de oameni au aplicat pana in prezent. Sunt multe joburi la Arabesque disponibile, asa ca, daca ai nevoie de un loc de munca stabil in aceasta perioada, iti poti depune si tu CV-ul aici. Poti prinde o pozitie mai buna daca ai si experienta sau ai urmat o facultate in domeniu. Pentru job-urile de gestionar depozit pot aplica si muncitorii necalificati.

Poti afla mai multe informatii despre Arabesque pe Wikipedia. Aici vei afla ca este o companie infiintata in anul 1994, ce are in prezent o cifra de afaceri foarte mare. Deci jobul la care urmeaza sa aplici este unul in cadrul unei companii stabile care are la activ peste 2.400 de angajati in toata tara. Foarte multa lume recomanda acest retailer din domeniul constructiilor. Am un prieten care colaboreaza de multa vreme cu ei, fiindca au personal calificat, care cunoaste foarte bine acest domeniu de activitate. De aceea e bine ca atunci cand aplici la acest job sa ai cunostinte in domeniul constructiilor, pentru a le oferi clientilor informatii utile si valabile ori de cat ori esti intrebat. Arabesque cauta oameni pe care se poate baza si cu care poate face o echipa imbatabila!

Arabesque

3 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  04/05/2016

  cu siguranta e genul de job la care inveti multe si chiar poti sa fii promovat daca te implici si iti place ceea ce faci. Te duci ca necalificat in depozit, faci niste cursuri, te tii de treaba si, in 2-3 ani, poti sa ajungi responsabil de departament.

  • Reply

   Ioana Radu

   04/05/2016

   Sunt o gramada de job-uri bune. Dar si o gramada de puturosi care nu vor sa munceasca…

 • Reply

  Nicu

  04/05/2016

  Iată că mai există şi lucruri bune în Românica. Greu mai găseşti un loc de muncă de care să fii şi mulţumit.

Leave a Reply