Adv. & Stuff

Love? Hard work? Stress or… lust?

By | 12.07.2015 | 6 Comments

Cred că răspunsul pentru toate întrebările din titlu este MotionSense. Dar ajungem şi acolo, hai să citim preludiul…

Tu ştii câtă mişcare faci în fiecare zi?
Mi-e greu să formulez un răspuns care să coincidă activităţii din fiecare zi. Marţea, joia şi sâmbăta am program de alergat. Nu se întâmplă de multă vreme, să fie vreo lună şi jumătate. O decizie recentă pe care am luat-o din dorinţa unui stil de viaţă mai sănătos, a unor gambe şi a unui posterior frumos, dar mai ales pentru a-mi lucra rezistenţa pentru bicicletă. Sunt dependentă de mtb-ul meu şi n-aş renunţa la bicicletă nici în ruptul capului. O iubesc până la lună şi înapoi, de mai multe ori!
DSC_0198b
Partea bună este că vreau să străbat cu ea în lung şi-n lat. Partea mai puţin bună este că trebuie să lucrez constant şi serios la rezistenţă, pentru că mă încăpăţânez să nu folosesc o cursieră (n.r.; bicicletă mult mai uşoară, special concepută pentru deplasări pe distanţe mari). Eu sunt îndrăgostită de mtb. Mai dură şi mai puternică, o bicicletă perfectă pentru sufletul meu sălbatic.

De obicei ies la alergat dimineaţa, înainte să iasă soarele, ori cel târziu la primele raze. Nu pot să alerg atunci când deja se instalează căldura, mi se pare un chin. Am căştile în urechi înainte de a ieşi pe uşă, alteori merg până la parc bucurându-mă de zarva din jur, oameni care aleargă în toate direcţiile, fiecare către serviciu sau către pasiuni matinale. Linkin Park, RHCP, Destiny’s Child şi altele light pentru drum, cât încă mă încălzesc. Apoi schimb playlistul cu ceva mai antrenant. Slipknot, Eminem, Skillet ş.a.m.d. Când termin de alergat mă simt alt om. Mai liberă, mai puternică, mai frumoasă. Şi mai transpirată. Cu toate biluţele de transpiraţie care se rostogolesc pe şira spinării şi apoi îmi inundă tot corpul, nu văd altceva decât drumul spre casă şi duşul pe care aproape că-l aud înainte să urc cele 4 etaje. Dar până acolo, drumul aproape că se transformă în “the walk of shame”. Nu pentru că aş fi făcut ceva ce n-ar trebui, ci pentru că transpir ca un ursuleţ mic :D. Am încercat o grămadă de deodorante dar tot nu simt că l-am găsit pe cel potrivit. Aştept cu nerăbdare să probez MotionSense™ de la Rexona.

Este cea mai nouă şi mai şmecheră formulă, Rexona fiind astfel primul deodorant din lume care conţine microcapsule activate de mişcare, pentru protecţie antiperspirantă eficientă şi senzaţie de prospeţime pe parcursul întregii zile. E visul meu, cu alte cuvinte. Mă intrigă atât de mult încât nu am răbdare să se termine deodorantul antiperspirant pe care l-am cumpărat recent, o să mă duc să caut ca bezmetica noul Rexona care promite să mă ajute să nu-mi mai fie ruşine să intru în magazin când mă întorc de la alergat. Sau să îmbrăţişez pe cineva când sunt cu bicicleta şi mă opresc 5 minute să schimbăm câteva cuvinte.

Nu ştiu cât la sută din populaţie se confruntă cu problema aceasta a transpiraţiei greu de controlat, dar mi-e uşor să presupun când mă urc în autobuz… Nu e o ruşine să recunoaştem că avem probleme cu transpiraţia. E mai rău dacă nu încercăm noile formule de deodorante, deoarece într-unul dintre acestea s-ar putea să se ascundă un aliat de nădejde.

Ce fac în restul timpului, atunci când nu alerg şi nici nu mă plimb cu bicicleta? Mă agit cu diferite chestii ca să mă asigur că la sfârşit de lună pot trage linie şi să-mi rămână câţiva bani, măcar pentru o cămaşă sau pentru o pereche de mănuşi pentru bicicletă. Sunt luni în care nu-mi rămâne nimic, dar atâta vreme cât încă sunt pe linia de plutire eu zic că nu mă agit degeaba. Iar în restul timpului, ce mai rămâne înainte de lăsarea întunericului, scriu. Atât pentru blogul personal cât şi în nişte documente pe care le pitesc bine bine de tot şi într-o zi sper că vor prinde copertă… Pun atât de multă pasiune în ceea ce scriu încât sufletul meu se desprinde cu greu de tastatură de fiecare dată când am altceva de făcut.

Dar să cobor acum cu picioarele pe pământ şi să revin la minuni care se petrec în prezent. Mă intrigă teribil de mult Rexona MotionSense. Susţine un stil de viaţă activ iar microcapsulele se activează pe tot parcursul zilei. Asta înseamnă că… nu sunt fresh doar în prima jumătate de oră după ce părăsesc apartamentul, ci şi câteva ore mai târziu, când întind mâna să mă prind de bara din autobuz, când mă opresc în piaţă sau la magazinul de la colţul blocului pentru câteva chestii, când mă chinui să ajung până la etajul patru şi fix atunci vecinul ăla simpatic trece pe lângă mine. Abia aştept să testez noul Rexona MotionSense şi să aflu cum e să mă simt frumoasă chiar şi după ce transpir. Cred că este antiperspirantul viitorului, având în vedere că numărul de calorii arse este direct proporţional cu prospeţimea. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare. I’m in love! ♥ În plus, există mai multe variante/arome: Cotton, Shower Clean, Aloe Vera, încă unul cu roz (am uitat cum se numea) dar şi altele care în Kaufland deja nu mai erau pe stoc. Se găsesc aproape peste tot pentru că sunt foarte şmechere. Feeling curious? 😀

Infopgraphic_rexona_v5_medium

6 Comments

 • Reply

  Mary

  12/07/2015

  M-ai facut sa ma uit pe tubul de deodorant :)) Am motion sense si eu nici nu stiam. Stiam doar ca imi place si ca e bun. Chiar foarte bun. Chiar miroase frumos toata ziua.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/07/2015

   Good to know! 😉

 • Reply

  Cristina

  13/07/2015

  Stai sa vad daca am inteles bine… Poti sa faci dragoste 48 de ore si in tot timpul asta sa mirosi frumos de la capsulele alea care se sparg? Cool! 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   13/07/2015

   Daca tu vrei sa vezi lucrurile asa… :d

 • Reply

  A.I.

  14/07/2015

  Mi l-am cumparat ieri si l-am folosit inainte de a iesi la terasa. Apoi am dormit cum dorm de obicei, adica ma agit in somn, si m-am trezit mirosind frumos intr-o dimineata mult prea calduroasa dar normala pentru perioada asta a anului. Deci spray-ul asta isi face treaba. Multumesc! :*

  • Reply

   Ioana Radu

   14/07/2015

   Cu mare drag 😉

Leave a Reply