Women's World

Lucruri bune la prețuri mici

By | 23.10.2019 | 1 Comment

De-a lungul timpului am vândut lucruri pe OLX și, la rândul meu, am cumpărat lucruri de la alți oameni care vindeau. Partea plină a paharului e că putem da de o grămadă de chestii foarte bune, unele dintre ele chiar noi, la prețuri mult mai ok decât dacă le-am lua din magazine. Explicația e că unele sunt primite cadou și pe motiv că oamenilor nu li se potrivesc acele cadouri ei ajung să le vândă pe internet. Evident, nu le pot pune la preț întreg, deși sunt noi, altfel cumpărătorii le-ar lua direct din magazine, ci produsele în cauză ajung să fie vândute la prețuri mai bune. Personal, nu știu să zic ce mi-am luat cel mai des de pe OLX, pentru că au fost lucruri diverse, dar știu să dau câteva exemple de produse pe care le puteți lua în considerare când răsfoiți ofertele.

1. ghiozdănele de damă / rucsacuri mici de zi cu zi
În ultimii câțiva ani doamnele și domnișoarele și-au completat colecțiile de genți cu cel puțin un ghiozdănel elegant. Avantajul unui astfel de produs este că e mult mai practic decât geanta și, în plus, se potrivește de minune și ținutelor non-office.

Iată două modele simpatice de ghiozdanele găsite pe OLX la prețuri chiar ok:

ghiozdanele dama

2. rochii elegante
Părerea mea, în calitate de fată pe care n-o dau banii afară din casă (iar când am bani prefer să-i investesc în altceva), e că rochiile elegante nu merită mulți bani în condițiile în care fiecare astfel de piesă vestimentară ajunge să fie purtată o singură dată sau maxim de două ori. Mie chiar îmi par a fi bani aruncați pe geam dacă vorbim de prețuri mari. Prefer să-mi iau o rochie elegantă de pe OLX, nouă sau la mâna a doua, la un preț decent / relativ mic, iar după ce o port o dată să o vând și eu apoi la un preț și mai mic. Sau să o dau pe degeaba, ca să nu mă mai împiedic de ea prin casă.

Mai jos las un mic screenshot cu 3 rochii elegante pe care le-am văzut chiar azi și pe care le-aș purta dacă aș mai avea vreun eveniment anul acesta.

rochii elegante olx

3. portofele de damă
Mă rezum la produse de damă pentru că, na, mă uit și eu pe net după ce mă interesează 😀 , iar când am timp dau ideile mai departe. Deși în privința acestor produse aș opta mai degrabă pentru un portofel nou, am văzut totuși multe portofele dama noi de vânzare pe OLX (și au opțiunea de livrare cu verificare). Două modele simpatice mi se par chiar cele de mai jos (unul dintre ele fiind disponibil chiar în mai multe variante de culoare):

portofele dama

Acestea sunt 3 tipuri de produse pe care eu le-aș lua de pe net, unele dintre ele chiar și la mâna a doua. Există, desigur, și categorii de produse pe care nu le-aș lua de la alte persoane fizice, cu atât mai mult dacă sunt folosite, așa cum e cazul produselor de make-up, unde nu e igienic să fie folosite de mai multe persoane decât dacă aplicatoarele sunt sterilizate periodic (așa cum procedează make-up artiștii de exemplu… sau unii dintre ei, cei cu simțul răspunderii).

Concluzia e că putem găsi multe produse bune, noi sau SH, printre cele pe care oamenii le pun la vânzare pe net. Când o să am timp (când? când???) o să fac și eu din nou poze unor haine și unor sandale să mai scap de ele, unele dintre ele chiar noi. Dacă nu se vând la prima strigare, atunci clar le donez, că nu excelez la capitolul răbdare când n-am prea mult de câștigat :)).

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    24/10/2019

    Și eu mă uit tot timpul pe OLX să văd ce mai apare.

Leave a Reply