Adv. & Stuff

Mămici, copii, emoții… Toate momentele cheie imortalizate în fotografii!

By | 09.08.2018 | 2 Comments

Botezul copilului este unul dintre acele evenimente pe care le sărbătorim adesea în prezența multor persoane. Practic, venirea pe lume a unui suflet este cu adevărat o sărbătoare, un eveniment pe care unii oameni îl așteaptă vreme de câțiva ani chiar, ca mai apoi bucuria de a deveni părinți să le inunde sufletele. Și nopțile nedormite & grijile constante să devină un obicei, dar asta pentru că fiecare pui de om implică nu doar bucurie peste limite, ci și responsabilități. Astăzi, însă, ne amintim de ziua botezului copilului nostru sau ziua botezului nepotului nostru… ori a altor copii alături de care am fost prezenți în ziua în care au devenit creștini. Uneori ne amintim de momentele acestea prin fotografiile pe care le avem. Alteori fotografiile în sine devin emoții în ramă sau prinse cu magnet pe frigider. Ultimul loc în care am stat în gazdă avea pe frigider o poză cu un copil și-mi era drag de obrăjorii lui pufoși ori de câte ori îl vedeam. E important, așadar, să optăm pentru un fotograf botez care să documenteze frumoasa zi așa cum ne dorim.

fotografii copii

fotografii bebelusi

Fiecare dintre noi are anumite așteptări și anumite cerințe când vine vorba de fotografii, fapt care nu se schimbă nici când e vorba de fotografii de botez. Cu atât mai mult chiar, având în vedere că există mămici care optează pentru ședințe foto maternitate, astfel încât să-și amintească cu drag și de perioada în care aveau burtica mare, cu puțin timp înainte de a da naștere poate pentru prima oară. Unele femei, sincer, sunt chiar frumoase cu burtică. Li se potrivește vorba aceea conform căreia femeile însărcinate au o anumită sclipire în ochi și pielea lor e luminoasă. Poate că de multe ori ele nici nu văd, concentrându-se mai mult asupra efectelor evidente ale sarcinii, precum faptul că urcarea treptelor este o activitate extenuantă, bebe se foiește în timpul nopții și somnul n-a mai fost dulce și odihnitor de multă vreme, picioarele s-au umflat de la retenția de apă și toate încălțările sunt efectiv prea mici, n-au făcut în 5 ani analize și ecografii câte au făcut în 9 luni…

sedinte foto maternitate

sedinte foto maternitate

Dar multe dintre ele chiar au o aură aparte, indiferent dacă ele o văd sau nu. Sunt frumoase, iar asta se vede și-n poze, cu atât mai mult în pozele din cadrul unor ședințe foto maternitate – caz în care fotograful se ocupă de toate detaliile pentru ca acea perioadă din timp să fie imortalizată cât mai profi. Și multe dintre aceste mămici aleg ca fotograf de botez tocmai fotograful care a avut răbdare și grijă ca totul să fie bine și frumos și în fotografiile de dinainte de venirea pe lume a puiului de om. Sau, de ce nu, la plural, în cazul gemenilor și al tripleților. Mai mult nu mă întind, că deja sunt cazuri rare 😀 . Dar nu pot să nu-mi imaginez oare cum se descurcă un fotograf botez atunci când e vorba de 3 sau mai mulți copii. Oh, cred că-i mare zarvă și multă transpirație. Important este, desigur, ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor părinților. Pe pagina www.imaginivii.ro puteți să vă delectați cu multe fotografii frumoase pe aceste două teme – fotografii botez și ședințe foto maternitate.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  10/08/2018

  Nu-s mama inca si poate nici nu voi fi, asa ca mi-e greu sa inteleg de unde atata frumusete si fericire in privirea femeilor insarcinate. Pe bune ca toate au acel ceva care te face sa zambesti si sa privesti viata cu mai mult optimism. Nu degeaba se spune ca e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, nu? E si pacat sa nu faci o sedinta foto de maternitate ca sa ai poze superbe cu tine din aceasta perioada pentru tot restul vietii.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  11/08/2018

  sa stii ca sunt de acord cu tine ca ai nevoie de un fotograf excelent pentru a imortaliza orice moment vrei tu. nu de alta, dar la final sa nu te trezesti cu cateva poze, si alea aiurea, si ciuciu amintiri pe hartie. eu clar o sa studiez bine piata cand va fi cazul!

Leave a Reply