Diverse

Mâncare pentru câini – magazine online vs magazine offline

By | 23.11.2019 | 1 Comment

De vreo două luni avem un nou membru al familiei. Nu-i cățel, dar tot patruped blănos care aleargă de bezmetic, roade încălțămintea, îi place să fie iubit și totodată ne face zilele mai frumoase. Materialul de azi de pe blog nu e însă despre pisoiul nostru, ci despre hrana pentru câini, despre care am înțeles și eu în sfârșit de ce e mai lejer să fie achiziționată online. Sacii mari (și implicit grei) cu hrana uscata caini nu se cară niciodată singuri atunci când sunt cumpărați dintr-un magazin fizic (offline), dar sunt aduși de altcineva până la scara blocului / poarta casei când sunt luați de pe net. Și de multe ori nici nu implică acele costuri suplimentare de transport, pentru că valoarea a doi saci cu mâncare pentru câini și eventual câteva conserve… se încadrează pentru transport gratuit.

mâncare pentru câini | catel | dog

Mâncare pentru câini
– magazine online vs magazine offline –

Am putea face împreună o comparație între cele două. Adică eu notez mai jos lucrurile pe care le știu, iar voi poteți completa cu informații suplimentare în secțiunea de comentarii de sub articol.

• online = timp salvat și efort minim
Cei care cumpără mâncare pentru câini din magazine online o fac mai mult din dorința de a salva timp, pentru că 1 sac cu hrană uscată sau chiar 10 saci cu hrană uscată pentru câini pot fi adăugați în coșul de cumpărături online în maxim 5 minute, cu tot cu completarea datelor de expediere și plasarea efectivă a comenzii. Ulterior, comanda ajunge la domiciliul celui care a cumpărat online și asta e tot, adică posesorul de patrupezi nu trebuie să care singur fiecare sac în parte de la magazin și până acasă, ci depune un minim de efort preluând comanda de la curier.

• offline = posesie rapidă asupra produselor
Se prea poate ca mulți dintre cei care aleg să achiziționeze offline hrana pentru câini, mai ales când e vorba de saci mari și grei cu hrană uscată, să opteze pentru varianta asta pentru că au nevoie urgentă de acel produs. Adică s-a terminat toată hrana pentru câței pe care o aveau acasă și e nevoie acum de aprovizionare :D, astfel că drumul duce către cel mai apropiat supermarket sau cea mai apropiată farmacie veterinară.

• online = gamă extinsă de produse
De obicei, dacă e vorba de o gamă de mancare pentru caini care e frecvent cumpărată, există posibilitatea ca ea să nu mai fie pe stoc atunci când ajungem la supermarket sau la farmacia veterinară, sugerându-ni-se să venim peste două zile când primesc din nou marfa. Pe internet, însă, nu se întâmplă asta. Aceeași “problemă”, a stocului, există și-n cazul gamelor de produse mai rar cumpărate (de regulă cele premium). Cumpărăturile online ne oferă însă posibilitatea de a comanda oricând exact hrana pe care ne-o dorim pentru patrupezii noștri iubiți. Ne putem lovi de probleme cu stocul numai dacă avem un anumit magazin online din care vrem să cumpărăm. Altfel, însă, căutăm pe google și sigur găsim ceea ce căutăm într-unul din zecile de magazine de profil.

• offline = susținem afacerile locale
Cei care sunt antreprenori și care știu cât e de greu a porni de jos și a reuși cu o afacere locală vor înțelege acest punct prin prisma experienței personale. Astfel, unii stăpâni de patrupezi blănoși vor prefera să cumpere ocazional sau chiar constant hrană pentru câini din magazinele locale cu produse pentru animale.

• online = mai multe promoții
Persoanele care cumpără în cantități mai mari hrană pentru animale, fie că e vorba de hrană uscată sau de hrană umedă, vor prefera adesea să o ia de pe net pentru că există mai multe promoții. De exemplu “7+1 gratis” sau “25% reducere la cumpărături de peste 150 de lei”.

În final, desigur, rămâne la latitudinea fiecăruia cum preferă să achiziționeze hrana pentru animale. Personal, deși nu am cățel ci am pisoi, cumpăr hrană atât online cât și offline 😀 .

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    25/11/2019

    Mulțumim pentru recomandare.

Leave a Reply