Review produse & servicii

Mască purificatoare cu extract de neem by Himalaya Herbals

By | 19.04.2018 | 3 Comments

Mască purificatoare cu extract de neem by Himalaya Herbals

Auzisem și citisem de mai multe ori impresii despre produsele pe bază de neem de la Himalaya Herbals, însă nu-mi cumpărasem încă nimic. De la o vreme am tot mers pe ideea că nu mai cumpăr nimic până nu termin produsele pe care le am deja, ca să nu mai risc să-mi expire. Ei bine, într-o dimineață obișnuită, eu & Andreea & Aliona ne-am apucat să vorbim despre produse de îngrijire. Câteva minute mai târziu toate 3 întindeam pe față masca purificatoare cu extract de neem de la Himalaya Herbals 😀 . Andreea ne-a făcut cadou câteva pliculețe cu mască. Ei bine, aceasta a fost ocazia cu care am intrat pentru prima oară în contact cu celebrele produse cu extract de neem de la Himalaya Herbals. Iar pentru că am fost mulțumită de acest produs m-am gândit că merită să scriu o postare despre el.

Impresii la prima vedere:
– ambalaj de tip twin pack (adică două măști prinse între ele de o linie punctată);
– ambalaj practic (există și varianta la tub de 75ml, însă pliculețele mi-au părut întotdeauna a fi mai practice, mai ales când încă nu cunoaștem un produs și vrem doar să îl testăm);
– produs destinat tenului normal cu tendință de îngrășare;
– conform etichetei această mască purificatoare ajută la reglarea secreției de sebum, curăță porii încărcați și previne apariția coșurilor. Ingredientele cheie sunt: Neem, Turmenic și Fuller’s Earth. Neem, cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare și antibacteriene, ajută în controlul acneei și coșurilor, iar în combinație cu Turmenic ajută la îndepărtarea bacteriei ce cauzează acneea. Fuller’s Earth calmează și împrospătează, îmbunătățind textura tenului și lăsând-o curată și fără probleme;
– tot conform etichetei, după utilizare masca se îndepărtează cu apă rece.

Impresii după utilizare:
– masca este de culoare verde închis, iar mirosul este un fel de mix între o mască cu nămol și una cu ierburi (un pic cam puternic mirosul pentru preferințele mele);
– consistența este foarte cremoasă, nu curge, astfel că masca se aplică foarte ușor;
– rezultatele chiar se văd după prima utilizare, tenul fiind foarte curat și matifiat;

Per total este o mască eficientă pentru ten, probabil și mai bună dacă este folosită pe termen lung (adică o dată sau de două ori pe săptămână). Mi-ar fi plăcut totuși să aibă un miros mai slab și o culoare mai simpatică. Dar, na, vorba cuiva cu care am stat azi de vorbă, uneori sunt destul de pretențioasă :D. Și îmi asum asta.

Mască de față cu neem de la Himalaya Herbals

3 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  19/04/2018

  da, culoarea e destul de ciudata, intr-adevar 😀 n-am avut masti de la ei, dar strugurelul si sapunul cu castravete sunt printre preferatele mele!

 • Reply

  Cristina Dragomir

  20/04/2018

  Imi place ca la tine gasesc mereu pareri sincere si, cu toate ca ai zis ca nu te incanta mirosul si culoarea (care recunosc ca nu e tocmai imbietoare), pe mine ma bate gandul sa o incerc, mai ales ca am folosit alte produse cu neem de la Himalaya (săpunul solid și gelul de curățare) și mi-au priit. Mentionez ca eu am tenul gras.

  • Reply

   Ioana Radu

   25/04/2018

   Eu am tenul mixt, deci înțeleg oarecum problema cu excesul de sebum, dar facem orice e nevoie pentru a-l ține sub control 😀 .

Leave a Reply