Women's World

Mascara Scandalash by Melkior ♥ se lansează pe 2 iulie 2018

By | 27.06.2018 | 6 Comments

Sfârșitul primei luni de vară vine cu o mulțime de vești bune, iar una dintre ele este de la Melkior Professional – unul dintre brand-urile mele preferate în materie de oje și produse de make-up. Astfel, vestea grozavă constă în faptul că va apărea pe piață o nouă mascara. Se numește Scandalash și va fi lansată luni, pe data de 2 iulie, la ora 10:00. Unde? În toate magazinele Melkior Professional din țară, cât și pe site-ul Melkior.ro.

mascara Scandalash Melkior

Eu și alte câteva fete am primit deja noul produs pentru testare. E o mascara scandalos de bună, astfel că își merită pe deplin numele Scandalash 😀 . Este concepută pentru volum și alungire, exact ceea ce ne dorim de fiecare dată de la produsele pentru gene, fie că e vorba de mascara sau de diferite tratamente.

Aplicatorul de la mascara Scandalash este bogat și cu perii scurți/medii, exact cum prefer eu. De ceva vreme am observat că aplicatoarele cu perii lungi se încarcă prea mult de produs și lipesc genele între ele, așa că am ajuns să optez mai mult pentru mascara care să aibă perii aplicatorului medii sau scurți. E o chestie de preferințe personale, eu având genele dese și lungi. În nota asta a lucrurilor, m-am bucurat tare mult că am putut testa noul produs de la Melkior, încadrându-se cu brio în preferințele mele.

mascara Scandalash Melkior

Dacă vreți să achiziționați această mascara, sfatul meu este să urmăriți site-ul www.Melkior.ro în ziua lansării produsului, adică pe 2 iulie, la ora 10:00. De fiecare dată când se lansează un produs, primii 100 de cumpărători primesc ceva cadou. Nu se știe dinainte care este cadoul pentru primele 100 de comenzi, dar de obicei sunt creioane de ochi, creioane de buze, pensule pentru machiaj, bureți pentru machiaj și alte astfel de produse. Nu ratați lansarea! ^_^

mascara pentru volum si alungire Scandalash Melkior

6 Comments

 • Reply

  Marina-Adriana

  27/06/2018

  Sună interesant dar de când am gene fir cu fir am și uitat ce mai înseamnă mascara în portfard. Sincer singura mascara care mi-a rămas în minte ( și am folosit multeee) este Better Than Sex de la Too Faced. De la Mlekior am avut o mascara însă nu m-a cucerit… dar sunt oricum îndrăgostită de ojele lor, am toate culorile! 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   28/06/2018

   Daaa, stiu, ca tu m-ai corupt sa imi iau oje de la Melkior si am tot continuat sa o fac ^_^. Cat despre Better Than Sex, am mai auzit lucruri bune despre el si mi-am promis ca o sa-l incerc si eu candva ^_^.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  27/06/2018

  Primit si eu mascara Scandalash si l-am si testat ieri ca nu am mai avut rabdare. Este un negru foarte negru si alungeste foarte bine genele. O sa vezi maine (sper) care e diferenta intre Cristina fara rimel si Cristina cu rimel de la Melkior. Presimt ca produsul asta va deveni preferatul meu.

  • Reply

   Ioana Radu

   17/07/2018

   Am vazut poza ta cu swatch-ul si mi-a placut. Nu stiu exact daca avem genele diferite, dar mascara asta face minuni pentru amandoua ^_^.

 • Reply

  Doina Racoti

  28/06/2018

  Si eu l-am primit. Mi se pare SCANDALOS de bun!!!

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/07/2018

  da, din ce am vazut si eu pe insta, face genele frumoase foc! la ora actuala nu pot spune ca am un rimel de care-s mega-incantata, asa ca nu exclud o achizitie incognito!

Leave a Reply