Diverse

Meet me @ East European Comic Con

By | 05.05.2015 | 4 Comments

N-ai voie să fii pasionat de filme, seriale, jocuri video şi/sau benzi desenate şi să lipseşti de la East European Comic Con! Pur şi simplu aşa stau lucrurile. De trei săptămâni sunt din ce în ce mai nerăbdătoare să vină weekend-ul ăsta şi să mă pierd printre „oamenii mei”. O să fiu ca Brian Molko în clipul Meds, o să merg haotic printre ai mei şi o să fiu liniştită în acelaşi timp. O să mă concentrez ubicuu pe cât mai multe aspecte şi o să simt cum mă desprind şi mă împart între lumile paralele care necesită asistenţa mea. Oh, i’m dying to be there! I can’t wait! ALT+3 (from the numeric pad) 😉

Care-i treaba cu East European Comic Con?
Este unul dintre cele mai mari evenimente ale anului! O convenţie asemănătoare se ţine şi-n State. Cei care aţi urmărit The Big Bang Theory ştiţi asta cu siguranţă. De asemenea, nici Asia nu se lasă mai prejos. Aşadar, avem de-a face cu un eveniment care face furori nu doar la nivel de continent, ci în întreaga lume. România a intrat în rândul ţărilor „bune” din 2013, astfel că e destul de prospătă pe harta EECC. Vrei să fii unul dintre pasionaţii de filme, seriale, jocuri video şi/sau benzi desenate care profită de primii ani ai acestui eveniment la noi în ţară? Ei, bine, între 8-10 mai, adică weekendul acesta, ai şansa de a lua parte la marele eveniment. Romexpo, B-dul Mărăşti nr 65-67, Bucureşti.

Cine vine anul acesta la EECC?
Robert Knepper, cunoscut de mulţi drept Theodore T-Bag din Prison Break sau Sullivan din Heroes.
Manu Bennett, Crixus din Spartacus.
Osric Chau, Kevin Tran din Supernatural.
Kristian Nairn, the big Hodor din cel mai îndrăgit serial – Game of Thrones.

În afară de actorii internaţionali de calibru, vom da nas în nas şi cu diverse celebrități din mediul online, cum ar fi vloggeri din străinătate (ca Michael Stevens, spre exemplu, creatorul canalului Vsauce), dar și din România: Creative Monkeyz, Sector 7, 10lucruri… Totodată, va fi adus și Tronul de Fier din celebrul serial Game of Thrones.

Aleea artiștilor, zona de gaming, recuzita de film, cei 4 actori, 3 scene (una principală, una destinată discuțiior cu artiști și creatori de content pe YouTube și una de competiții de gaming) sunt câteva dintre atracțiile pregătite de organizatori.

Personal, sunt nerăbdătoare să-l cunosc pe Robert Knepper. Consider că a fost fantastic în rolul lui T-Bag, un personaj complex interpretat extraordinar de bine. Nu e de mirare, având în vedere că şi-a început cariera încă din ’86. La fel de mult mă atrage şi zona de gaming. Chiar dacă m-am născut cu doi cromozomi X, m-a fascinat întotdeauna latura masculină, de la seriale şi jocuri de strategie pentru care am pierdut numărul nopţilor albe… până la modificarea de coduri HTML.

East European Comic Con este mai mult decât un simplu eveniment!
I’ll be there. Do you?

Program:
08.05. Vineri 16:00 – 21:00
09.05. Sâmbătă 10:00 – 20:00
10.05. Duminică 10:00 – 19:00
Romexpo C1, C2, C3 & C5.

comic con Bucuresti 2015

4 Comments

 • Reply

  Pariu Sigur

  05/05/2015

  Abia astept sa mergem.

  • Reply

   Ioana Radu

   05/05/2015

   Si eu! Deja nu mai am rabdare :))

 • Reply

  Alexandra

  07/05/2015

  Daca merg cu tine faci cinste cu un bilet?

  • Reply

   Ioana Radu

   07/05/2015

   Iti zic diseara cel mai sigur 😀

Leave a Reply