Women's World

Melkior a creat un produs inovator: Oja clasică 3în1!

By | 27.09.2019 | 1 Comment

Melkior a creat un produs inovator: Oja clasică 3în1!

“Nicio zi fără cafea?!” – Așa începea cel mai proaspăt comunicat de la Melkior Professional și, pe bună dreptate, mi-au făcut poftă atât de o cafea, cât și de o mică achiziție. Vă explic imediat despre ce este vorba.

Atunci când avem atât de multe opțiuni pe bază de cafea, pornind de la cele simple (espresso, americano) și până la cele cu lapte (cappuccino, latte, frappe) și chiar și cele cu diferite adaosuri (vanilla, irish, mocca), ne dăm seama că există atât de multe opțiuni și atât de multe gusturi. Ei bine, cei de la Melkior și-au dorit să experimenteze cu dragostea noastră pentru cafea și au folosit diferite nuanțe ale băuturilor mai sus menționate pentru noua ojă 3în1.

Cum adică ojă 3în1? Este o ojă clasică menită să fie folosită fără a mai fi nevoie de base coat și top coat. Adică ea în sine a fost concepută astfel încât să ne putem realiza manichiura mult mai repede, să ne adaptăm cumva vremurilor intense pe care le trăim. Are avantajul că vine în 5 nuanțe diferite, pe care o să le notez mai jos și le vedeți și în imaginea de prezentare, plus faptul că se usucă repede.

Nuanțele de ojă din noua colecție sunt:

· Ojă Lucioasă 3în1 Plaisir (ref.21835)

· Ojă Lucioasă 3în1 Delire (ref.21836)

· Ojă Lucioasă 3în1 Obsession (ref.21837)

· Ojă Lucioasă 3în1 (ref.21838)

· Ojă Lucioasă 3în1 Sensation (ref.21839)

Noua ojă clasică 3în1 de la Melkior.ro conține ulei de măceș recunoscut pentru proprietățile sale de hrănire și regenerare. Se usucă rapid, asigură o acoperire foarte bună și prezintă un aspect final lucios. În plus, acționează ca un tratament de întărire datorită cheratinei din compoziție.

Cuprinde ceașca de cafea în mâinile tale și admiră unghiile lăcuite în nuanțele sezonului!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    27/09/2019

    Foarte frumoase nuanțele.

Leave a Reply