Women's World

Melkior a lansat ediția limitată a paletei Nude cu 12 farduri de pleoape

By | 16.01.2019 | 3 Comments

Melkior a creat în ediție limitată o paletă de machiaj foarte practică, având 12 nuanțe de farduri de pleoape + pensulă și oglindă. În calitate de clientă a lor și abonată la newsletter-ul cu noutăți, tocmai am primit informațiile despre această lansare 😀 .

Paleta Nude – Ediție Limitată (ref.11500) conține 12 nuanțe de farduri de pleoape intens pigmentate, combinând texturile mate cu cele sidefate și nuanțele calde cu cele reci. Iată care sunt acestea:
• Nuanțe mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet
• Nuanțe satinate: Diaphane, Ballerina
• Nuanțe sidefate: Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper, Acorn.

Melkior a lansat ediția limitată a paletei Nude cu 12 farduri de pleoape

Ce avantaje aduce utilizarea unei astfel de palete pentru machiaj? Ea cuprinde toate nuanțele de farduri de care avem nevoie pentru a crea un look natural de zi, cât și pentru realizarea unui Smokey Eyes perfect pentru seară. Eu am câteva dintre nuanțele care se află în această paletă și chiar pot confirma că sunt ușor de combinat între ele și pot fi obținute multe look-uri cu ele.

Fiecare fard din Paleta Nude – Ediție Limitată are textură mătăsoasă, culoare intensă, rezistență bună si se aplică uniform. Paleta are potențial bun datorită nuanțelor și texturilor sale versatile care oferă nenumărate posibilități de machiaj. În plus, ea este prevăzuta cu oglindă și conține și o pensulă cu capăt dublu pentru aplicarea fardului (un capăt este din păr natural, iar celălalt capăt este din păr sintetic).

Fardurile pot fi aplicate umed sau uscat, în funcție de efectul dorit. Se aplică cu ajutorul pensulei de machiaj cu care este prevăzută paleta. Putem folosi nuanțele atât pentru a contura, cât și pentru a adăuga umbre și pentru a defini privirea, indiferent de ocazie.

Noua paletă de farduri a fost lansată chiar azi și se ăsește deja în magazinele Melkior Professional din toată țara, cât și pe site-ul Melkior.ro ♥.

3 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  16/01/2019

  Imi plac foarte mult nuantele.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  16/01/2019

  ce faina e! am una similara de la sleek, dar nu mi-ar mai strica una si de la melkior :)) imi place negrul ala tare mult, deci sunt fascinata de el! stiu ca fardurile lor sunt minunate si rezistente

 • Reply

  Cristina

  17/01/2019

  nu este ieftina paleta. Asta mi-a zis prima data. Apoi m-am uitat din nou la preturile rezerlvelor de farduri si am facut un calcul la cat m-ar duce sa imi cumpar separat toate aceste nuante. Si chiar imi pac culorile alese pentru paleta – sunt cele pe care eu le folosesc cel mai des.

Leave a Reply