Women's World

Melkior a lansat oja semipermanentă Cat Eye

By | 31.05.2018 | 2 Comments

oja semipermanenta Cat Eye Melkior

De curând brand-ul de produse profesionale Melkior a lansat colecția Cat Eye de ojă semipermanentă. Această colecție include 3 nuanțe (plum, blue, gold), fiecare dintre acestea fiind disponibilă atât în sticluță mini, de 4,5ml, cât și în sticluță clasică, de 15ml.

Ce este special la această nouă colecție de ojă semipermanentă? Pot fi realizate modele chiar și de către manichiuristele fără prea multă experiență sau, de ce nu, putem chiar noi să folosim această ojă semipermanentă dacă avem acasă toate ustensilele necesare (printre care și lampa LED UV).

Pentru realizarea ușoară și rapidă a unui model pe unghii, acestea se colorează cu ojă semipermanentă neagră, care se usucă în prealabil la lampă, după care se aplică oja Cat Eye în nuanța dorită și se ține deasupra fiecărei unghii (pe rând) un magnet care ajută la realizarea modelului. Acest magnet este disponibil și el pe site-ul Melkior, putând fi achiziționat separat de oje. El se ține la o distanță de 3-5mm de unghii, atunci când dorim să realizăm modelul Cat Eye propus de cei de la Melkior Professional. Îl ținem aproximativ 20 de secunde deasupra fiecărei unghii pe care am aplicat oja semipermanentă Cat Eye, după care uscăm la lampă și modelul e gata. Extrem de simplu de realizat!

Pentru a vă face o idee în privința nuanțelor, vi le las mai jos. Totodată, le puteți vedea și pe site-ul Melkior.ro 😉 .

Fiecare ojă semipermanentă din colecția Cat Eye poate fi aplicată pe unghii și fără realizarea modelului cu magnetul, efectul fiind paietat.

Produsele Melkior Professional sunt destinate în general persoanelor din saloane, însă pot fi achiziționate și de noi, cele care nu lucrăm în vreun salon, dar ne dorim totuși produse de calitate.

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  01/06/2018

  Nu prea port nuante asa tari pentru ca sunt lasa. Mi-e teama sa nu sara oja si sa ma trezesc ca trebuie sa refac manichiura la 2 zile. In schimb, trebuie sa recunosc ca arata senzational pe unghii. Bine, Melkior in general vine cu surprize placute si nu dezamageste nici pe partea de aspect nici in privinta calitatii.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/06/2018

  arata intr-un mare fel! nu-mi fac unghiile cu semi, desi ma bate gandul de ceva timp. poate o sa ma incumet la un moment dat, mai ales ca am vazut atat de multe oje faine, printre care si asta cu magnet

Leave a Reply