Women's World

Melkior s-a extins pe piața din Arabia Saudită

By | 17.11.2018 | 2 Comments

Melkior Professional

Melkior este un brand profesional de produse de make-up, manichiură și nu numai. Bazele acestui brand au fost puse de doi francezi, Eric și Alexandre, deviza lor fiind aceea de a crea ceva deosebit pentru toate femeile. Și accesibil, aș adăuga eu, pentru că Melkior este unul dintre acele brand-uri profesionale pentru care nu trebuie să scot 200 de lei din buzunar (sau mai mult) pentru un fond de ten. Am o mulțime de oje și farduri de la ei, însă în portfardul meu se mai găsesc și alte produse de-ale lor pe care le îndrăgesc (de exemplu fondul de ten matifiant și batonul duo pentru contouring ♥) – majoritatea cumpărate din magazinul Melkior din AFI Cotroceni, pentru că pe acolo am drum cel mai des.

Am aflat chiar zilele trecute o veste frumoasă, anume că Melkior Professional, care a cucerit deja mare parte din Europa, a inaugurat de curând și primul magazin din Arabia Saudită – într-un mall din Jeddah (cel mai mare oraș al țării după capitală, cât și cel mai mare port la Marea Roșie). Și veștile bune vor continua pentru că se pregătesc să inaugureze un al doilea magazin în Arabia Saudită. Kudos to you, Melkior!

De ce mă bucur așa de mult pentru succesul lor? Pentru că succesul lor este o dovadă a calității, cât și o confirmare a faptului că vom avea produsele acestui brand pentru mulți ani de acum înainte, astfel că mă voi putea răsfăța cu o mulțime de chestii de la ei, atât din cele care există deja, cât și din colecțiile care se vor lansa pe viitor. Iată o altă chestie care îmi place la ei, anume că lansează adesea câte ceva nou – fie nuanțe noi ale produselor deja existente, fie produse noi (așa cum a fost duo stick-ul pentru contouring, pe care îl am de când s-a lansat și îl folosesc aproape în fiecare zi).

În România au 17 magazine fizice, din care vreo 10 sunt numai în București 😀 . Dar au și magazin online, pe care eu îl consider a fi util (mai ales când au promoții 😀 ) – Melkior.ro.

Gotta love Melkior!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  20/11/2018

  Au produse foarte bune.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/11/2018

   Da, chiar sunt grozave!

Leave a Reply