Women's World

#Melkior100ro – o campanie pentru românce cu drag de țară

By | 22.11.2018 | 6 Comments

Ziua de 1 decembrie se apropie cu pași repezi, iar cei de la Melkior au decis să nu stea deoparte și să pună la cale o campanie simpatică pentru fetele cochete. Nu știu cât de mult seamănă româncele de acum cu româncele care furau inimile bărbaților în urmă cu 100 de ani. Trebuie, totuși, să fi fost la fel de frumoase, că doar avem același sânge. Fie că vorbim de româncele de odinioară ori de cele din prezent, trebuie să recunoaștem că-i un neam plin de mândre 😀 . Cu obrajii îmbujorați de emoții sau de frigul ce-mbracă țara deja de câteva zile, cu ochii plini de foc și cu mâinile ce cară zi de zi plase de cumpărături, copii, dosare de la muncă… româncele sunt niște mândre frumoase foc.

Și care-i surpriza celor de la Melkior pentru mândrele de pe meleagurile astea? Art Blue, Art Yellow și Art Red sunt trei nuanțe de oje cu care să ne colorăm unghiile și să fim mândre nu doar de frumusețea noastră, ci și de manichiură, că mâinile astea muncite merită să fie și ele răsfățate.

#Melkior100ro - o campanie pentru românce cu drag de țară

#Melkior100ro - o campanie pentru românce cu drag de țară

#Melkior100ro - o campanie pentru românce cu drag de țară

#Melkior100ro - o campanie pentru românce cu drag de țară

Personal n-am mai apucat să-mi dau cu ojă de vreo lună, dar dacă tot am primit acest imbold din partea celor de la Melkior Professional România, am zis să fac un pas în direcția asta, potrivită de altfel, și să-mi ofer un sfert de oră cât să dau două straturi de ojă și apoi să pulverizez puțin spray pentru uscare rapidă.

Manichiură cu gel sau ojă semipermanentă n-am mai avut de muuultă vreme. Am rămas la oja clasică, pe motiv că se aplică mai rapid, că salvez timp. Dar, se pare, încă am o problemă cu timpul de nu mi-am mai făcut unghiile de vreo lună. M-a pus Melkior la punct! 😀 Iată ce a ieșit:

manichiura cu tricolorul tarii

Alături de cele trei mini-oje am primit și o oglindă inscripționată Miss Mândră și tare mult îmi place 😀 . Produsele de la acest brand franțuzesc se găsesc pe site-ul Melkior.ro, dar și în peste 15 magazine fizice în mai multe orașe mari din țară (+ multe alte locații în străinătate).

Lots of hugs, my ladies!

6 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  22/11/2018

  waaa, ce tare! ideea imi place maxim, e o manichiura asa frumoasa, dar de efect! sa vad ce inspiratie am si eu de 1 decembrie. pot sa fur ideea de la tine? 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Sigur, sigur 😀 . Undă verde! Îți mulțumesc!

 • Reply

  Chertes

  22/11/2018

  Foarte frumoasa manichiura ta, imi place foarte mult.

  • Reply

   Ioana Radu

   01/12/2018

   Multumesc mult! ^_^

 • Reply

  Dragomir

  24/11/2018

  Imi plac tare mult nuantele, dar pe unghiile altora. Ca si cele ale fardurilor pe care le-am primit si eu in cadrul aceleiasi provocari. Pentru ca eu nu sunt deloc curajoasa cat sa le port, am decis sa le ofer unei fane care le vrea si am pus de un concurs pe pagina de Facebook. Oricum, eu nu am vazut alte branduri sa aiba vreo campanie de tipul celei gandite de Melkior. Au o echipa de PR tare misto oamenii astia!

  • Reply

   Ioana Radu

   01/12/2018

   Oh, am vazut pe contul tau de insta fardurile! Nuante rosiatice am multe, asa ca nu te-am intrebat de rosul acela, dar nu m-am putut abtine sa nu aflu ce nuanta era fardul albastru ^_^, mai ales ca am vazut ca a aparut un trend cu fard albastru de curand.

Leave a Reply