Women's World

Modificarea prețurilor la Nomasvello și alte vești bune

By | 02.04.2019 | 0 Comment

De la o vreme încerc să mă concentrez cât de mult pot pe lucrurile pozitive din jurul meu. Chiar dacă sunt momente în care nu putem evita răutățile și pare că avem ghinion, măcar ne rămân bucăți mici din zi în care ceva tot ne pune un zâmbet pe buze. Oricât de mic, zâmbetul acela e poate ceea ce ne ajută să trecem cu bine de fiecare zi. Ei bine, zâmbetul de azi e despre modificările ce au avut loc la Nomasvello. Sunt clienta lor din 2017, alături de alte două prietene, astfel că toate știm să apreciem un lucru bun atunci când se-ntâmplă, iar rândurile acestea le scriu în mare parte pentru acelea dintre voi care vă gândeați să încercați epilarea definitivă cu IPL și n-ați făcut-o încă poate din considerente financiare.

De regulă, atunci când ne gândim pentru prima oară să apelăm la servicii de epilare definitivă, o facem pentru a scăpa de părul de pe zone mici ale corpului. De exemplu eu mi-am dorit vreo jumătate din viață să scap de mustață, pe care mă chinuiam des să o îndepărtez cu ceară. Ba chiar am avut o poreclă odioasă, pe seama ei, când eram la școală. Astfel că nici nu intrasem încă la liceu și mă duceam cu chiu cu vai la un mic salon de cosmetică cu economiile mele (un pumn de monede) ca să dau mustața jos. Crescând și suportând chinurile epilatului cu ceară pe mai multe zone ale corpului, am început să visez că într-o zi voi scăpa de părul nedorit mult mai ușor. Dorința asta a devenit practic, cu trecerea timpului, speranța de a reuși să epilez definitiv zona inghinală și cea a axilelor (la subraț), acolo unde nu mai reușeam să suport ceara. Ceea ce mă tot trăgea înapoi din a face pasul către epilarea definitivă erau, în mare parte, banii. Faptul că nu aveam suficienți. Mi-am recalculat prioritățile și am reușit să merg la epilare definitivă până la urmă, ceea ce a fost una dintre cele mai bune decizii ale mele. Ei bine, vestea bună pentru cine vrea să facă pasul în prezent este că Nomasvello a redus prețurile pentru zonele mici 😀 . Eu știu că asta mă dădea pe mine înapoi acum mulți ani, faptul că nu îmi ajungeau banii, iar asta poate să fie și pentru unele dintre voi motivul pentru care n-ați făcut încă pasul.

no+vello

• epilare definitivă cu IPL – zonele mici au prețurile reduse cu aproximativ 40%

Până acum cei de la Nomasvello aveau preț unic indiferent de zonă, adică 140 de lei fie că era vorba de mustață, abdomen, zona inghinală sau picioare (aici era prețul per picior). Acum, de la 1 aprilie 2019, prețurile au fost recalculate, astfel că zonele mici, pentru care se folosesc mai puține pulsații ale aparatului cu lumină, costă mai puțin decât zonele medii și cele mari. S-au mai adăugat niște lei în plus zonelor mari, pentru că acolo e nevoie evident de un număr mai mare de pulsații, fiind zona cu pilozitate mai întinsă. Dar zonele mici au acum prețul de… 85 de lei 😀 !

Ce înseamnă zone mici? Zonele care pot fi epilate cu 85 de lei per ședință sunt următoarele: mustață, perciuni, bărbie, perineu, areole mamare, mâini (adică dosul palmei și degetele), laba piciorului, linia albă (zona dintre buric și zona inghinală), linia bikinilor.

• epilat definitiv gambe sau coapse = preț mai mic decât înainte

Prețurile n-au intrat la apă doar în cazul zonelor mici, ci și în cazul unor zone mari. Până acum prețul era de 140 de lei/un picior, indiferent dacă se dorea epilarea lui în întregime sau doar epilat scurt (de regulă doar până la genunchi, pentru că sunt persoane cărora nu le crește părul pe coapse). Ei bine, asta înseamnă că pentru ambele picioare prețul era de 140 + 140 lei, adică 280 lei. În prezent, de când cu recalcularea prețurilor, cine alege să-și epileze cu IPL doar gambele sau doar coapsele plătește doar 200 de lei, adică pentru fiecare ședință plătește mai puțin cu 80 de lei. De regulă sunt necesare 8-12 ședințe pentru a fi complet tratamentul (la început se fac la distanță de o lună, după care se tot răresc ședințele, pentru că părul crește din ce în ce mai rar și mai lent).

• punctele de loialitate pot fi folosite pentru epilarea mai multor zone

Modificările prețurilor vin cu vești bune și pentru persoanele care, de exemplu, își epilează definitiv doar zone midi sau mari. Fiecare client Nomasvello are un card de membru (care se primește gratuit la prima ședință), iar până de curând banii cheltuiți pentru ședințele de epilare definitivă aduceau mereu și puncte de fidelitate pe card – puncte ce puteau fi folosite pentru ședințe de epilare definitivă zone mici (de exemplu nu mai plăteam ședința pentru mustață, pentru că o luam folosind punctele de membru de pe card). Ei bine, începând cu 1 aprilie 2019, punctele acumulate pe cardul de membru se pot folosi și pentru epilarea unor zone midi și mari. Cred că cei de la Nomasvello s-au gândit că or fi persoane care vor să-și epileze doar astfel de zone și, dacă tot se strâng puncte de fidelitate pe cardurile lor, să le poată folosi, să fie astfel și în avantajul lor acele puncte. Kudos!

Găsiți aici lista completă a zonelor ce pot fi epilate pe puncte, cât și numărul necesar de puncte pentru fiecare în parte.

Totodată, nu uitați că în fiecare lună e disponibilă o ofertă specială. Acum, pentru aprilie, oferta constă într-o ședință de epilare definitivă cadou la fiecare două ședințe achiziționate (ofertă valabilă pentru zonele mici și medii). Adică 2 + 1 gratis. De exemplu pentru 3 zone mici, cu oferta asta veți plăti 2 x 85 lei, iar a treia zonă este oferită cadou.

Leave a Reply