Adv. & Stuff

N-am crezut, până acum, că o rochie poate să mă facă fericită

By | 07.02.2017 | 2 Comments

Într-o zi în care o să simt că sunt suficient de bună, nu doar pentru societate ci şi pentru oamenii de lângă mine, o să-mi iau cea mai frumoasă rochie şi o să mă comport ca atare. O să fiu suficient de bună nu doar în ochii altora, ci şi în ochii mei.

Rewind that.

Am ajuns în punctul în care mă simt în măsură să fac toate lucrurile pe care mi le propun. Să lupt, să muncesc din greu pentru stilul de viaţă pe care mi-l doresc şi pe care vreau să i-l ofer cândva copilului meu, să-mi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea în fiecare zi din viaţa asta. Să plâng, să râd, să cheltui bani fără să-mi pese de nimic. În fond pentru asta muncesc. Pentru asta mă trezesc înainte de răsăritul soarelui şi tot pentru asta adorm aproape de miezul nopţii (uneori chiar mai târziu).

Săptămâna trecută mi-am cumpărat o rochie din catifea. Prima mea rochie din catifea, achiziţie de care sunt tare mândră. N-am crezut, până acum, că o rochie poate să mă facă fericită şi, totodată, poate să îmi dea forţă să merg mai departe în perioada asta. E esenţial să nu uit că pentru mine muncesc, motiv pentru care trebuie să-mi arăt asta… din când în când. Iar acest “din când în când” se va repeta peste 3 săptămâni, când revin în România şi-mi comand o frumoasă rochie de la DyFashion.ro. Este un site pe care l-am descoperit de curând. Un site condus de o echipă tânără, serioasă şi ambiţioasă. Mare parte din produsele comercializate sunt importate din Franţa, Italia, Germania şi Marea Britanie.

Mi-am salvat deja câteva modele la bookmarks, iar până vin acasă mi-am promis că o să mă decid asupra uneia dintre ele. În ordinea în care apar mai jos, primele 3 rochii sunt din categoria rochii office, iar denumirile sunt următoarele:
1. rochie tricot burgundy days
2. rochie red Afina
3. rochie black discret flowers

rochii office

Iar următoarele trei superbităţi sunt din categoria rochiilor cu dantelă. Denumirile, tot în ordinea în care apar, sunt următoarele:
1. rochie green Vera
2. rochie dark blue legacy
3. rochie crystal pink

rochii dantela

Ţi-am spus cât de mult îmi doresc să vin acasă? Chiar dacă vin pentru rezolvarea unor probleme care necesită şi mult timp, tot mă bucur. Am atâtea chestii de cumpărat din România, atâţia oameni dragi de văzut şi, nu în ultimul rând, câteva noi rochii de achiziţionat pentru sufletul meu veşnic neîmblânzit.

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  09/02/2017

  stii in care te-as vedea eu? In rochia roz. Chiar daca te declari tu baietoasa (sau cel putin asa te lauzi ca erai) emani o finete aparte si mi se pare mie ca modelul si culoarea respectiva ar pune-o cel mai bine in valoare.

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2017

   Iti multumesc mult, Cris! ♥ Rozul este una dintre culorile mele preferate (alaturi de negru) 😀 .

Leave a Reply