Adv. & Stuff

N-aş putea pleca la mare fără sandale. Vrei să ştii de ce?

By | 20.08.2016 | 2 Comments

Gândindu-mă un pic care este produsul fără de care n-aş putea pleca la mare, m-am trezit că mă induc singură în eroare. Asta prin simplul fapt că nu vedeam utilitatea până în cele mai mici detalii. Apoi mi-am pus întrebarea: Ce e de neînlocuit din bagajul pentru mare? Şi mi-am răspuns singură, după cum urmează:

– costumul de baie
Pentru că, nu-i aşa?!, n-aş putea merge la nudişti. N-am probleme cu oamenii care fac asta, însă eu nu arăt un decolteu sau nişte craci pe facebook… şi-ţi imaginezi că aş merge pe plajă la nudişti? Permite-mi să râd singură de mine :)). Sunt un om cu simţul decenţei bine dezvoltat, deci clar n-ar trebui să plec la mare fără costumul de baie.

– pălăria sau şapca
Ok, costum de baie pot cumpăra direct de la mare, că peste tot există cel puţin un magazin cu 30 de modele de costume de baie, deci aş avea de unde alege. Dar pălărie? Pălărie frumoasă e greu să găsesc. Prin urmare, pălăria (sau şapca) e cu un pas înaintea costumului de baie pe lista cu produse esenţiale pentru vacanţa la mare.

– loţiunea cu protecţie solară
Mhm… Sunt dependentă de ea, dar produsul acesta chiar se găseşte oriunde. Deci aş putea pleca în vacanţă fără loţiunea cu SPF, că sigur sigur găsesc de cumpărat indiferent de staţiunea în care aleg să montez cortul.

Ok. După ce am eliminat aceste 3 produse esenţiale, pe motiv că le pot cumpăra totuşi direct de la mare, mi-am mai pus încă o dată întrebarea: Ce e de neînlocuit din bagajul pentru mare? Şi m-am oprit la sandale pentru că, să fim sinceri, sandalele nu pot fi cumpărate de oriunde. Şi majoritatea trebuiesc purtate un pic înainte, ca să ne asigurăm că se lasă un pic materialul şi că nu vom avea probleme indiferent de cât de mult cutreierăm pe plajă. Desigur, îmi vei spune, dar cine merge încălţat pe plajă? Da, aşa am zis şi eu până să ajung în Lefkada, unde majoritatea plajelor au pietre care te obligă practic să mergi încălţat. Papuci, sandale, ce vrei tu.

Eu optez totuşi pentru sandale, fiind cele mai practice, având în vedere că vacanţa la mare nu se rezumă doar la plaje, ci şi la plimbări lungi prin staţiuni care mai de care mai interesante. Şi… nu-i aşa că în cazul ăsta o pereche de sandale chiar n-ar trebui să lipsească din bagajul pentru mare? 😀

Răspuns afirmativ, ştiu.
I told you so, sandalele sunt baza din bagajul pentru vacanţa la mare 😉 . Şi? Ce câştig pentru că am avut dreptate? De la tine câştig faptul că mă citeşti şi îţi mulţumesc că eşti alături de mine. Iar de la ZorileStore.ro, dacă îmi cumpăr sandale de la ei (sau orice alt produs până pe 21 august), pot câştiga 3 nopţi la mare alături de 6 prieteni de-ai mei în super-locaţia Sandalandala.

Sandalandala este cel mai şmecher loc de camping din Vama Veche, poate chiar mai şmecher decât campingurile prin care am stat în Grecia vara asta, judecând după superbele fotografii şi site-ul bine optimizat pe care îl au. Poţi şi tu să intri în concurs. Înscrierea se face automat în momentul în care plasezi o comandă pe site-ul ZorileStore.ro (concurs în desfăşurare până pe 21 august). Grăbeşte-te să câştigi o super vacanţă alături de prietenii tăi! 😀

Eu m-am oprit la sandale. Tipic feminin :))

sandale Clarks de la ZorileStore

2 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  20/08/2016

  Articolul tau mi-a adus aminte de prima mea vacanta la mare, acum vreo 17 ani. Cu o zi inainte sa plec la mare am fost la magazin si mi-am cumpărat toate cele necesare, inclusiv sandale si papuci de plaja. Nu mi-a dat prin cap ca ar trebui sa le port cateva zile inainte ca sa nu am parte de surprize in vacanta. Ghici cine statea pe plaja cu plasturi la degetele!

  • Reply

   Ioana Radu

   21/08/2016

   Am facut si eu multe d’astea :D. Ma-ncaltam cu sandale sau pantofi noi fix la evenimente la care sa stau toata ziua pe scaun era ultimul lucru pe care mi-l doream. Insa… na… Partea buna e ca am invatat sa nu mai iau incaltaminte noua, nepurtata, cand merg undeva unde vreau neaparat sa ma simt bine. In cazul de fata la mare chiar vreau sa ma simt bine. 😀

Leave a Reply