Women's World

NAKED • by Melkior Professional

By | 27.03.2021 | 2 Comments

Cei de la Melkior Professional au lansat la sfârșitul lunii ianuarie două nuanțe noi ale unui ruj foarte îndrăgit din gama lor de produse, anume rujul lichid Matte Stain. Cu ocazia noii lansări mi-au trimis și mie una din cele două nuanțe noi. Sincer ambele mi se par grozave, sunt două nuanțe nude, una cu subton neutru și una cu subton cald. Se potrivesc de minune multor persoane.

Melkior professional matte stain NAKED

Cele două nuanțe noi de nude sunt BLISS și NAKED. M-au răsfățat cei de la Melkior Professional și mi-au trimis și mie una spre testare, astfel că de la primirea coletului și până acum am tot purtat pe buze textura mată, fină și extrem de pigmentată în nuanța… Naked. Acum, după câteva săptămâni de când folosesc Matte Stain Naked, pot spune cu ușurință că are rezistență de lungă durată, nu usucă buzele, iar acoperirea este mare de la prima aplicare.

Melkior professional matte stain NAKED

Melkior professional matte stain NAKED

Practic, cam acesta este avantajul principal al rujurilor lichide de la Melkior din gama Matte Stain, faptul că se aplică foarte ușor și este suficient un singur strat. Am mai multe culori, achiziționate de-a lungul timpului, și inclusiv cele închise (precum roșu și violet) au nevoie doar de un singur strat pentru a îmbrăca perfect buzele. Este un ruj lichid extrem de practic. Iar pentru faptul că e suficient un singur strat pentru a obține nuanța dorită, asta înseamnă și că un ruj ne ajunge pentru destul de mult timp.

Un alt avantaj al rujurilor lichide din gama Matte Stain este aroma delicioasă pe care o au. E ceva dulceag, dar nu foarte dulce. O aromă ca de biscuiți sau chiar biscuiți glazurați.

Cele două nuanțe noi, Bliss și Naked, arată atât de bine încât sunt pe cale să o cumpăr pe cea care-mi lipsește. Mi s-a mai întâmplat așa și cu ocazia altor lansări noi de la Melkior Professional, adică să primesc cadou o nuanță, iar apoi să merg să-mi iau încă una :)). Când e vorba de rujurile Matte Stain, niciodată nu avem suficiente. Dacă nu aveți încă un ruj Matte Stain, o să vă dați seama după ce îl achiziționați pe primul.

Lots of hugs! ♥

2 Comments

 • Reply

  Florin

  27/03/2021

  Aici trebuie să te iei de mână cu Georgiana :)) Vobiți limbi străine pentru mine 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2021

   De asta ne face plăcere să ne vedem :)).

Leave a Reply