Adv. & Stuff

Necesitatea site-urilor de prezentare

By | 11.02.2016 | 6 Comments

Încă sunt o grămadă de antreprenori care nu au un site de prezentare pentru propria afacere. Nu-mi explic asta, având în vedere că trăim într-o perioadă a vitezei, a informaţiilor şi a opţiunilor multiple. Toţi aceşti oameni care nu şi-au deschis site-uri sunt totodată cumpărători online. Fie că afacerea le merge bine sau nu, ştiu foarte bine că timpul lor este limitat şi de multe ori aleg să comande produse sau servicii de pe internet. Cu toate astea, nu s-au gândit până acum să facă acest pas şi pentru afacerea lor. Ori s-au gândit, dar nu suficient de serios. Sau poate n-au ştiut de unde să înceapă şi la ce costuri să se raporteze. Sunt multe elemente necesare la crearea unui site de prezentare, de aceea este important să alegem persoane competente care să merite banii. Dar la fel de important este să ştim mai multe oferte înainte de a face acest pas, căci preţurile diferă foarte mult (chiar dacă de multe ori serviciile sunt de aceeaşi calitate).

Din ce ştiu, la momentul actual Appilion.ro oferă servicii în acest sens contra unor sume decente. Sunt multe alte firme care te jupoaie de bani, deşi oferă exact acelaşi lucru. De asta spun că este important să cercetaţi piaţa. Uite, de exemplu, Appilion are 3 modele de site-uri de prezentare (diferenţiate pe nivele de complexitate): Basic, Advanced, Premium. Cel Basic costă 800 de lei, asta ca să vă faceţi o idee.

Procesul de creare a unui website este destul de complex. Deşi am cochetat cu domeniul acesta în trecut, încă sunt detalii pe care nu ştiu să le manevrez. Întotdeauna apelez la cineva care se ocupă cu astfel de chestii. Iar dacă nu aveţi cât de cât cunoştinţe în domeniu, este imposibil să vă creaţi singuri un site de prezentare. Imposibil este cuvântul potrivit. V-am spus, procesul de creare a unui website este complex şi necesită cunoştinţe în domeniul programării. De aceea nu se poate ca un site să existe fără un geniu care să-l creeze. Iar necesitatea site-urilor de prezentare, în prezentul pe care-l traversăm, este destul de mare. Eu încă mă mai mir că unele firme nu au site. Le caut uneori pe net şi constat că… nu există. Şi e un sentiment destul de ciudat.

creare website

6 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  11/02/2016

  stiu pe cineva care este fotograf profesionist si nu are un site de prezentare. Am tot incercat sa il conving sa isi faca unul dar nu pare sa priceapa ca asta o sa il ajute enorm…

  • Reply

   Ioana Radu

   11/02/2016

   Online-ul chiar conteaza. O sa-si dea seama destul de tarziu…

   • Reply

    Iulian

    12/02/2016

    Nu e niciodată târziu pentru online 😀

    • Reply

     Ioana Radu

     12/02/2016

     Dar întotdeauna e mai bine mai devreme 😉

 • Reply

  Teodora

  11/02/2016

  Ooooo, da! De multe ori am fost suprinsa ca nu exista siteuri de prezentare sau de firme mari care au siteuri… sa spun neprietenoase sau care te lasa confuz dupa ce le navighezi, nu clarificat. Tocmai ce apelez si eu la o astfel de firma pentru mai multe modificari tehnice la blog, ca doar nu trebuie sa le stiu pe toate :))

  • Reply

   Ioana Radu

   11/02/2016

   Nici eu nu le fac singura pe toate. Ma mai chinui uneori, dar in majoritatea cazurilor mai mult stric. Asa ca ma duc cu coada intre picioare la programatorul care s-a ocupat de blogul meu in ultimii 5 ani. E genial cat de bine lucreza si cat de repede ma salveaza de fiecare data.
   Asta nu intelege multa lume, ca profesionistii sunt chiar necesari.

Leave a Reply