Adv. & Stuff

Noi nuanţe de ojă pentru sezonul rece

By | 27.11.2014 | 0 Comment

Am avut, până acum, 4 perioade în care am avut manichiura din gel. La fel de multe în care am renunţat la ea. Ba pentru că făceam reduceri de buget, ba pentru că îmi era dor să am unghiile micuţe şi drăgălaşe. Recunosc, m-a sâcâit şi prietenul meu, că lui îi plac mai mult unghiile mici. În orice caz, în prezent îmi fac singură unghiile şi e minunat. Îmi schimb modelul la fiecare 5 zile, maxim o săptămână. Am zeci de sticluţe cu lacuri de unghii. O grămadă de culori şi parcă tot mi-aş mai cumpăra :))

farmec collectionÎmi fug mereu ochii după nuanţele noi, aşa cum s-a întâmplat recent cu nuanţele “It’s freezing out there” şi “Santa’s here”, lacuri Farmec Collection 2014 (colecţia toamnă-iarnă). Prima este un gri deschis/mediu şi ar merge de minune cu griul închis pe care îl am deja. Îmi place nuanţele reci ale lacurilor de unghii, atât iarna cât şi vara. A doua, “Santa’s here”, este un burgundy cu aer roial. Una dintre nuanţele mele preferate, atât pentru lacul de unghii cât şi pentru multe alte lucruri de pe acest pământ.

Mi-a făcut cu ochiul şi albastrul închis, nuanţa “Your Highness”, pentru că am nişte cizme albastre atât de minunate şi de multe ori mă gândesc cu ce să le asortez. Da, îmi place să asortez lacul de unghii cu încălţămintea. Vechi obicei. Iar când nu fac asta, îl asortez cu starea de spirit sau pentru starea de spirit. Obişnuiesc să aleg nuanţe de roşu sau chiar negru pentru săptămânile aglomerate. Un fel de combustibil vizual. Având în vedere că lucrez destul de mult la calculator, culoarea unghiilor “interacţionează” cu starea mea de spirit şi uneori cu creativitatea.

Am mai încercat oja Farmec şi în trecut şi sunt mulţumită de ea. Din acest motiv n-o să las al meu farmec să zburde de sărbători fără “Santa’s here”. V-am zis că am o pasiune pentru nuanţele de roşu, mai ales cele închise 😉

Voi în funcţie de ce criterii vă alegeţi lacul de unghii?

Acest articol a fost scris pentru competiţia SuperBlog 2014.

Leave a Reply