Review produse & servicii, Women's World

Nomasvello AFI Cotroceni s-a mutat la parter și are 10 premii pentru voi

By | 30.09.2020 | 227 Comments

Cred că în curând se împlinesc 3 ani de când am mers pentru prima oară la Nomasvello Afi Cotroceni. Le-am trecut pragul pentru un premiu câștigat pe net, două ședințe de epilare definitivă pentru zone mici, iar după ce au trecut câteva săptămâni și am văzut efectele primei ședințe am sunat pentru a mă programa, de data asta pe bani, astfel încât să continui tratamentul.

Epilarea definitivă cu lumină intens pulsată (IPL) se face treptat, e nevoie de 8-12 ședințe, în funcție de persoană – de culoarea pielii, culoarea părului și eventuale probleme hormonale. Depinde uneori și de zona corpului, pentru că unele zone pot avea nevoie de mai puține ședințe.

Din punct de vedere financiar, chiar dacă la prima vedere epilarea definitivă pare mult mai costisitoare decât alte metode de a scăpa de părul nedorit de pe corp, e de luat în calcul că se face o ședință pe lună la început (cam primele 3-4 ședințe), după care ele se răsesc, treptat ajungându-se la o ședință la 6 luni. Da, am ajuns eu în punctul acesta, merg de două ori pe an, pentru întreținere 😀 . Adică apar câteva fire delicate, din loc în loc, care dacă sunt îndepărtate tot cu IPL ele vor crește în același ritm lent. Dacă sunt luate cu ceară sau aparat de ras, ele ajung treptat să crească așa cum o făceau în trecut. De eceea după terminarea tratamentului de epilare definitivă cu IPL ședințele se numesc “de întreținere”, pentru că e vorba de câteva fire care cresc foarte lent și care trebuie îndepărtate cu lumină intens pulsată pentru a nu reveni la ciclul normal de creștere.

Nomasvello, brand-ul numărul 1 în lume pe segmentul serviciilor de epilare definitivă cu IPL, are și alte servicii în portofoliu, cât și produse marcă proprie dedicate îngrijirii tenului și corpului. Pe partea de servicii eu am încercat de-a lungul timpului curățarea facială ProSkin și un tratament cu LED dedicat nevoilor tenului meu. Practic ei au o lampă woodlamp pentru diagnoză, aceasta din urmă fiind gratuită (deși în clinicile private din țară se plătește diagnoza facială și e vreo 100 de lei). Scopul celor de la Nomasvello este să le poată recomanda clientelor tratamentele faciale potrivite tipului de ten al fiecăreia și nevoilor diferite ale lor. Și clienților, pentru că sunt și bărbați care le trec pragul.

După pandemie, Nomasvello AFI Cotroceni s-a mutat la parter. Înainte era la etajul 1, în zona cu cinema, iar acum este într-un spațiu generos de la intrarea de lângă supermarket, intrarea din parcarea acoperită. Mă bucur pentru ei că s-au mutat acolo, pentru că este o zonă la fel de intens circulată și merită să-i știe lumea. Eu sunt încântată de faptul că i-am descoperit.

Pentru a sărbători faptul că s-au mutat într-un spațiu mai mare au luat decizia de a oferi 20 de premii celor care mă urmăresc, din care 10 vor fi oferite prin intermediul blogului, iar celelalte 10 pe pagina de facebook a blogului. Mi se pare fabulos că ei fac un efort atât de mare, numărul total al premiilor este foarte mare. Desigur, este și în avantajul lor, în eventualitatea în care o parte dintre persoane vor decide să continue să le treacă pragul.

10 premii din partea Nomasvello Afi Cotroceni

5 x curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament
5 x ședință de epilare definitivă axile

Cum puteți câștiga unul dintre aceste 10 premii? Îmi lăsați un comentariu în care să-mi spuneți ce vă doriți mai mult să încercați, curățare & tratamente faciale… sau epilare definitivă. Și de ce anume vă doriți acel premiu. Pe 15 octombrie vor fi alese câștigătoarele și se vor putea programa în orice zi până la finalul acestui an 😀 . N-o fi fost 2020 cel mai bun an al nostru, dar măcar să-l terminăm cum se cuvine, cu grijă față de noi.

Abia aștept să citesc ce alegeți dintre cele două, pentru că mie mi-ar fi greu să aleg 😀 .

P.S.: Câștigătoarele vor fi contactate pe e-mail pentru validare, deci este important să folosiți o adresă validă de e-mail atunci când lăsați comentariul sub articol :D.

P.P.S.: Pentru mai multe șanse, vă puteți încerca norocul și la concursul pe care îl voi organiza în curând pe facebook, premiile urmând să fie la fel ca aici, adică 5 ședințe de curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament, cât și 5 ședințe de epilare definitivă axile.

UPDATE 15.10.2020
Cele 10 câștigătoare de la concursul organizat pe blog sunt:
Iacob Alexandra (o ședință epilare definitivă axile)
Iust6 (o ședință epilare definitivă axile)
Cristina Titivel (o ședință epilare definitivă axile)
Diana G (o ședință epilare definitivă axile)
Gavrilă Alexandra Mădălina (o ședință epilare definitivă axile)
Gonciaruc Andreea (curățare ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă)
Elena (G.) (curățare ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă)
Alexandra (N.S.) (curățare ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă)
Mihaela Ivan (curățare ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă)
Alina Ciolan (curățare ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă)

Validare – Către fiecare câștigătoare a fost trimis un e-mail, pe adresa cu care s-a înscris când a lăsat comentariul, în care este anunțată că a câștigat și va trebui să confirme, printr-un reply, în maxim 7 zile. Rog frumos să verificați și folderul spam. Fiind vorba de 10 e-mail-uri trimise, e posibil ca unele dintre ele să fi ajuns în spam :D.

Cele care nu au câștigat vor putea participa la concursul ce va fi organizat în curând pe pagina de facebook a blogului meu, unde vor fi 10 premii exact la fel ca aici.

Lots of hugs!

227 Comments

 • Reply

  Luciana

  30/09/2020

  Eu începusem înainte de pandemie seria de curățări și tratamentele alea IPL pentru rejuvenare. Nu este cazul la mine să mă întineresc, dar am înțeles că ajută cu petele pigmentare și am zis să le tratez înainte să devină foarte evidente.
  Mi-a plăcut că tratamentele sunt așa… Minimal. Nu te dau cu 100 de alifii, ceea ce e super pentru un ten mai sensibil. Și am fost surprinsă că nu m-am roșit de la ele. Uite cu ocazia asta mi-am amintit să mă programez la o curățare, că parcă mi-e dor.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/09/2020

   Heey! Nu știam că le-ai încercat ^_^. Mă bucur să descopăr asta, mai ales că și eu am aceeași părere despre tratamentele de la ei, că nu aplică o grămadă de chestii pe ten, nu mi-l încarcă, iar curățarea “e ce trebuie”.

  • Reply

   Anastasia Sava

   12/10/2020

   Clar as incerca epilarea definitiva. Ma chinui se ceva vreme cu foliculita si imi e foarte greu sa o tin in control. Ar fi un impuls sa incep sa fac acest lucru si pe intreg restu corpului.

  • Reply

   Alexandra

   14/10/2020

   Heiii, eu de mai bine de un an îmi fac la intervale destul de regulate atât curățate cat și epilare definitiva pe picioare. Sunt suuuper mulțumită de ambele servicii și aș vrea să pot avea ocazia sa ma pot bucura de ele mai mult decât îmi permit acum. Din punctul meu de vedere, tot ce înseamnă Nomasvello este perfecțiune ❤️🥰

   • Reply

    Ioana Radu

    15/10/2020

    Și eu sunt la fel de fericită că am apelat la serviciile lor de câțiva ani și continui să fac asta și în prezent ❤️🥰.

 • Reply

  Iust6

  30/09/2020

  Hmmm, greu de ales. Totusi as testa epilarea definitiva. As vrea sa vad daca există diferențe majore față de cea cu ceară.

  • Reply

   Jiga Raluca

   08/10/2020

   Epilare definitivă deoarece vreau sa incerc sa vad cum este .Nu am mai facut pana acum si e prima oara.As vrea sa continui si cu restul corpului.

 • Reply

  neacsu carmen mihaela

  01/10/2020

  epilare definitiva ca sa scap de teroarea epilarii permanente !!!!

  • Reply

   Brichius paula

   13/10/2020

   Curățare și tratament epilatul deja îl fac la voi și sunt f incantata de specialiști Dvs

 • Reply

  neacsu adrian

  01/10/2020

  cert imi doresc epilare definitiva ! sa termin cu ceara de epilat !!!!!

 • Reply

  Milea Mersinica

  01/10/2020

  Curatare și tratamente faciale, as avea nevoie de o curatare profesionala, nu am beneficiat niciodată și m-ar ajuta având tenul foarte incarcat!

 • Reply

  Mihaela Ivan

  01/10/2020

  Imi doresc sa castig curatare si tratamente faciale pentru cosurile care mi-au aparut din cauza mastii purtate zilnic.

 • Reply

  Danila Mihaela

  01/10/2020

  Tare mult mi.as dori curatarea faciala si tratament. Am 47 de ani, nu am facut nicio curatare/tratament facial profesional. Niciodata nu am avut timp/resurse sa ajung intr.un centru profesional. Tare mult mi.as dori acest rasfat pentru sufletul meu

 • Reply

  Alexandra

  01/10/2020

  Tratamentul facial sună pur și simplu bine. Cred că este exact ce ne trebuie tuturor, măcar din când în când. Unde mai pui că include și curățare, și fiolă.

  Ideal pentru un moment de răsfăț 🙂

 • Reply

  Vegh Dalmina

  01/10/2020

  Îmi doresc să câștig curățare și tratament, pentru că am tenul gras cu exces de sebum. Și as dori sa încerc aceste produse.

 • Reply

  Monica Oana Paraschiv

  02/10/2020

  Aș alege curățarea facială Pro skin, cred că este la fel de profesională ca și epilarea definitivă pe care am incercat-o.

 • Reply

  Ștefănescu Alexandra Mădălina

  02/10/2020

  Mi-aș dori să încerc curățare facială și tratament tenul meu are nevoie un răsfăț și relaxare

 • Reply

  Elena Kerestes

  02/10/2020

  Tare mult mi as dori o curatare faciala. Nu am facut niciodata si as fi foarte incantata daca as castiga una

 • Reply

  Nichifor Ana-Maria

  02/10/2020

  Mi-aș dori să încerc curățarea și tratamentele faciale deoarece am tenul gras/mixt cu tendință acneică si exces de sebum. In plus, tenul este foarte sensibil la diverse substanțe, mai mereu iritandu-ma la aplicarea diferitelor creme. Per total, e destul de problematic. Chiar cred că mi-ar prinde bine o curățare profesională. 🙂

 • Reply

  Emilia Brezoi

  02/10/2020

  As opta pentru tratamentul facial datorita tenului sensibil și cu diverse probleme.

 • Reply

  Apopei Nicoleta

  02/10/2020

  Curățarea facială i-ar folosi fiicei mele Cristina, e adolescenta

 • Reply

  Mihaela Ciortan

  02/10/2020

  Clar epilare definitiva axile, să nu ma mai chinui cu alte ustensile.

 • Reply

  Florentina Dan

  02/10/2020

  Eu îmi doresc sa încerc tratamentul de curățare. Am încercat epilarea definitiva în urma cu câțiva ani și îmi este clar ca o sa rămân la ceară pana la final.

 • Reply

  Elisabeta Dumitrescu

  03/10/2020

  Epilare definitiva pentru ca pielea mea esre sensibila si afectata de epilarea repetata

 • Reply

  Corina

  03/10/2020

  Mi-as dori sa castig o ședință de epilare definitivă axile. Imi doresc de mult sa incep aceste tratamente, dar nu am avut curaj. Poate am noroc si acest premiu sa fie debutul unei noi etape din viata mea.

 • Reply

  Monica

  03/10/2020

  As dori sa încerc curățare & tratamente faciale,deoarece chiar am nevoie având tenul uscat și fără luminozitate!Jobul meu este unul solicitant pt tenul meu. Desi aplic creme hidratante,ma demachiez,tonifiez etc tenul meu nu mai este cum era.

 • Reply

  ROSEMARIE Baicu

  04/10/2020

  Eu aș vrea să încerc curățarea facială ProSkin.
  La axile am părul foarte rar, cu fir subțire și nu mi-ar folosi o ședință de depilare definitivă. În plus… în trecut am făcut o ședință de depilare definitivă cu IPL și nu am obținut niciun rezultat, în sensul că nu mi-a căzut absolut niciun fir.

 • Reply

  Pană Gabriela Cătălina

  04/10/2020

  Deja folosesc epilarea definitivă de 8 ședințe cu scumpa de Gabi, în Afi. Așa că, mi-aș dori să încerc tratamentele faciale. Am un ten gras cu tendință acneică și pun mare preț pe îngrijirea sa. As fi tare bucuroasă să încep cu un cadou ca acesta.

 • Reply

  Nicolae Mirela

  04/10/2020

  Imi doresc de mult timp sa incerc epilarea definitiva, dar din motive personale sau materiale inca nu am ajuns. Axilar am o pilozitate excesiva, trebuie saptamanal sa ma epilez cu epilatorul.

 • Reply

  Liliana Craita

  04/10/2020

  O curățare facială ar fi perfectă înainte să înceapă sezonul rece.

 • Reply

  Liliana

  04/10/2020

  Imi doresc sa castig un tratament facial pt a avea o fata mai luminoasă, curata si ingrijita

 • Reply

  Florina c.

  04/10/2020

  Mi-ar plăcea să am posibilitatea sa incerc curățarea facială. Am rămas cu pete pe fata dupa sarcina, am mici riduri, nopțile nedormite cu bebe mic si-au lasat amprenta. Iti mulțumesc.

 • Reply

  Andra Codreanu

  04/10/2020

  As alege tratamentele Pro Skin intrucat pielea mea are nevoie din pricipa acneei si a semnelor iar epilarea deja o incerc tot la ei in Afi.

 • Reply

  Mirică Florentina Rodica

  04/10/2020

  Mi-aș dori curățare facială Proskin ,pentru că tenul meu este uscat si usor iritat de la masca purtată zilnic!

 • Reply

  Catalina S.

  04/10/2020

  Mi-as dori sa incerc curatarea/tratamentul facial Pro skin. Am inceput la ei cateva sedinte de epilare definitiva si pot spune ca functioneaza, insa acel tratament de fata nu am avut timp si nici resurse sa-l fac. Asa ca mi-ati face o mare bucurie sa il testez.

 • Reply

  Constantin Mimi

  04/10/2020

  Curatare&tratamente faciale pentru ca sunt servicii pe care le fac des și ma interesează la varsta mea

 • Reply

  Dana Soare

  04/10/2020

  Tratamentul facial Pentru ca epilarea deja am incercat o

 • Reply

  Elena

  04/10/2020

  Aleg tratamentul facial. Multumesc!

 • Reply

  Flori

  04/10/2020

  Am fost una din norocoasele câștigătoare a unui concurs, constând în doua ședințe de epilare definitiva. Am fost super incantata de rezultat. Acum as alege curățarea faciala, pentru ca nu am încercat pana acum. Mulțumim pentru șansele oferite! 🤗

 • Reply

  Radulescu Catalina

  04/10/2020

  Tenul meu are nevoie de o curățare facială, că doar ii ajung 52 de ani de când nu a văzut asta!😊

 • Reply

  Andreea Angiu

  04/10/2020

  Deja mi am facut programare pentru a merge la epilare definitivă dar pentru alte zone, de aceea as alege eplilarea definitiva pentru axile.

 • Reply

  Alexandra Popescu

  04/10/2020

  Greu de ales 🙂 intre cele 2
  As inclina mai mult acum pentru curățare & tratamente. Am mai facut, dar parca de niciunul nu am fost multumita pe deplin:)

 • Reply

  Ana-Maria

  04/10/2020

  Tratamentul facial suna wow! Abia astept sa testez Proskin

 • Reply

  Alexandra Strungar

  04/10/2020

  As fi curioasa cum functioneaza epilarea definitiva, am auzit multe pareri, dar e altceva cand încerci pe pielea ta.

 • Reply

  Luiza A.

  04/10/2020

  Mi-aș dori sa câștig ședința de epilare definitiva, de mai multa vreme îmi doresc sa încerc, însă nu am avut curaj.

 • Reply

  Maran Andrada

  04/10/2020

  Buna seara,ma intereseaza curățarea facială.Uneori in sezonul cald am agneea rozacee.cred ca este esențial să păstrezi prospețimea chipului.Asta iti da un aer tineresc

 • Reply

  Valentina Radulescu

  04/10/2020

  Eu mi-as dori sa castig sedintele de epilare definitiva pentru axile ❤

 • Reply

  Simona Juvina

  04/10/2020

  Imi doresc epilarea definitiva. Ma lupt cu foliculita pe tot corpul de 10 ani, si se pare ca acesta este singurul mod de a scapa de ea.

 • Reply

  Florina c.

  04/10/2020

  Mi-ar plăcea să am posibilitatea sa incerc curățarea facială și să văd rezultate. Am rămas cu pete dupa sarcina, am si posturi, iar nopțile nedormite cu bebe mic si-au lasat amprenta.

 • Reply

  Roberta Lupoiu

  04/10/2020

  Mi-ar placea sa incerc curatarea faciala, din cauza faptului ca mi-a aparut o iritatie de care nu mai reusesc sa scap din cauza mastii. 🙄

  • Reply

   Andreea Bogdan

   14/10/2020

   Aleg tratamentele faciale. De mult timp doresc sa le incerc dar îmi este teama sa nu îmi fac mai rău.

 • Reply

  Lucica Roman

  05/10/2020

  Epilarea definitiva ar fi prima pe care as incerca o. Tratamentul facial ar fi dupa aceea.

 • Reply

  Nicolae Claudia

  05/10/2020

  Eu tare mult mi-as dori o curatare faciala. N-am facut de mult una profesionala si simt ca tenul meu are nevoie de una. Sa numai zic ca tratamentele facute de cei de la Nomasvelloo, sunt profesionale si iti lasa pielea ca de bebelus. Tenul meu chiar are nevoie de o regenerare si de un rasfat 😊

 • Reply

  Liliana

  05/10/2020

  Am lăsat 3 mesaje si nu îmi apar

  • Reply

   Ioana Radu

   06/10/2020

   Comentariile sunt aprobate treptat, însă vă asigur că apar :D.

 • Reply

  Anca I

  05/10/2020

  Uff, grea alegere, insa, as alege curatarea faciala ProSkin. Am avut o vara f aglomerata, in care am calatorit mult in tara, cu o campanie umanitara de ajutorare a copiilor din medii dezavantajate si am neglijat ingrijirea pielii. In plus, oboseala, poluarea, alimentatia si-au spus cuvantul.

 • Reply

  Dragan Maria

  05/10/2020

  Multumim pentru oportunitate.
  Foarte greu de ales.
  Dupa o batalie launtrica, am decis ca merg pe epilarea definitiva axila <3

 • Reply

  Cobianu Alexandra

  05/10/2020

  Eu aș alege curățarea facială pentru că simt că tenul meu are nevoie mai mult de asta! Te pup și te îmbrățișez cu drag Ioana😘🤗!

 • Reply

  Carla P

  05/10/2020

  Curatarea faciala ProSkin:)pentru ca tenul meu are nevoie de o curatatre profunda dupa o vara de stat la soare.

 • Reply

  Grindei Rebeca Gabriela

  05/10/2020

  Bună! Eu îmi doresc curățare și tratamente faciale deoarece îmi place sa am un ten îngrijit și curat. Am început și ședințele pentru epilarea definitiva și pot spune ca sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand cu încredere Nomasvello

 • Reply

  Mihaela Ranete

  05/10/2020

  Buna! Eu aș vrea să încerc curățarea facială ProSkin deoarece am probleme cu acneea și excesul de sebum.

 • Reply

  Pretorian Madalina

  05/10/2020

  Eu as incerca tratamentul facial, dar nu pentru mine..ci pentru baiatul meu adolescent.
  E in perioada in care sunt dereglarile hormonale si aproape in fiecare zi ne trezim cu un cos sau un punct negru pe frunte sau pe fata.
  Poate o curatare l-ar ajuta sa treaca mai usor peste aceasta perioada😁

 • Reply

  Alexandra Michaela Vasile

  05/10/2020

  Eu as vrea sa imi reamintesc cum era Curatarea faciala ProSkin. Am mers la inceput cand au aparut pe piata din Bucuresti, insa din pacate nu am mai putut continua! Prin urmare, m-as bucura tare sa ma relaxez putin!

 • Reply

  Mădălina Păduraru

  05/10/2020

  Aș dori sa încerc epilarea definitivă. Ar fi o mare ușurare pentru mine. 😅

 • Reply

  Maria Cruceanu

  05/10/2020

  Mi-as dori sa incerc o sedinta de curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament intrucat am ramas cu cateva urme de melasma in urma verilor in care nu am folosit SPF.

 • Reply

  Diana

  05/10/2020

  Mi-as dori sa incerc epilarea definitivă, întrucât anul acesta chiar mi-am propus sa apelez la ea, iar odata cu venirea toamnei, este momentul potrivit pentru acest pas!

 • Reply

  Raluca

  05/10/2020

  epilare definitiva! sa scap de dureri si de grija de fi mereu epilata in caz ca port maneca scurta 🙂

 • Reply

  Gabriela Preda

  05/10/2020

  Hmmm, greu de ales😁 Insă as alege curatare si tratament facial, nu am fost niciodata la salon pt curatare si tratament si mi as dori sa incerc . Am si cateva pete pe ten, asa ca mi ar prinde bine o sedinta la salon.

 • Reply

  Alexandra-Cosmina Feodot

  05/10/2020

  Aș încerca cu placere și nevoie in același timp tratamentele faciale. Ma lupt din adolescenta cu o acnee (ușoară ce-i drept) mereu prezenta. Pe lângă aceasta nemulțumire se întâmplă să am și un ten uscat, tern, cu riduri destul de accentuate pentru vârsta mea, asa ca ma gândesc ca un astfel de tratament mi-ar fi de folos.

 • Reply

  Ana Toma

  05/10/2020

  Imi doresc curatarea alaturi de celelalte tratamente faciale deoarece tenul meu a ramas cu pete pigmentare in urma acneei pe care am avut-o si sunt extrem de curioasa sa vad efectele si aspectul unui ten mai luminos!

 • Reply

  Andreea

  05/10/2020

  Curatare&tratamente faciale, deoarece cred ca i-ar prinde foarte bine tenului meu problematic.

 • Reply

  Tiganus Madalina

  05/10/2020

  As alege ședințele de epilare definitiva! Chiar îmi doresc sa fac acest “pas” și ar fi o ocazie buna sa am șansa de a și testa înainte!

 • Reply

  Zamfir alina Florentina

  05/10/2020

  Imi doresc sa incerc tratamentul facial este ca un pansament pentru ten mai ales in aceasta perioada cand masca este nelipsita de pe fata .

 • Reply

  Madalina

  05/10/2020

  Eu as vrea sa incerc IPL-ul, in special in zona axilei am maare nevoie. 😁

 • Reply

  Elena Ariadna Dragolici

  05/10/2020

  Cred ca inca de cand eram mica ma gandeam mereu ca vreau sa fac o epilare definitiva. Intre lame de ras, aparate de epilat, sangerari dupa tragerea părului, arderea cu ceara a pielii, toate mi s-au intamplat. Ba mai mult, am luat o data si pielea cu banda de ceara rece. Ma epilez cu masina de epilat de 3 ori pe saptamana si parca nu se mai termina procesul. Mereu m-am gandit ca daca ar fi sa incep cu epilarea definitiva ar fi cu axila, fiindca fie iarna, axila trebuie mereu curatata. Daca as castiga, ar fi inceputul unei relatii pe termen lung cu Nomasvello.

 • Reply

  Florentina

  05/10/2020

  Curățare și tratamente faciale as dori sa încerc. Constat cum pielea mi se usuca și acum portul măștii accelerează acest aspect.

 • Reply

  Preda Raluca

  05/10/2020

  Bunaaa! Da, clar as dori sa incerc o astfel de curatare a tenului in special datorita faptului ca m-am mutat recent in București si pot pot gasi centrele lor, in sfarsit. De asemenea am prietene care recomanda serviciile Nomasvello, insa timpul si restricțiile din aceste vremuri parca au fost un impediment si nu am reusit sa le trec pragul, personal. 😊

 • Reply

  Roxana

  06/10/2020

  In mod sigur epularea definitiva as alege pentru ca imi doresc sa maresc cat mai mult perioada de epilare si sa îndepărtez aproape total parul.

 • Reply

  Vacaru Iuliana Gina

  06/10/2020

  Mie îmi plac tratamentele faciale, așa ca voi alege curățarea.

 • Reply

  Iuliana Petre

  06/10/2020

  Îmi doresc să încerc tratamentul facial. Vă spun că ar fi o premieră sau mai bine spus un frumos cadou ( răsfăț) de ziua mea. Zi minunata.

 • Reply

  Diana Duta

  06/10/2020

  Buna!

  Mi-ar placea sa incerc tratamentul de epilare definitiva axile. In trecut am mai avut o tentativa de a face asta in alte zone ale corpului si tot la Nomasvello, doar ca am avut o supriza foarte neplacuta in urma unor analize facute. Aflasem ca aveam niste probleme destul de accentuate cu hormonii , asa ca acel tratament nu a avut rezultatele dorite. Greseala mea ca nu am facut acele analize inainte de tratament. In prezent, datorita doctorului meu endocrinolog am reusit sa diminuez acele probleme si iata-ma pregatita de un nou tratament de epilare definitiva.

 • Reply

  Anca

  06/10/2020

  Curatare faciala 😍 Dupa sarcina cred ca e binevenit un astfel de rasfat 🥰🤭

 • Reply

  Ivan Janeta

  06/10/2020

  As dori sa incerc curățare facială ProSkin.

 • Reply

  Iulia

  06/10/2020

  Heya 🙂
  Cum epilarea definitiva am încercat-o și am avut super rezultate, cred că e timpul să trec la next level – tratamentele faciale!
  Să fie cu baftă 🙂

 • Reply

  Roxana Elena Suma

  06/10/2020

  Si mie mi-e foarte greu sa aleg, dar o voi face. Aleg curățarea facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament. Am depasit un alt prag, cel cu 3 inainte si simt ca am nevoie de un vibe nou, de un refresh facial. Ca sunt riduri, pete solare sau rosiatice, aceste “afectiuni” ma supara si vreau sa le estompez, sa nu-mi mai pice ochii pe ele de fiecare data cand ma uit in oglinda. Consider ca acest tratament este tot ce-mi trebuie pentru a depasi astenia de toamna(si cea fizica, si cea psihica) :). Am nevoie de un timp al meu, in care sa ma simt rasfatata, sa ma mai ocup si de mine si de sufletul meu.

 • Reply

  Andreea

  06/10/2020

  Mi-as dori sa încerc tratamentele faciale deoarece vreau sa scap de semnele post acneice

 • Reply

  Georgiana

  06/10/2020

  As alege curatarea faciala ProSkin. Nu am beneficiat de un tratament facial pana acum, insa cred că este o ocazie foarte buna de relaxare si rasfat.

 • Reply

  Elena

  06/10/2020

  Buna Ioana,

  Vreau sa am o fata luminoasa si sa stralucesc in pofida lucrurilor care se intampla. Am incercat si eu produse nomasvello si mi-as dori mult sa beneficiez de un premiu pentru fata deoarece niciodata nu e prea mult cand e vorba de a avea grija de noi.
  Multumesc,
  Elena

 • Reply

  Liz

  06/10/2020

  Bună! Eu aș opta pentru epilarea definitivă întrucât nu am făcut niciun tratament facial până în prezent și nu știu cum ar reacționa tenul. De asemenea, mă încântă foarte mult “scăparea” de epilarea constantă 😁 Zi frumoasă!

 • Reply

  Chivu Daiana

  06/10/2020

  Cu siguranță as încerca depilare definitiva, foliculita mea o sa ma urască 😁😅

 • Reply

  Marinescu Ioana

  06/10/2020

  Eu imi doresc sa castig epilare definitiva. Vreau sa renunț la metodele vechi de epilare.

 • Reply

  Gabriela

  06/10/2020

  Foarte greu de ales, tocmai din cauza problemelor pe care le am, dar as fi foarte incantata de curatarea faciala, ca pana la urma fata este cea pe care mi-o expun cel mai des, iar cum cu masca are cel mai mult de suferit.

 • Reply

  Andra Costea

  06/10/2020

  As fi foarte interesata sa incerc curățarea facială ProSkin, tratamentul LED, aplicarea fiolei tratament deoarece am vazut ca este din ce in ce mai populară si toata lumea a fost foarte multumita dupa încercare. Tenul meu are problemei fiind un ten mixt, este ba gras, ba uscat. Am nevoie de o îngrijire foarte atenta si mereu apelez la tratamente cosmetice pentru întreținerea lui. Sunt incantata sa incerc noile tratamente apărute pentru a descoperi daca dau rezultate bune si pentru mine.

 • Reply

  ANCUTA F.

  06/10/2020

  Buna ziua ! Mi-ar placea i sa încerc curățarea faciala si tratamentul pentru ca am un ten cu probleme si de mult imi doresc un tratament profesional!:)

 • Reply

  Elena Irimia

  06/10/2020

  Eu as opta pentru epilarea definitiva intrucat am mai incercat aceasta metoda insa fara rezultate, eu fiind bruneta. Ador sa ma imbrac in rochie sau fusta iar pentru acesta am nevoie ca picioarele mere sa arate impecabil. Va multumim pentru aceasta oportunitatea de câștig!

 • Reply

  Neagu Simona

  06/10/2020

  Buna ziua ! Eu doresc sa castig curatarea faciala ProSkin. Tenul se vede cel mai bine daca este ingrijit.

 • Reply

  Calinescu Elena Claudia

  06/10/2020

  Pentru mine ar fi mai utila o curățare și un tratament facial deoarece am probleme ușoare cu tenul și îmi apar din ce in ce mai multe puncte negre.

 • Reply

  Tudorache Daniela

  06/10/2020

  Epilare definitiva axile, să nu ma mai chinui cu alte aparate sau ceara.

 • Reply

  Lungu Iuliana

  06/10/2020

  Buna! Mi-as dori sa încerc epilarea definitiva pentru a scapa de tot chinul cu ceara si tot procesul de creștere imediata a parului.

 • Reply

  Mihaela Stancu

  07/10/2020

  Buna, as alege epilarea definitiva, imi doresc asta de ceva timp si vreau sa scap de stresul epilarii . Consider că orice femeie are dreptul la frumusețe și acest concurs subliniază frumos acest aspect.

 • Reply

  Cristina Tiganila

  07/10/2020

  Imi doresc sa castig curatarea faciala ProSkin+tratament Led si fiola tratament, deoarece din cauza mastii m-am ales pe fata cu mici cosulete, care nu mai scap de ele si doresc sa am parte de acest tratament.

 • Reply

  Monica Stoian

  07/10/2020

  Buna, mi-as dori sa câștig ședințele de epilare definitiva pentru a scapă de un chin😅

 • Reply

  Virgina Neacsu

  07/10/2020

  Buna ziua!
  Curatarea faciala ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament, clar!
  Tenul meu e chinuit si se resimte in urma purtarii mastii obligatorii. Si, cum nu pare ca ne putem dispensa de ea preacurand, tratamentul facial oferit de Nomasvello suna minunat!

 • Reply

  Monica

  07/10/2020

  Buna!
  Eu imi doresc sa castig epilarea definitiva pentru ca m-am saturat sa folosesc epilatorul de cate ori trebuie sa ies din casa.

 • Reply

  Simona Catinca

  07/10/2020

  Mi-aș dori mult să încerc ”o curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament”, deoarece anul ăsta a fost unul destul de greu pentru mine din punct de vedere financiar, și, din păcate nu am mai reușit să mă ocup de tenul meu așa cum trebuie. N-am renunțat la cremele potrivite tipului meu de ten, curățare & all, dar nu mi-am mai permis să merg să fac o curățare ca la carte la salon. Mi-ar prinde bine în acest moment, plus că am auzit că cei de la Nomasvello sunt super profi și drăguți, deci încă un plus. 🙂

 • Reply

  Birsan Andreea Bianca

  07/10/2020

  As alege curățarea si tratamentul facial întrucât tenul are nevoie de îngrijire speciala

 • Reply

  Presmereanu Maria

  07/10/2020

  As alege epilare definitiva pt a scapa de durerea provocata de ceara si a ma bucura de rezultate indelungate, astfel as scuti timp si totodata bani dati lunar.

 • Reply

  Ramona Crăciunică

  07/10/2020

  Îmi doresc să castug premiul ce constă în curățare facială și tratament din cauza porilor dilatați și a excesului de sebum cu care mă confrunt

 • Reply

  Alina Ciolan

  07/10/2020

  Eu optez pentru tratament facial. M-am mutat de peste doi ani in București și îmi tot propun sa ajung la un salon pentru a-mi răsfața tenul. Am dificultăți in a alege un salon întrucât la un moment dat, in urma unor sugestii pe Facebook, am ales unul din Dorobanți (am sperat ca zona înseamnă și servicii de calitate), dar am fost foarte dezamagita. Am început sa cred ca este foarte multă reclama, bine plătită și nu știu unde as putea găsi tratamente profesionale. Poate asta ar fi un început 🙂

 • Reply

  Andreea Saman

  07/10/2020

  Aleg curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiola tratament 🥰 🤗

 • Reply

  Cristina Titivel

  07/10/2020

  Eu as alege epilarea definitiva. Acesta ar fi un prim pas spre serviciile dumneavoastră, care am inteles ca sunt de foarte bună calitate.

 • Reply

  Liliana

  07/10/2020

  Hei! Mi-as dori sa incerc curățare/tratament pentru ten. De mica am avut probleme cu tenul si am folosit orice, dar fara rezultat si cred ca mi-am pierdut putin imcrederea. Sunt curioasa daca acum as avea vreun rezultat vizibil.
  Felicitari voua!

 • Reply

  Tanasie Gabriela

  07/10/2020

  Aleg curatarea faciala deoarece tenul acumuleaza foarte multe impuritati in oras, si oricat l-ai demachia tot nu se realizeaza curatarea in profunzime, iar acest aparat o face cu succes!

 • Reply

  Florea Gabriela

  07/10/2020

  Îmi doresc mult o curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament, deoarece am un ten mixt cu o ușoară tendință acneică și nu pot scăpa de petele pigmentare. Sunt sigură că această procedură, în paralel cu o rutină adecvată, va da roade!

 • Reply

  Antonica Florea

  07/10/2020

  Aș vrea să câștig o curățare facială, pentru că mă atrage să încerc o nouă tehnică de extragere a punctelor negre, față de metoda clasică și dureroasă. Plus că a început sezonul rece și trebuie să avem un ten curat și hidratat!

 • Reply

  Sorina Marilena Dumitru

  07/10/2020

  As alege curățare facială ProSkin+tratament LED+aplicare fiola tratament, deoarece chiar as avea nevoie de o curățare a tenului pentru al pregăti pentru iarnă si chiar nu am mai făcut de mult timp o curățare a tenului!!!Mulțumesc pentru concurs este super!!!

 • Reply

  Lucia Nestor

  07/10/2020

  Aleg curățarea facială ProSkin

 • Reply

  Georgiana Patrascu

  07/10/2020

  Bună! Mi-aș dori să încerc epilarea definitivă întrucât de ceva timp cochetez cu gândul de a începe această procedură însă sunt puțin temătoare.

 • Reply

  Iosub

  07/10/2020

  Eu mi-as dori sa câștig epilarea definitiva pentru axile😁

 • Reply

  Preda Raluca-Ioana

  07/10/2020

  Buna! Mi as dori taaare mult curatarea faciala deoarece m am saturat sa tot lupt cu cosurile si punctele negre. Imi doresc si eu un ten curat, luminos si fara imperfectiuni. De mult timp tot imi doresc sa ajung la o curatare faciala deoarece stiu ca acolo fata mea este rasfafata si curatata in profunzime, dar nu mi fac timp niciodata si tot acasa cu cremele mele cele de toate zilele stau :)) Macar acum, daca as castiga, fac cumva si tot ajung, nu se mai poate! :)))

 • Reply

  Flori Dumitrescu

  07/10/2020

  Buna!

  Eu imi doresc tratamentul facial. Cu bebe mic acasa este cam greu sa plec pentru astfel de rasfat, de aceea zic eu car ar fi binevenit.

 • Reply

  Anca

  07/10/2020

  Mi-as dori sa castig tratamentele faciale, ptr ca am o obsesie ptr tenul meu 😁
  Este un ten uscat si mereu am grija sa i l hidratez dimineata si seara 👍🏼

 • Reply

  Mihalache Luminita

  07/10/2020

  Îmi doresc curățarea facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament.💜
  Motivul este bine întemeiat😁 lucrez în domeniu,răsfaț doamnele și îmi doresc sa fiu răsfățată.💜

 • Reply

  Georgiana Ispas

  07/10/2020

  As dori sa incerc curatarea faciala ProSkin deoarece am probleme cu petele pigmentare si consider ca un astfel de rasfat pentru ten este mai mult decat binevenit.

 • Reply

  Valeria

  07/10/2020

  Hei! Mi-as dori sa incerc epilarea definitiva pentru axila, am citit tot internetul despre beneficii si rezultate si as vrea sa vad rezultatele pe mine 🙂

 • Reply

  Diana G

  07/10/2020

  Mi-ar placea sa incerc sedintele de curatare faciala. De mult timp vreau sa imi programez o sedinta acolo.

 • Reply

  Andra

  07/10/2020

  Buna, Ioana! As încerca procedura de curățare faciala. Sunt tare curioasa!

 • Reply

  Marin Cristina

  07/10/2020

  As testa epilarea definitiva. As vrea sa vad daca există diferențe majore față de cea cu ceară.

 • Reply

  Dumitru Aurelia

  07/10/2020

  Buna ziua. Doresc curățare & tratamente faciale . De ce ?Pentru ca merit,pentru ca anii isi arata semnele pe fata mea,pentru un ajutor profesionist ce m-ar ajuta ulterior sa incep un plan zilnic de intretinere personala .Multumesc .

 • Reply

  Curățare și tratament facial deoarece am probleme cu tenul si îmi doresc tare mult să scap de ele

 • Reply

  alexa

  07/10/2020

  Grea alegere, amandoua sunt tentante, as alege epilarea definitiva deoarece imi place sa incerc lucruri noi.

 • Reply

  Iuliana Duicu

  07/10/2020

  M ar tenta epilarea definitiva. Poate asa as scapa de foliculita 😔

 • Reply

  Epilare definitiva axile, să nu ma mai chinui cu alte ustensile.

 • Reply

  Rariceru Elena Carmen

  08/10/2020

  Buna! Acest concurs a fost lansat chiar in ziua in care am împlinit 52 ani și sper sa fie cu noroc pentru mine😊😊😊Aleg curățare faciala și tratament pentru a i reda tenului luminozitatea .Suna foarte tentant și epilarea definitiva dar, pentru mine nu e indicată deoarece in urma cu 9 ani am fost diagnosticata cu cancer de sân și am scoși ganglioni din axila! Multumesc .

 • Reply

  Iulia S.

  08/10/2020

  Buna! Îmi doresc epilarea definitiva pentru o viata mai frumoasa!

 • Reply

  cerasela

  08/10/2020

  Buna, eu aleg curatarea faciala, ProSkin, dupa vara chiar ne trebuie 🙂

 • Reply

  Simona Geala

  08/10/2020

  Îmi doresc curățarea facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament.
  Nu am mai făcut de ceva timp un tratament la fata iar acesta mi se pare foarte interesant.

 • Reply

  Bercean Anamaria

  08/10/2020

  MI-am promis ca voi face lucruri frumoase pentru mine, ca ma voi iubi mai mult , nu am reusit inca, dar am vazut concursul si mi-am spus ca mi-ar placea mult o curatare faciala, mai ales ca nu am fost niciodata la cosmetica , desi cateodata ar fi necesar . Incerc acasa tot felul de ritualuri de ingrijire homemade, dar nu se compara probabil cu o vizita la cosmetician.

 • Reply

  Adelina Serban

  08/10/2020

  Epilarea definitivă pentru axile

 • Reply

  Mihaela

  08/10/2020

  Buna. As dori sa incerc sedintele de curatare. Tenul meu este “bogat” in sebum si putina acnee in sezonul cald. Tot timpul am probleme cu intretinerea acestuia. Am incercat diverse metode de reglare sebum si curatare a tenului (metode traditionaliste, cosmetice si tratamente de la fel si fel de firme). Personal nu mi-as permite financiar sa incep o astfel de procedura (cu teama de a nu fi multumita de efectele acesteia). Insa, daca as descoperi ca prin aceasta metoda tenul va capata alt aspect cu siguranta periodic as respecta planul de sedinte pentru efecte de lunga durata. Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui reply.

 • Reply

  Clar epilarea definitivă. Pentru mine este cel mai mare chin când trebuie să mă epilez și sincer parcă doare axila mai tare decât inghinal uneori :))
  Chiar ar fi un adevărat cadou pentru mine dacă aș câștiga aceste ședințe.

 • Reply

  Mariana Mazilu

  08/10/2020

  Buna !
  De câteva luni sunt client fidel acestei clinici si am numai cuvinte de laudă, în ceea ce privește aparatura dar și personalul .Am început tratamentul cu epilarea definitiva,iar acum mi-aș dorii să câștig un tratament facil deoarece din cauza măștii de protecție am probleme cu tenul. Un prim tratament facil cred ca ar fi suficient să îmi câștige încrederea și pe latura asta.

 • Reply

  Ana maria

  08/10/2020

  Tratamente faciale♥️ de asemenea am incercat si proskin ♥️..este ok

 • Reply

  Ana-Maria C.

  08/10/2020

  Epilarea definitiva pentru a scapa de chinul epilarii, insa tratamentele faciale sunt extrem de relaxante 🥰

 • Reply

  Marta

  08/10/2020

  Epilare definitva pt ca am incercat si mi-a placut

 • Reply

  Antonela Stinga

  08/10/2020

  Epilare definitivă, pentru a nu a mai avea asa multe bătăi de cap vara viitoare . 🏖🏝

 • Reply

  Mihaila Luminita

  08/10/2020

  Imi doresc tratament facial deoarece am niste pete de la soare pe fata si as dori sa scap de ele Sper ca tratamentul de la Novello sa ma ajute sa scap aceste pete inestetice.

 • Reply

  Ana-Maria Mihaes

  08/10/2020

  Hello! Eu mi-as dori sa castig sendinta de epilare definitiva la axile. Ma bate gandul de ceva timp sa folosesc aceasta procedura, iar daca as castiga, cu siguranta m-ar stimula sa continui si cu alte zone, de ce nu?!😊

 • Reply

  Ionela-Lavinia Giurgea

  09/10/2020

  Pentru mine ar fi un moment potrivit pentru încă o ședință de IPL axila, nu am mai mers de mult ls întreținere 🙂 nici cu un tratament facial nu mi-ar sta rău 🙂

 • Reply

  Gheorghiu Ana Maria

  09/10/2020

  Mai, IPL nu imi face cu ochiul.
  Prefer laserul Alexandrie.
  Dar tratamentele faciale, nu zic nu! :))

 • Reply

  Stan Cristina

  09/10/2020

  Imi doresc sedintele de epilare definitiva pentru ca m-ar ajuta foarte mult

 • Reply

  Stan Cristina

  09/10/2020

  Aleg epilarea definitiva, mi-as dori foarte mult sa scap de epilarea cu ceara

 • Reply

  Adriana Dumitru

  09/10/2020

  Mi-as dori tare mult o curatare faciala si tratamente deoarece ar fi prima de acest fel. Am un ten cu tendinta de ingrasare si sunt curioasa cat l-ar ajuta un astfel de tratament! Poate va fi cu noroc!!❤❤

 • Reply

  Gavrila Alexandra Madalina

  09/10/2020

  Hello,
  Ma bucur tare mult sa aflu de acest concurs deoarece merg la nomasvello pentru tratamente faciale de 2 ani de zile (fiind foarte incantata de rezultatele obținute) dar pana acum nu am încercat epilarea definitiva. M-as bucura sa am ocazia de a ma convinge ca este cea mai buna varianta atunci când vine vorba de pielea fina, pe care ne-o dorim toate.

  Felicitări pentru concurs și keep up the good work! 🙂

 • Reply

  Andreea

  09/10/2020

  As dori mult sa incerc epilarea definitiva pentru ca nu mai reusesc sa fac fata cu instrumentele clasice, fie ca e ceara, crema sau lama. Tratamentul ProSkin l-am incercat deja si il recomand. ☺️

 • Reply

  Gabriela Danescu

  09/10/2020

  Bună!
  Aș dori să încerc curățare și tratamente faciale!

 • Reply

  Doica Sidonia

  09/10/2020

  Bună!

  Eu mi-aș dori să încerc acea curațare facială + tratament LED + aplicare fiolă tratament deoarece, in primul rând nu am fost niciodată la un salon pentru a mi se efectua vreo curățare sau vreun tratament facial, iar în al doilea rand, pentru că simt cum tenul meu ar avea nevoie de o reînprospatare. Am foarte mare grijă de tenul meu, acasă, dar cred că o intervenție la salon ar ajuta la o curățare mai în profunzime a tenului, cât si la hidratarea acestuia, mai ales acum că a apare sezonul rece. Am un ten mixt – sensibil, destul de pretențios, cu tendințe acneice în zona T și cu tendințe de a se usca foarte tare pe restul suprafeței și mi-aș dori foarte mult să văd dacă un tratament de genul acesta ar da roade.

 • Reply

  Luminita Mihaila

  09/10/2020

  Imi doresc tratamentul facial deoarece am niste pete pigmentare pe fata si as dori sa incerc si tratamentul de la Novello…poate voi avea rezultate bune…sunt tare curioasa!

 • Reply

  Bianca

  09/10/2020

  Tratamente faciale 😍😍

 • Reply

  Andreea Orasanu

  09/10/2020

  As incerca curatarea si tratamentul facial, pentru ca am avut probleme cu acneea inca din adolescenta si am ramas cu cicatrici si pori dilatati.

 • Reply

  Ene Ioana

  09/10/2020

  Curățare & tratamente faciale întrucât am un ten gras și foarte sensibil ar fii un premiu necesar pentru mine întrucât se apropie sezonul rece.

 • Reply

  Ana Negrea

  09/10/2020

  Curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament, asta mi-as dori 🙂

 • Reply

  Alexandru Ioana Mihaela

  10/10/2020

  As alege epilarea definitiva, deoarece nu am mai incercat și as vrea sa vad cum arată rezultatele.

 • Reply

  Sîrmon Virginia Florinela

  10/10/2020

  Greu de ales, oferiti premii minunate de care s-ar bucura orice doamna, domnisoara.
  Totusi as dori sa incerc epilarea definitiva, cred ca acest lucru este visul oricarei femei, de a scapa de parul nedorit si de o grija in plus, de epilatul cu ceara sau epilator care ocupa mult timp in viata noastra si nu ne ofera rezultatele pe care le am dori.
  M as bucura ca acesta sa fie un pas in inceperea epilarii definitive pentru mine si de ce nu si continuarea acesteia cu restul zonelor de pe corp.

 • Reply

  Nutu Loredana

  10/10/2020

  Buna, eu as dori sa incerc tratamentele faciale. Tenul meu are tendinta acneica si frecvent are nevoie de diverse proceduri de curatare.

 • Reply

  Popa Ioana

  10/10/2020

  As alege epilarea definitiva cu siguranta! M-as bucura tare mult!

 • Reply

  Stan Liliana Alexandra

  10/10/2020

  Mi-as dori sa castig curatarea tenului deoarece imi iubesc foarte mult tenul chiar daca nu este el perfect ❤ . Insa mi se pare ca este cea mai importanta parte din corp al omului.

 • Reply

  Andra

  10/10/2020

  Eu in momentul de fata mi-as dori tratamentele faciale!
  Ulterior sper sa ajung și la epilarea definitiva 🙂

 • Reply

  Daniela Pătrașcu

  10/10/2020

  Tratament facial ❤️ Tenul meu ar avea nevoie de puțin răsfăț.

 • Reply

  Florentina Dan

  10/10/2020

  Buna. Curatare faciala sunt client al salonului din Sun plaza unde am incercat deja curatateea si nu pot sa spun decat ca super e putin spus, am niste pete pigmentare pe care sper sa le estompeze.

 • Reply

  Bianca Velescu

  10/10/2020

  Mi-as dori o curățare faciala pentru ca desi am un ten fără probleme și folosesc doar gel de curățare și crema hidratanta pentru a îl îngriji, consider ca i-ar prinde foarte bine un asemenea răsfăț și mi-ar plăcea sa-i ofer acest cadou pentru a se simți apreciat având in vedere ca chiar nu îmi creeaza probleme. Hugs&kisses

 • Reply

  Barbu Floentina

  10/10/2020

  Buna , as opta pentru Proskin categoric ,pentru ca deja de luna trecuta am inceput sedintele de epilare definitiva ,atat pentru mine cat si pentru fiica mea .Ar fi un mare castig pentru fața mea . Deci , Proskin !

 • Reply

  laura

  10/10/2020

  Buna! Eu as prefera sedintele de curatare faciala, dupa cele doua nasteri recente, mi-as dori foarte mult sa ma rasfat, am inceput prin sport, prin faptul ca ma duc lunar la salon pt vopsit si manichiura, iar acum as continua prin aceste tratamente financiare , nu doar 5 sedinte, ci pe perioada indelungata. Mult succes, in aceasta perioada dificila pt toti!

 • Reply

  Flavia

  10/10/2020

  Mi-as dori tare mult sa incerc epilarea definitiva pentru a vedea daca are într-adevăr rezultate si pentru a scăpa de “stresul” epurării din 2 in 2 zile. Cred ca oricine isi doreste sa scape de firele crescute sub piele si de nelipsita filiculita de dupa fiecare epilare. M-as bucura enorm sa castig acest concurs 🙂

 • Reply

  Alina Daniela

  10/10/2020

  As incerca curatarea si tratamentu facial deoarecd nu am mai ajuns de ceva timp la astfel de proceduri si mi ar prinde bine avand in vedere ca tenul meu este destul de problematic.

 • Reply

  Gonciaruc Andreea

  10/10/2020

  Super fain!
  Mi-as dori foarte mult să încerc curățarea facială ProSkin și tratamentele. Cred că sunt minunate!
  Se anunță câștigătorii fix de ziua mea. Fingers crossed 🤞 ❤

 • Reply

  Marina Istrate

  11/10/2020

  Mi-ar placea sa castig sedintele de epilare definitiva, deoarece am auzit numai pareri pozitive despre aceasta procedura si as dori sa incerc

 • Reply

  Liliana Iorga

  11/10/2020

  Mi ar placea sa incerc tratamentul facial…tenul meu are nevoie de un răsfăț 🥰

 • Reply

  Beatrice

  11/10/2020

  It’s nice to see post like these after that whole Corona thing.

  So, mi-ar plăcea să încerc un tratament facial profesional, până acum singurele tratamente fiind doar cele făcute de mine, acasă. Love the idea 💚

 • Reply

  Irimia Alexandra

  11/10/2020

  Buna ziua, mi-ar placea sa kmi rasfat putin tenul, mai ales ca intotdeauna a fost un ten dificil, am avut multe tratamente fie naturiste, fie prescrise de dermatologi, ulterior am combatut problemele tenului si am continuat sa il rasfat periodic. Asa ca, o curatare facială ProSkin mi-ar prinde tare bine, mai ales dupa perioada pandemiei in care stresul si grijile au fost atat de prezente.

 • Reply

  Iacob Alexandra

  11/10/2020

  As incerca epilarea definitiva intrucat mereu mi-e rusine sa imi ridic mainile daca port maieu. Pielea de la axila arata ciudat chiar si dupa epilarea cu ceara, asadar acest concurs mi-ar da incredere in mine.

 • Reply

  Ioana Mariuca

  11/10/2020

  Hello💕
  Mi as dori sa am ocazia de a beneficia de cele 5 sedinte de epilare definitiva in zona axilelor intrucat mi se pare un lucru arhi necesar in ziua de astazi avand un program mai mereu incarcat si neavand timp pentru epilarea propriu zisa o data la doua saptamani…

 • Reply

  Alexandra

  11/10/2020

  As fi fericita sa câștig curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament, deoarece îmi place sa am tenul sănătos și îngrijit!

 • Reply

  Anghel Gabriela-Adela

  11/10/2020

  Am implinit pe 3 octombrie 22 de ani si tin sa mentionez ca niciodata nu am folosit vreo crema minune pt hidratare desi am un ten relativ sensibil. As fi foarte incantata sa incerc aceasta experienta cu tratamentul pe propria piele si sa ma las pe mainile unei profesioniste pt ca tenul meu sa primeasca un boost de curatare si hidratare.
  Pana acum mi-a fost teama sa folosesc creme si serumuri din comert pt ca nu stiu sigur exact ceea ce i se potriveste tenului meu si nu voiam sa o dau in bara.

 • Reply

  Mioara Petre

  11/10/2020

  Pentru ca în aceasta luna a fost ziua mea de naștere, m-aș bucura să câștig un tratament facial. Ar fi un cadou minunat.

 • Reply

  Laura Olaru

  12/10/2020

  Curatarea si tratamentele faciala✌️ Extrem de importante pentru tenul meu😔

 • Reply

  Iuliana

  12/10/2020

  Super idee 🙈 Greu de ales premiul ! Având în vedere ca înainte de pandemie începusem tratamentul de epilare definitiva , îmi doresc sa continui cu aceasta lupta împotriva parului nedorit. Am auzit foarte multe feedback-uri pozitive , din ce in ce mai multe femei fericite de rezultat. As vrea ca in viitor sa fiu printre ele, știu ca rezultatele sunt uimitoare de la prima ședința și cel mai important lucru pt mine este faptul ca tratează foliculita, o reala problema pe lângă parul nedorit . Succes tuturor ! 🤗💕

 • Reply

  Iuliana Madalina

  12/10/2020

  Epilarea definitivă clar ! Ulterior, as încerca și puțin răsfăț pentru tenul meu, deși mulțumesc naturii ca nu am avut parte de probleme cu el . Mulțumim pentru șansa de a participa pentru aceste premii minunate . 🥰❤️

 • Reply

  Delia Chirigiu

  12/10/2020

  Sunt o persoana ce acorda o atentie sporita tenului, acesta fiind unul mixt spre gras. Desi stiam de acest tratament Nomasvello de la prietena mea care este foarte multumita, din comoditate poate, eu nu m-am incumetat inca. As dori sa castig curățarea facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament pentru a putea testa si a-mi forma propria parere despre acesta. Ingrijirea pielii este un aspect important pentru mine si in functie de raspunsurile tenului la produse si tratamente incerc sa il satisfac cu cat mai mare putinta.

 • Reply

  Bianca

  12/10/2020

  Bună Ioana!
  Îți scriu aici pentru că m-ar interesa tratamentul facial ProSkin. Eu urmez o rutină de skincare cu sfințenie de aproape un an (curățare, tonifiere, hidratare, SPF și ocazional o mască de față), mă hidratez mai mult decât suficient, am grijă la alimentație și încerc să fac mișcare cât mai des și totuși tenul meu nu cooperează. Excesul de sebum e foarte mare și am puncte negre, în ciuda faptului că am trecut de perioada adolescenței, am aproape 22 ani.
  Prin urmare, m-am gândit că ultima mea soluție ar fi un tratament profesional. M-am interesat pe pagina celor de la Nomasvello și tratamentul respectiv este exact ce îmi trebuie pentru a rezolva problemele respective. Îți mulțumesc pentru interes și, de asemenea, pentru această inițiativă!

 • Reply

  Adela

  12/10/2020

  Epilare definitiva – pentru ca ma chinui mult prea des sa-mi indepartez firele de par de pe corp, in plus, de curatare faciala nu simt ca am nevoie :).

 • Reply

  Dumitrescu Madalina

  12/10/2020

  Buna, imi doresc epilarea definitiva deoarece este o solutie la o problema mediacql dermatologica de care numai asa pot scapa.

 • Reply

  Laura V.

  12/10/2020

  Aș dori să încerc curățarea facială ProSkin și tratamentul LED și aplicarea fiolei pentru tratament, deoarece vreau să am tenul cât mai sănătos și mai curat.

 • Reply

  Diana Ogica

  12/10/2020

  Wow, ce premii! 😍 Eu as alege tratamentul facial pentru ca de cand am nascut (bebe Tudor a facut 1 an saptamana trecuta), nu am mai avut nicio sansa sa ajung la un tratament facial. Deci, duc tare lipsa unui moment de “rasfat” pentru mine. As fi ales epilarea definitiva daca nu alaptam, insa 🙂 Abia astept sa inchei si acest capitol pentru a ma programa si la epilat 🙂

 • Reply

  Laura V.

  12/10/2020

  Aș vrea să încerc curățarea facială ProSkin și tratamentul LED și aplicarea fiolei pentru tratament, deoarece vreau să am tenul cât mai sănătos și mai curat.

 • Reply

  Rebeca Chican

  13/10/2020

  Cu siguranta nu pot alege, sunt bune ambele premii, dar totusi as opta pt Proskin ! Il fac lunar de aproape 7,8 luni si tenul meu este foarte curat si hidratat ! Il recomand pt oricine ! Clinicile sunt curate, aranjate armonios si toate fetele sunt respectoase ! ✌🏻

 • Reply

  Radu Marina

  13/10/2020

  În primul rand felicitări pentru ceea ce faceți și pentru ceea ce oferiți!
  Atingând subiectul, m-aș îndrepta spre tratamentul de curățare faciala. De ce? Pentru ca sun fan Nomasvello, pentru ca fiecare curățare de ten am lăsat-o pe ale voastre mâini miraculoase și pentru ca de fiecare data am fost mulțumita și m-aș întoarce fata doar și poate în același loc. Ah, și sa nu uit. Poate pare absurd, dar chiar zilele trecute îmi priveam tenul cu acuratețe și ma gândeam în sinea mea ca trebuie sa va fac o vizita cât mai curând. Deci, ar fi un suuuuuper cadou! 😊

 • Reply

  Elena

  13/10/2020

  Mi-as dori enorm o curățare facială+tratament,am auzit numai lucruri bune despre ea,dar din păcate lipsa timpului sau a banilor m-a făcut mereu sa renunț la acest gând.❤ Oricine ar câștiga, sper sa se bucure de răsfăț

 • Reply

  Simona Luciu

  13/10/2020

  Eu mi-as dori o curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament

  Am tenul mixt, puncte albe – e un ten dificil si capricios, si as vrea sa ii dau putin de cap

 • Reply

  Madalina Irimia

  13/10/2020

  Buna, eu am mai multe probleme de ten si mi-ar placea sa incerc curățarea facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament. As vrea sa vad daca chiar sunt atat de bune produsele de la ProSkin.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/10/2020

   ProSkin se numește procedura, este o curățare facială cu energie galvanică, un proces natural de curățare a impurităților, nu se folosesc produse, doar un aparat mic și eficient :D.

 • Reply

  Barbor Elena Alexandra

  13/10/2020

  As opta pentru Proskin deoarece am un ten tare capricios si mi-as dori sa il ajut putin sa isi revina

 • Reply

  Teodora

  13/10/2020

  Dintre cele 2 as alege epilarea definitva, este o metoda pe care de mult timp imi doresc sa o incerc, pentru a scapa de foloculita

 • Reply

  Raluca

  14/10/2020

  Mi-as dori un mic rasfat de ziua mea (30 oct), asa ca as alege o curatare faciala ProSkin + tratament LED + aplicare fiola tratament. Cat priveste epilarea definitiva, m-ar tenta sa incerc o zona de test.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/10/2020

   Au testare gratuită a epilării definitive cu IPL la Nomasvello AFI Cotroceni. E pe bază de programare, dar complet gratuită :D.

 • Reply

  Anton Eugenia

  14/10/2020

  As alege curatarea faciala ProSkin, mi-ar ajuta foarte mult tenul pentru ca port machiaj zilnic.

 • Reply

  Artimon Eduard

  14/10/2020

  Curatarea faciala Proskin insotita de tratamentul Led su fiola suna foarte bine, le-as alege pe acestea.

 • Reply

  Gina E

  14/10/2020

  Mi-as dori foarte mult curatarea faciala Proskin. Tenul meu se simte incarcat de la machiaj, dubla curatare zilnica nu este de ajuns..

 • Reply

  Carmen

  14/10/2020

  Eu mi-as dori o curatare faciala pt ca am un ten capricios si cred ca merita un pic de rasfat. 🙂

 • Reply

  Prahoveanu Catalina

  14/10/2020

  As alege curatarea faciala deoarece mi-au aparut multe imperfectiuni in zona barbiei din cauza purtarii mastii de protectie.

 • Reply

  Alexandra

  14/10/2020

  Eu as alege curatarea faciala pentru ca tenul meu are nevoie de asa ceva in aceasta perioada.

 • Reply

  cristina maria

  14/10/2020

  Imi doresc de mult timp sa incerc epilarea definitiva pentru ca sa scap de ceara!!

 • Reply

  Nitescu Iulia

  14/10/2020

  As alege epilarea definitiva deoarece mi ar da un plus de incredere si siguranta, transformat in relaxare. Feminitatea este despre frumusete, prospetime si energie, iar sedintele oferite cadou bucura si reunesc femeile, redandu le stralucirea pe care o merita.

 • Reply

  Alexandra

  14/10/2020

  Optez pentru curățare facială ProSkin + tratament LED + aplicare fiolă tratament deoarece tenul meu a avut de suferit in aceasta perioada si as vrea sa l rasfat putin. 🙂

 • Reply

  Cristina R

  14/10/2020

  Tratament facial ❤❤❤

 • Reply

  Munteanu Daniela Rebeca

  14/10/2020

  Eu mi-aș dori o curățare facială + tratament LED + aplicare fiolă tratament . Am tenul mixt și as vreă să reduc micile imperfecțiuni de la nivelul feței.

 • Reply

  Buna! Mi-as dori tare mult sa incerc ședințele de epilare definitiva. Am incercat pana acum toate metodele de epilare si nu sunt mulțumită. Epilarea definitiva este cu siguranta un procedeu care te scapa de multe batai de cap si care merita investititia. 🧡

 • Reply

  Amalia Gurano

  14/10/2020

  Curățare am facut si sunt impresionată de rezultat si o sa continui sa fac asta regulat, epilarea as vrea sa o incerc cu siguranta 🙂

 • Reply

  Dorina Niga

  14/10/2020

  Eu mi-aș dori curățare faciala ProSkin+tratament LED+aplicare fiola tratament. Am tenul uscat și am peste 50 ani. Tenul se rideaza și nu mai are strălucire. 😥.

 • Reply

  Gabriela Mihaela

  14/10/2020

  Hei! Sincer îmi doresc epilare definitiva, as vrea sa vad dacă funcționează, de ceva timp ma bate gândul sa imi fac și facial și axile, dar tot amân momentul🙈

 • Reply

  Gabriela Beju

  15/10/2020

  Am tenul cu tendinta acneica plus cicatrici ramase total inestetice si vreau sa il tratez in cel mai frumos mod cu tratamente faciale. De cand ma stiu ma lupt cu aceasta acnee si am ajuns la 36 de ani fara niciun rezultat.

 • Reply

  Bucsan Simona

  15/10/2020

  Mi as dori o curatare faciala+ tratament.Tenul meu nu a avut parte de un rasfat de foarteee mult timp.Ganduri bune va transmit pe aceasta cale,facet Great job!!!!!

 • Reply

  Madalina Chendea

  15/10/2020

  Oricare premiu este binevenit. Curățarea faciala pentru că am un ten mai problematic un pic. Sau epilarea definitiva pentru a îmi ușura timpul pentru epilat.( Am un băiețel de 2 ani și 9 luni care este “scai” 😄 și plus serviciul 😔)

 • Reply

  Georgesxu Roberta

  15/10/2020

  Buna. Mi.as dori sa incerc trantamentul de curatare faciala as vrea sa rezolv problema punctelor negre

 • Reply

  Iulia Toader

  15/10/2020

  Epilare definitiva,deoarece nu imi permit financiar,dar am auzit doar lucruri pozitive despre nomasvello.

 • Reply

  Irina

  15/10/2020

  Tratamentul facial suna foarte bine! Mi-as dori sa il incerc.

 • Reply

  Popa Mădălina

  15/10/2020

  Bunăă! Aș alege tratamentul facial ProSkin deorece am tenul predispus la imperfecțiuni (și muulte puncte negre) și nu am încercat niciodată tratamente profesionale, doar ce îmi fac acasă.
  Cu siguranță vreau să am un ten mult mai curat și mai luminos ca acum! ❤

Leave a Reply