Nomasvello Timişoara are 50% reducere la serviciile cu tehnologie ProSkin şi LED

Am aflat recent faptul că unicul centru Nomasvello din Timişoara (până în prezent, n.r. iulie 2017) are 50% reducere pentru toate serviciile cu tehnologie ProSkin şi LED. Pentru mine, care sunt clientă Nomasvello cam de jumătate de an, informaţia asta e “golden”. În Bucureşti n-am auzit să fie vreo astfel de ofertă, de aceea am simţit nevoia să specific din titlu faptul că Timişoara e cea care stă super bine la capitolul acesta. În Bucureşti, practic, pot prinde o astfel de reducere doar în cadrul promoţiei “oferta lunii”, care diferă de fiecare dată. Eu am mai scris de câteva ori prin articolele mele faptul că pândesc mereu oferta lunii de la Nomasvello. Practic uneori pot fi două şedinţe de epilare definitivă cu IPL pentru axilă la preţ de una sau două tratamente faciale la preţ de unul, însă aceste oferte diferă de la o lună la alta. Doamnele şi domnişoarele din Timişoara chiar sunt în avantaj de data aceasta, informaţie care este cât se poate de adevărată pentru că am găsit-o aici. Sursă sigură, fără niciun dubiu.

Sincer, dacă aş avea o scurtă vacanţă prin Timişoara, n-aş ezita să-mi fac un tratament facial la jumătate de preţ. În ceea ce priveşte calitatea serviciilor ştiu deja, din postura de clientă Nomasvello, că nu am de ce să-mi fac griji, specialiştii din cadrul acestor centre fiind bine pregătiţi. Eu am ajuns să le îndrăgesc foarte mult pe fetele care au grijă de mine la Nomasvello din AFI Palace Cotroceni (Bucureşti).

pliante Nomasvello Afi Palace Cotroceni epilare definitiva si tratamente faciale

Pentru cine nu a trecut niciodată pragul unui centru Nomasvello, să ştiţi că puteţi testa GRATUIT epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată). Doar mergeţi la cel mai apropiat centru şi spuneţi că vreţi să testaţi, iar specialistul IPL vă va ajuta cu mare drag în privinţa asta şi fără să fie nevoie de niciun leu. Totodată, gratuit este şi să faceţi diagnoza facială cu Woodlamp. Practic acesta este un proces prin care veţi afla care sunt nevoile tenului şi care sunt tratamentele recomandate pentru el. Cu alte cuvinte, dacă eu merg şi spun că vreau un tratament facial, facem mai întâi o diagnoză facială (serviciu complet gratuit), iar abia apoi pot opta pentru unul dintre tratamentele potrivite nevoilor tipului meu de ten – fie că e vorba de un tratament ProSkin, unul de rejuvenare facială cu IPL sau un tratament pe bază de LED. Suplimentar faţă de serviciile oferite în acest sens, în centrele Nomasvello au şi produse ce pot fi cumpărate pentru diferite utilizări în ale frumuseţii. Eu mi-am luat o emulsie hidroprotectoare pe bază de aloe vera şi ulei de măceşe, având multiple beneficii atât pentru faţă cât şi pentru restul corpului.

Nomasvello emulsie hidroprotectoare pentru fata si corp

Nomasvello, pe care îl găsiţi uneori scris şi No+Vello, este lider mondial în tratamente de epilare definitivă cu IPL. Există peste 1200 de centre în 16 ţări de pe mai multe continente. Calitatea serviciilor oferite şi calitatea angajaţilor au făcut ca acest brand să ajungă atât de departe şi să facă fericite o grămadă de persoane din lumea întreagă (iar eu mă număr printre acestea ♥).

La cât de mult iubesc acest brand, dacă mă chinui suficient de mult prin Suedia, nu exclud să deschid un astfel de centru. Aş administra cu mare entuziasm o afacere ca aceasta, pe franciză. Este un pas important, dar sunt o clientă atât de mulţumită încât ideea asta de a administra o afacere recunoscută la nivel mondial chiar îmi trece prin minte. Ştiu că nu toate visele pot fi împlinite, însă acesta e realizabil dacă muncesc suficient de mult pentru a putea da startul şi pentru a-mi putea acoperi costurile pentru primele câteva luni. Sunt genul de investitor mai precaut, prefer să am o plasă de siguranţă atunci când pornesc pe un drum important.

Revenind în prezent, vă reamintesc că la Timişoara oferta cu 50% reducere la serviciile cu tehnologie ProSkin şi LED este de neratat. În cazul în care sunteţi la fel de hotărâte ca mine, sau hotărâţi (căci poate am în listă şi domni care vor să se păstreze bine cu trecerea anilor), să ştiţi că centrul Nomasvello din Timişoara este situat în incinta Bega Shopping Center, la etajul 2. Răsfăţaţi-vă şi voi cu servicii de calitate, servicii care să vă ajute să arătaţi bine pentru cât mai mult timp. Pe mine chiar m-a întrebat cineva recent care e secretul tenului meu. Ei bine, tratamentele faciale înseamnă mult. ;)

3 comments on “Nomasvello Timişoara are 50% reducere la serviciile cu tehnologie ProSkin şi LED”

  1. La Timisoara sigur nu ajung, dar stiu ca esti client fidel al Nomasvello si o sa ne anunti daca apar astfel de oferte si reduceri si pentru Bucuresti. Nu prea le am eu cu saloane si centre de infrumusetare, dar am tot urmarit articolele tale despre cum te-ai simtit la ei si parca am poftit la un rasfat mic.

    1. Ioana Radu says:

      Asa am facut si eu, am urmarit experientele altor fete si pana la urma am prins curaj si am mers si eu. Una dintre cele mai bune decizii ^_^.

  2. imi place maxim in centrul lor, si la noi sunt diverse oferte, care de care mai faine! si eu am emulsia hidroprotectoare, e pe final chiar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>