Women's World

Notino Black Friday = 15% reducere la toate parfumurile

By | 11.11.2019 | 2 Comments

De vreo câțiva ani mi-am făcut un obicei din a scrie în luna noiembrie despre reducerile reale de Black Friday. Sau, mai corect spus, despre unele dintre ele, pentru că nu sunt mama omida să le pot cunoaște pe toate. Cumva totuși sunt clientă fidelă a câtorva magazine (online și offline deopotrivă) și știu prețurile reale, astfel că an de an apreciez că au oferte pe bune cu ocazia celebrului event Black Friday. E și cazul celor de la Notino, care au săptămâna neagră (11-17 noiembrie) cu 15% reducere la toate parfumurile. Chiar dacă găsiți un parfum care poate e redus doar cu 10% sau 14%, aveți un cod care vă permite să-i ridicați reducerea până la 15%, așa cum promite oferta lor. Codul este black și se aplică în coșul de cumpărături, reducând costul parfumurilor cu 15 procente. Iată câteva sugestii de arome din tolba Black Friday 2019:

Parfumuri cu note florale

Segmentul acesta de parfumuri este cel mai generos dintre toate, la nivel global, fapt care se explică dacă ținem cont de cât de multe flori există în lume. Astfel, o mulțime de parfumuri cu note florale există pentru a ne ajuta să le alegem exact pe cele care ni se potrivesc cel mai bine, atât din punct de vedere al personalității, cât și prin prisma unui aspect mai tehnic, precum pH-ul pielii (din cauza/datorită căruia un parfum miroase diferit pe două persoane diferite). Câteva parfumuri cu note florale, atât din rândul celor populare cât și unele mai puțin cunoscute, sunt: Givenchy Ange ou Démon Le Secret, Lancôme Idôle, Burberry Her, Avon Rare Pearls, Gucci Bloom, Jean Paul Gaultier Scandal A Paris, Cacharel Eden și Balenciaga Florabotanica.

Givenchy Ange ou Demon Le Secret | Notino Black Friday 15% reducere la toate parfumurile

Parfumuri cu note fructate

Aici e o adevărată nebunie (in a good way). Asta pentru că fructele sunt împărțite în mai multe catgorii distincte – dulci, exotice, fresh. Astfel, un parfum cu note de papaya poate să difere mult de unul cu note de grapefruit, lămâie sau măr. Din punctul meu de vedere parfumurile fructate sunt iubibile, mai ales dacă printre arome se numără și câteva flori – și de regulă se întâmplă asta, pentru armonizare, astfel încât să nu mirosim a salată de fructe 😀 , ci mai degrabă să ne îmbrăcăm în arome delicioase și senzuale deopotrivă. Câteva parfumuri cu note fructate sunt acestea: Victoria’s Secret Bombshell, Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture, DKNY Be Delicious, Guerlain Champs-Élysées și Clinique Happy.

Parfumuri cu note lemnoase

Parfumurile cu astfel de note, printre care amintesc cedrul, lemnul de trandafir și lemnul de santal, sunt de fel mai puternice, astfel că și persoanele care le poartă au adesea o personalitate din același registru. Încrederea, hotărârea, respectul de sine și chiar și respectul celor din jur sunt elemente caracterizante ale persoanelor ce iubesc să poarte parfumuri cu note lemnoase. Câteva astfel de parfumuri sunt următoarele: Burberry Body, Calvin Klein CK One Gold, Mugler Alien, Avon Today, Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré și Zadig & Voltaire This is Her.

Există și alte categorii de note olfactive în funcție de care sunt împărțite parfumurile, însă acestea trei sunt printre cele mai căutate. Personal iubesc aromele fresh-fructate și pe cele florale, iar parfumul care mă definește cel mai bine (încă din 2009 & still counting) este Givenchy Ange Ou Démon Le Secret ♥.

2 Comments

Leave a Reply