Women's World

NOU! Epilare definitivă cu laser diodă la Nomasvello AFI Cotroceni

By | 09.12.2019 | 1 Comment

Zilele trecute am avut a treia ședință pe anul acesta de epilare definitivă la Nomasvello AFI Cotroceni. În curând vor fi chiar mai rare de atât ședințele, pentru că e nevoie de mai mult de 3-4 luni ca să răsară câteva fire de păr. Cumva am cam ajuns în perioada aia de glorie, când merg doar pentru întreținere, o dată la câteva luni pentru câteva fire răzlețe.

Pentru mine, care consideram dureros procesul de epilare cu ceară și pe cel cu aparatul electric, varianta asta cu IPL s-a dovedit a fi grozavă. Se simte și la ea un mic disconfort, dar doar atât, adică nu e durere ca la celelalte. Și ședințele se fac la început la distanță de o lună, după care tot mai rar… până când ajungem să avem nevoie doar de întreținere, cam de două ori pe an. În rest avem timpul numai pentru noi. Să citim, să mergem în vacanțe, să ne vedem cu cei dragi, să ne relaxăm ș.a.m.d. A calculat cineva cât timp dintr-un an se pierde cu toate ședințele de epilare pe termen scurt? Trăim vremuri în care timpul devine tot mai important, astfel că fiecare soluție cu efect bun pe termen lung este o soluție de luat în calcul.

Până de curând, Nomasvello AFI Cotroceni, unul dintre centrele deschise pe franciză în România sub umbrela brand-ului numărul 1 la nivel mondial pe segmentul de epilare definitivă cu IPL, și-a mărit numărul de aparate 😀 . De curând au și un aparat de epilare definitivă cu Laser Diodă, separat de cel cu IPL (lumină intens pulsată). Despre IPL găsiți deja multe informații pe blogul meu, pe care le puteți accesa din secțiunea “search”. Din acest motiv m-am gândit ca în materialul de azi să vă spun tot ce am aflat eu despre epilarea definitivă cu laser diodă de la Nomasvello AFI Cotroceni, ca să acoperim și zona asta de curiozități 😀 .

Informații generale despre aparatul cu laser diodă pentru epilare definitivă:
• laserul utilizează o singură lungime de undă, în care undele au aceeași frecvență și viteză de propagare;
• laserul care este utilizat pentru îndepărtarea părului are o lungime de undă cuprinsă între 700 și 900nm;
• laserul Nomasvello are o lungime de undă de 810nm (cel mai puternic din România) și este utilizat în implementarea tratamentului de epilare într-un mod eficient și sigur;
• procedura cu laser se face întotdeauna cu gel conductor, motiv pentru care trebuie să radem zona înainte.

Diferențe dintre epilarea definitivă cu laser diodă și epilarea definitivă cu IPL:
• ședințele de epilare cu laser diodă se fac la distanță de 45 de zile între ele, pe când ședințele cu IPL se fac la începutul tratamentului la distanță de o lună și apoi perioada dintre ședințe crește treptat;
• timpul de lucru cu laser diodă este mai mic față de IPL, datorită numărului mai generos de pulsuri;
• laserul diodă nu poate fi folosit pentru epilarea definitivă la nivelul feței, în schimb IPL-ul da;
• cu laser diodă se poate epila definitiv și pielea ce are fototip 5 (adică cea închisă la culoare).

Partea interesantă este că cele două tipuri de epilare definitivă pot fi combinate, adică primele ședințe (atunci când firele de păr sunt ma groase) să se facă folosindu-se laserul diodă, iar ultimele ședințe să se facă cu aparatul cu IPL (lumină intens pulsată). Astfel, combinarea celor două la Nomasvello se numește Tratament Fusion.

La fel ca în cazul oricărui tip de epilare definitivă, este nevoie de mai multe ședințe. De ce? Păi dacă am scăpa de păr dintr-o singură ședință ar însemna ca aparatele să fie mult prea puternice și să prezinte un risc pentru noi. Astfel, aparatele acestea sunt făcute în funcție de niște parametri care să nu afecteze pielea, fiind așadar nevoie de mai multe ședințe, dar epilarea să fie un proces sigur. De câte ședințe e nevoie? Aici diferă de la o persoană la alta (mai ales dacă există și probleme hormonale, ce favorizează creșterea părului) și de la o zonă la alta (unele zone fiind mai puternic vascularizate decât altele).

De curând, când am fost la ședința mea de epilare definitivă cu IPL, am văzut și aparatul cu laser. Are dimensiunile similare cu cel pentru epilarea cu IPL. Modelul acesta se găsește numai în centrele Nomasvello și i-am făcut o poză (cea de mai sus) pentru a vă face o idee despre el.

Dacă aveți curiozități despre aparatul de epilare definitivă cu laser diodă pe care nu le-am satisfăcut în rândurile de mai sus, mi le puteți scrie în comentarii și eu o să întreb specialistul Nomasvello la următoarea mea programare.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    09/12/2019

    Mulțumim pentru informații.

Leave a Reply