Review produse & servicii

NOU! Melkior Waterproof Mascara ► I see it, I like it, I want it, I got it!

By | 18.06.2019 | 3 Comments

Vara este sezonul în care se caută mult pe net soluții pentru realizarea unui machiaj rezistent la căldură (heat proof) și rezistent la transpirație (sweat proof). Ambele variante duc către produse rezistente la apă, adică acele produse de machiaj care sunt special concepute pentru a nu curge în condiții de umiditate, cât și în alte cazuri care au legătură cu apa – mersul la piscină ori la mare, poate chiar și o ploaie care vine pe neașteptate. În nota asta a lucrurilor, cei de la Melkior Professional lansează săptămâna aceasta Waterproof Mascara. Produsul va apărea în magazinele din toată țara, cât și pe site-ul brand-ului, melkior.ro, începând cu ziua lansării – 20 iunie 2019, ora 10:00.

waterproof mascara

Din punctul meu de vedere mascara waterproof joacă un rol important pe timp de vară. Nu obișnuiesc să folosesc prea multe produse în acest sezon, lăsând tenul să se bucure de razele soarelui (folosesc totuși cremă de față cu SPF). Mascara, însă, este produsul de machiaj pe care îl folosesc zi de zi 😀 . Și, mai ales la ce vară avem anul acesta, cu nori care se scutură chiar și în cele mai senine zile, waterproof mascara e chiar o idee bună, mai mult ca oricând.

Noul produs de la Melkior Professional vine într-un recipient negru, cu scris albastru metalic, iar aplicatorul este sub formă de periuță clasică din fibre, suficient de bogată încât să separe genele și să confere și un pic de volum. Vă las mai jos câteva poze cunoua mascara, pe care eu am primit-o în premieră pentru a o testa.

Melkior Professional Waterproof Mascara

Melkior Professional Waterproof Mascara

Din prima zi în care am primit-o am și început s-o folosesc, bucurându-mă de faptul că nu trebuie să-mi mai fac griji dacă traspir prea mult sau dacă iar mă prinde ploaia. Nu știu vouă, dar mie mi-e un pic dor de verile de odonioară, când nu ploua zi de zi și totul era nice & pretty. Și foarte cald, desigur, dar vara rămâne totuși cel mai frumos anotimp.

Iată două selfie-uri de ieri și de alaltăieri, când am folosit Waterproof Mascara de la Melkior Professional. Aș fi completat și cu un selfie de azi, dar e încă devreme și nu m-am dezmeticit suficient încât să mă machiez și să-mi fac poze 😀 .

Melkior Professional Waterproof Mascara swatch

Melkior Professional Waterproof Mascara

Am uitat să menționez mai sus, dar încă nu e târziu, faptul că am făcut și testul produsului. Nu se ia și nu curge în contact cu apa și nici cu demachiant clasic. Practic produsele rezistente la apă pot fi îndepărtate doar cu produse pe bază de ulei, adică demachiant bifazic, geluri de curățare a tenului cu textură oily, loțiuni demachiante special concepute pentru produse de make-up waterproof.

Acum… nu-mi rămâne decât să mă bucur în continuare de noua mea mascara. Și, ca un sfat din experiența personală, să fiți cu ochii pe site-ul Melkior.ro în ziua lansării acestui produs, pentru că de regulă în fiecare zi a unei lansări acest brand oferă un cadou la primele 100 de comenzi. Save the date 😀 20 iunie 2016, ora 10:00.

Cheers! And enjoy the summer!

3 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  19/06/2019

  Îmi place cum arata pe ochișorii tai.

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  19/06/2019

  Se vede foarte frumos pe gene!un produs minunat!

  • Reply

   Ioana Radu

   25/06/2019

   A devenit mascara mea preferata ^_^.

Leave a Reply