Noua colecție Cati Dogaru și povestea de succes din spatele acestei afaceri

Am citit recent un material despre o creatoare de modă din România, o persoană care face minuni în ceea ce privește vestimentația, iar acest fapt mi-a trezit o anumită curiozitate și m-a determinat să găsesc și eu pe cineva din industria modei autohtone și să-i dedic un material pe blog. Până la urmă, a scrie despre oameni frumoși și lucruri frumoase este unul dintre motivele pentru care am acest blog, dorindu-mi să aduc câteva raze de soare pe chipul celor care mă citiți. Pași m-au purtat către Cati Dogaru, pe care îmi face plăcere să v-o prezint azi. Este un nume puternic din industria de modă din România. Unii ați auzit de ea, alții nu. Indiferent din ce categorie faceți parte, astăzi am pentru voi și o surpriză, anume că am reușit să obțin câteva fotografii cu creații din noua colecție semnată Cati Dogaru, colecție ce va fi lansată în curând.

Dar, ca o fată organizată ce sunt, haideți să luăm lucrurile pe rând.

Cine este Cătălina Dogaru

Este una dintre cele mai tinere creatoare de modă din România și se ghidează după principii cu care rezonez foarte bine și pe care o să le aflați și voi în materialul de azi (fiind prea bune și prea sănătoase pentru a nu le împărtăși). Despre ea, însă, pe partea de formare profesională, pot menționa că în prezent studiază Fashion Design la Instituto Secoli din Milano. Investește în visul ei, în pasiunea pentru creație și pentru oameni, alegând să se formeze profesional într-una dintre capitalele modei și design-ului. Milano mai este cunoscut și ca unul dintre centrele financiare și comerciale ale lumii.

Cati Dogaru

Care sunt principiile ce stau la baza creațiilor Cati Dogaru

Știți cum spuneam într-un paragraf anterior că e vorba de niște principii prea bune și prea sănătoase pentru a le ține doar pentru mine? Ei bine, Cati Dogaru pune accent mult pe calitate și, mai ales, pe client. Spun client, la singular, pentru că una dintre ramurile activității de creație este realizarea de produse potrivite pentru fiecare persoană în parte. Cati Dogaru nu realizează doar haine ce pot fi achiziționate din magazinul ei online, de pe pagina de Facebook sau de la sediul din București, ci realizează și creații la comandă, adaptând dorințele fiecărui client în parte la particularitățile corpului pe care acesta îl are, astfel încât la final zâmbetul fiecăruia să fie confirmarea că a împlinit o dorință, dându-și constant silința să țină cont chiar și de cele mai exigente cerințe.

atelier Cati Dogaru

Care sunt creațiile definitorii

Creatoarea de modă Cati Dogaru se concentrează pe segmentul de îmbrăcăminte elegantă. În vreme ce ne este foarte ușor să găsim haine casual și haine sport, în ceea ce privește piesele elegante e destul de dificil să le găsim pe cele potrivite. Fix acest lucru își dorește să realizeze, să ne ajute să avem opțiuni valide pentru ocazii speciale sau doar pentru un stil de viață exclusivist.

Creații din noua colecție

Atelier Cati Dogaru colectie noua f1

Atelier Cati Dogaru colectie noua f2

Atelier Cati Dogaru colectie noua f3

De ce îmi plac piesele vestimentare semnate Cati Dogaru

De ce? Pentru că reușește să dea o notă senzuală unei perechi de pantaloni lungi negri sau chiar unei ținute all-black fără decolteu sau transparențe. Pentru că decența este esențială, aspect pe care îl apreciez tot mai mult și pe care mi-e tot mai greu să-l identific în jurul meu. Din toate imaginile de mai sus ați observat probabil că o singură piesă este îndrăzneață, rochia neagră cu flori brodate.

Eu am sfârșit prin a-i urmări activitatea Cătălinei Dogaru chiar și pe facebook. Pentru informații suplimentare puteți accesa site-ul CatiDogaru.com și pagina de facebook Atelier Cati Dogaru.

Cheers!

7 comments on “Noua colecție Cati Dogaru și povestea de succes din spatele acestei afaceri”

 1. Diana Ion says:

  Noile colectii sunt atat de frumoase. Imi place cel mai mult pantalonul acela elegant! Ador acest tip de pantalon si din nefericire nu gasesc atat de usor sa imi cumpar. Nu auzisem de tanara creatoare, insa de acum o voi urmari!

  1. Ioana Radu says:

   Nici mie nu mi-e usor sa-mi gasesc pantaloni eleganti, stiu ce zici…

 2. Este pentru prima data cand aud acest nume si, desi nu sunt o impatimita a modei, atata lucru pot sa spun si eu, ca-mi plac creatiile ei. Pacat ca nu sunt promovati cum ar trebui tinerii nostri desineri.

 3. Emma says:

  Wow!! M-am uitat pe site sa-i vad si celelalte creatii…Nu am auzit de ea pana la articolul tau,dar are haine chiar frumoase. Am pus ochii pe o rochita rosie ,care e si la reducere si pe care sper sa o pot avea curand.
  Mi-au stralucit un pic ochii cand am vazut materialul,fiind in cautarea unei rochii negre de mireasa ,pe care nu prea reusesc s-o gasesc in Romania:))))

  1. Ioana Radu says:

   Si eu m-am uitat pe site tot cu ganduri d’astea. Ma gandeam sa-mi fac pe comanda rochia pentru cununia civila :D. Sa o cauti si pe facebook, eu acolo am gasit mai multe modele.

 4. Am auzit de ea. Face lucruri tare faine!!!

 5. o femeie says:

  Nu am auzit de ea pana la tine,dar ii ador dantelele aplicate!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>