Review produse & servicii

Noutăți de la L’Oréal Paris – corector, mascara și rujuri ♥

By | 07.12.2019 | 1 Comment

S-au tot organizat campanii de testare în ultima vreme, iar eu am aplicat la majoritatea dintre ele, fiind vorba de brand-uri diferite, cu produse din domenii diferite. Cel mai mult și mai mult îmi doream să încerc noile produe de la L’Oréal Paris, având în vedere că sunt un mare fan al brand-ului și îmi cumpăr anual produse de la ei, atât pentru machiaj cât și pentru îngrijirea profesională a părului (L’Oréal Professionnel). Ei bine, dintre toate campaniile la care am aplicat, karma a făcut să fiu selectată probabil fix la cea cu produse L’Oréal Paris 😀 . Cam care erau șansele? Sigur a fost karma, nu încape îndoială, ceva bun am făcut eu în ultima vreme și acum sunt răsplătită ^_^.

Noutăți de la L'Oréal Paris - corector, mascara și rujuri ♥

Cred totodată că în calitate de consumator mai vechi al brand-ului pot aprecia produsele și din alt unghi, acela al evoluției, al inovației pe fiecare segment în parte și uneori chiar și acela al colaborărilor de succes, așa cum a fost L’Oréal x Balmain Paris, colaborare în urma căreia a rezultat o colecție de 12 rujuri în ediție limitată (desigur că mi-am luat unul dintre ele, ce fan al brand-ului eram eu dacă ratam o ediție limitată? 😉 ).

Astăzi însă vreau să vă fac cunoștință cu noutățile pe care am avut ocazia să le încerc în cadrul campaniei de testare ce a fost organizată de L’Oréal Paris & BuzzStore (platformă ce se ocupă fix cu asta, cu organizarea de campanii de testare produse).

Am să iau fiecare produs în parte și am să vă spun cum mi s-a părut mie + informații standard + fotografii și swatch-uri. Așa cred că e cel mai corect, valabil pentru fiecare material de tip review, astfel încât să vă ajut să vă faceți o părere cât mai clară și mai apropiată de realitate în privința fiecărui produs.

1. Corector L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

În trecut am folosit fondul de ten din aceeași gamă și am fost mulțumită de el, astfel că atunci când mai aveam doar foarte puțin în tub am scris acest review despre el. Acum, în privința corectorului, lucrurile stau la fel de bine sau poate chiar un pic peste. Spun asta pentru că acoperirea acestui corector este foarte bună, rezistența e bună și ea, iar aplicatorul cu care e prevăzut produsul e king size – adică de vreo 2-3 ori mai mare decât un aplicator standard, astfel că facilitează aplicarea mai rapidă. Totodată, conform informațiilor pe care le-am citit despre acest corector, produsul poate fi aplicat pe tot tenul. Eu înțeleg de aici că, la nevoie, corectorul poate fi folosit și pe post de fond de ten. Iată un alt motiv pentru care dimensiunle aplicatorului sunt mai mari :D.

Conform producătorului, pentru că și informațiile acestea sunt de folos, formula este concepută astfel încât produsul să reziste pe ten până la 24 de ore (deci rezistența bună pe care am observat-o și eu). Totodată, textura lejeră se transformă într-o peliculă fină, oferind tenului un aspect mat și hidratat, motiv pentru care produsul poate fi folosit pe tot tenul, nu doar pentru corectarea micilor imperfecțiuni.

Corector L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

Corector L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer swatch

2. Mascara L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash

Fan-tas-ti-că! Cu alte cuvinte, dacă sunteți pretențioase la mascara, asta are toate șansele să vă mulțumească. Mă știu pe mine că găsesc un defect pentru aproape orice mascara, dar asta pare să fie perfectă. Colorează bine genele de la bază până la vârf, oferind astfel un efect de alungire. Totodată, nu lipește genele între ele datorită periei bogate din silicon (un mare plus!), iar negrul este cât se poate de intens (the blackest black, cum ar veni). Se poate spune că acest produs este de calitate similară cu a celor din categoria luxury.

Conform producătorului, mascara L’Oreal Paris Bambi Eye din gama False Lash este o mascara care oferă instantaneu efect de gene mai ample! Curbează ușor și dă volum intens genelor pentru un efect de gene false și privire instantaneu mai amplă. Peria special creată pentru a cuprinde chiar și genele cele mai înguste oferă volum genelor de la rădăcină până la vârf. Formulă rezistentă întreaga zi, bogată în pigmenți de un negru intens.

Mascara L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash

Mascara L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash swatch

3. Două rujuri L’Oréal Paris Color Riche – gama “Free the nudes”

Cam ultimul pas în realizarea unui machiaj este rujul, motiv pentru care am ales să vorbesc despre rujuri abia la punctul 3.

M-am uitat pe mai multe site-uri pe net, cât și pe diferite canale de youtube, astfel încât să văd câte nuanțe există în gama “Free the nudes”. Sunt multe! 😀 Par chiar să fie unele în plus în anumite țări, însă cert e că în România se găsesc majoritatea dintre ele și, dacă e să fac o remarcă subiectivă, chiar cele mai frumoase.

Eu am primit spre testare două rujuri din gama aceasta, unul deschis și unul mai închis, mai exact nuanțele NO Cliché și NO Judgment. Pe ambele le puteți vedea în fotografiile din acest articol + swatch-uri cu fiecare în parte.

Ambele rujuri sunt cremoase și foarte pigmentate, ceea ce le face ideale pentru vremea rece din perioada asta, deci dacă nu știați ce cadou să vă faceți de sărbători să știți că un astfel de ruj e o idee super bună. Nuanța “NO Cliché” a devenit favorita mea, ba mai mult de atât este rujul meu preferat, detronându-l pe cel din colecția L’Oréal x Balmain (despre care am scris cu drag aici), care mi-a fost până de curând alături în orice moment. Acum țin în geantă nuanța “NO Cliché”. La vremuri noi, rujuri noi 😀 .

În zilele în care nu am însă timp să mă machiez, consider că pentru fața mea palidă 😀 e mai potrivită nuanța mai închisă pe care am primit-o spre testare, adică “NO Judgment”. Pe ambele le vedeți în poze, as I said.

Conform producătorului, L’Oreal Paris Color Riche Free The Nudes este prima gamă de rujuri ultra-mate, ultra-confortabile de la Color Riche și cu pigmenți puri de culoare (pentru intensificarea culorii), în nuanțe naturale de nude potrivite oricărei nuanțe de piele. Formula este ultra-mată, dar in acelasi timp textura cremoasă, astfel că aceste rujuri nu usucă buzele.

Două rujuri L’Oréal Paris Color Riche Free the nudes - NO Cliche NO Judgment

Două rujuri L’Oréal Paris Color Riche Free the nudes - NO Cliche NO Judgment swatch

***

Toate aceste produse pot fi folosite atât într-un machiaj de zi cu zi, cât și într-unul pentru o seară demnă de covorul roșu. Astfel, dacă investiți într-unul sau mai multe dintre acestea, cu siguranță vor fi multe ocazii pentru a le folosi. Rujurile, mai ales, mi se par ideale pentru vremea rece din anotimpul acesta, textura lor fiind cremoasă.

Vorba Evei Longoria… L’Oreal Paris, pentru că merităm!

P.S.: Până acum, online, produsele despre care am scris mai sus am văzut că se găsesc în magazinele Notino.ro și eMAG.ro, însă dacă aveți alte magazine din care vă luați produsele de machiaj le puteți căuta și acolo, pentru că sunt șanse mari să se găsească în multe alte locuri.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    07/12/2019

    Foarte frumoase produsele.

Leave a Reply