Nu ştiu ce să vă urez mai întâi…

mediafaxVă bateţi în continuare joc de ţara asta! Vă bateţi joc de noi toţi! Cea mai scumpă paradă dedicată zilei de 1 decembrie a putut fi văzută (sau nu) astăzi, în capitală. Lucian Mîndruţă, creative marketing manager la Mediafax, a notat următoarele:

Parada Nesimţirii.

Aşa ar trebui să-şi numească organizatorii parada de Ziua Naţională. Sunt mii de oameni pe Kiseleff şi la Arcum de triumf care se calcă în picioare, cu copii în braţe sau în cârcă, fără să poată vedea altceva decât avioanele!

Nu există tribună decât pentru oficialităţi. Pentru că doar pe ele le cinsteşte România de Ziua ei. Nu a prevăzut nimeni vreo soluţie de stat jos pentru pulime. Nimeni n-a făcut vreo tentativă de a organiza fluxul de oameni care se bălăceşte acum în noroiul care au ajuns spaţiile verzi.

Asta e în spatele imaginilor frumoase de la televizor! Oameni care au ajuns să se certe şi să se îmbrâncească pentru un loc pe un troian de zăpadă de pe care să vadă şi copilul ceva.

Eu am plecat. Chemaţi-mă când e ziua ţării, nu doar a lipitorilor ei!

Autorităţile centrale s-au dat rotunde pe la televizor că au adus pentru parada de anul acesta soldaţi americani şi nu mai ştiu ce alte chestii scumpe. S-au căcat pe ei, mai marii ţării noastre, de frumoşi şi deştepţi ce sunt. Păi România are bani de aroganţe d-astea? O paradă obişnuită ne stătea în gât sau… cum?

One comment on “Nu ştiu ce să vă urez mai întâi…”

  1. Marius says:

    Bine punctat! Aceleași sentimente le am și eu fata de organizatori! Rușine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>