Women's World

O altfel de ediție Digital Divas – vineri, 18 septembrie 2020

By | 17.09.2020 | 0 Comment

A mai rămas doar o zi până la evenimentul Digital Divas de anul acesta. Este unul dintre event-urile cele mai așteptate de comunitatea digitală și se desfășoară anual la Palatul Bragadiru. Primăvara. Dar primăvara de anul acesta a fost marcată de autoizolare din cauza pandemiei, distanțare socială și normalitatea noastră s-a metamorfozat treptat în ceea ce azi nu știm exact ce este. Poate încă o perioadă de așteptare a normalității pre-pandemie. Însă în mod clar evenimentul Digital Divas nu se mai lasă așteptat ♥. A fost luată decizia de a fi susținut online event-ul, o decizie care mă bucură și sunt convinsă că nu doar pe mine.

O altfel de ediție Digital Divas, mai digitalizată ca niciodată!

Digital Divas
*poza este de la o ediție anterioară, de pe vremea când evenimentele se puteau ține și offline 😀

Vineri, 18 septembrie 2020, începând cu ora 12:00, vom putea lua parte la ore bune de inspirație și creativitate prin intermediul speakerilor anunțați până acum pentru eveniment, dar și al celor surpriză (întotdeauna e loc și de surprize, just be ready!).

Personal cred că am participat doar la una sau două ediții Digital Divas la Palatul Bragadiru și a fost o plăcere să mă întâlnesc cu bloggerițe cu care mă cunosc de mulți ani din online, dar și să cunosc persoane noi. Ceea ce este special la un astfel de eveniment, din punctul meu de vedere, dincolo de revederea oamenilor dragi din online și dincolo de socializare, este inspirația și doza de creativitate pe care o primim.

Ca să exprim asta mai bine de atât… Atunci când nu mai știm cum să ne reinventăm sau cum să rămânem pe calea pe care am pornit și să fim perseverenți în mediul digital, vine evenimentul acesta și ne ridică spiritul făcându-ne să ne dorim din ce în ce mai mult de la noi, să luptăm în continuare pentru ceea ce facem și să întreținem flacăra aceea din suflet care ne ajută să creăm campanii memorabile pentru cei cu care lucrăm și nu numai.

Ediția de anul acesta va fi exclusiv online și o vom putea urmări vineri, 18 septembrie, începând cu ora 12:00.

Printre speakerii acestei ediții se numără Andreea Esca, Dana Rogoz, Sânziana Negru și Simona Halep. Programul complet al evenimentului și multe alte informații pot fi găsite accesând site-ul DigitalDivas.ro

Vezi program eveniment Digital Divas 2020!

parteneri si organizator Digital Divas 2020

Leave a Reply