o iau din loc

De mâine reiau cursul normal al existenţei. Sau încerc măcar. Mi-au ajuns două săptămâni, aproape trei, la domiciliu. Iar un om când stă aşa, o dă în damblageală şi nu e bine. Bag pastilele în geantă şi o iau din loc, că viaţa-i scurtă, nu ştiu azi sau mâine de se va sfârşi.
Mâine oricum am un singur curs, mai greu e cu naveta. Dar nu mă vait doar dintr-atât. Tot răul spre bine. Mă bucur că o să revăd câteva persoane care îmi sunt dragi, dintre colege vorbind, şi alte câteva, în limita timpului disponibil, din afara facultăţii.
Vă mulţumesc mult celor care m-aţi susţinut şi m-aţi înţeles în această perioadă, una nu foarte uşoară pentru mine. Vă mulţumesc pentru telefoane, mesaje, mail-uri şi comentarii încurajatoare ce le-am primit cu drag pe blog. Vă doresc din tot sufletul să aveţi parte de sănătate din belşug, căci ştiu cât de preţioasă este. Iar cei care o aveţi deja, aveţi grijă de ea, că nu o veţi avea mereu şi va fi greu să reparaţi greşelile făcute organismului.

Vă mulţumesc încă o dată şi vă îmbrăţişez.

P.S.: Vă ofer un wallpaper care mie îmi luminează faţa de fiecare dată când sunt la PC. Clik pe el pentru mărire, apoi îl puteţi salva.

5 comments on “o iau din loc”

 1. GiA says:

  ma bucur ca esti bine. te imbratisez si ai grija de tine.

  wallpaper-ul m-a facut sa zambesc. te pup

 2. the twisted brat says:

  Nu stiu tu ce crezi, da' esti un om tare curajos… Asa mai da!

 3. Nana says:

  E bine ca te simti mai bine >:D< !
  Sa ai grija de tine Terra .:D< :)

 4. adizzy says:

  mai bucur ca esti mai ok :) sper sa ai o zi frumoasa maine ..te imbratisez si eu

 5. celine says:

  pozuţa e pe desktopul meu ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>