Review produse & servicii, Women's World

O nuanță de ruj pentru toate ocaziile – lansată de Melkior X Alexia Eram

By | 21.02.2019 | 1 Comment

Prima chestie care mi-a trecut prin minte când am văzut noua nuanță de ruj lichid mat lansată de brand-ul Melkior Professional a fost faptul că-i potrivită pentru toate ocaziile. E oarecum nuanța aia la care multe dintre noi am sperat că o vom găsi. Un pic nude, un pic roz, un pic piersicuță. Jumătate cuminte, jumătate atrăgătoare. Nuanța care merge purtată zi de zi la birou, dar e potrivită și pentru nopțile albe cu fetele (n-am mai avut așa ceva de vreo doi ani, dar plănuiesc să schimb lucrurile – good girl gone bad, că viața n-a fost făcută ca să o irosim, cu atât mai mult nu în anii ăștia frumoși, cât încă ne ținem bine).

Melkior X Alexia

Melkior X Alexia

Melkior X Alexia

Melkior X Alexia

#MelkiorXAlexia

Noua nuanță de ruj lichid mat se numește Alexia și este o colaborare între brand-ul franțuzesc Melkior Professional și frumoasa Alexia Eram. Practic nuanța îi poartă numele pentru că este făcută în funcție de criterii selectate de ea, de la nuanța frumoasă de auriu a etichetei până la nuanța rujului. Într-un interviu ea a menționat că a ales ca în cadrul acestei colaborări să creeze un ruj pentru că rujul ca produs de machiaj e perfect pentru oricine și asta e ceea ce și-a dorit – un produs care să poată fi folosit atât de make-up artiști, cât și de noi, fetele care ne machiem singure și care suntem mai mult sau mai puțin îndemânatice. Totodată, nuanța are avantajul de a fi potrivită multor categorii de vârste, de la adolescente până la persoane cu multă experiență în tolba vieții.

Deși nu mă văd ca fiind o fată sexy, rujul acesta zău că îmi dă impresia că pot fi astfel ^_^. Și las mai jos câteva poze cu mine purtându-l, să vă ajute să vă faceți o idee asupra lui.

Melkior X Alexia Eram lipstick swatch by Ioana Radu

E o superbitate de nuanță și mă bucur că o am în colecția mea de rujuri. Dacă vă place, găsiți produsul pe site-ul Melkior.ro, cât și în toate magazinele Melkior Professional din țară. Dacă nu sunteți sigure sau dacă aveți, la fel ca mine, mania testării rujurilor înainte de achiziție, să știți că-l puteți testa în magazinele brand-ului.

Pentru mine e al… nici nu știu exact al câtelea ruj pe care-l am de la Melkior. Iar asta indică faptul că sunt mulțumită de ele și dispusă să sparg în continuare banii pe produsele lor. Oricum se duc, fie că-mi cumpăr sau nu rujuri. We all know that. Banii se duc oricum.

Dincolo de motivele care au fost deja menționate în favoarea noului ruj, apreciez la el și faptul că are consistența cremoasă, e ușor de aplicat datorită aplicatorului cu formă concavă pe o parte și are și o aromă care mă duce cu gândul la deserturi. Cred că de multă vreme nu m-am mai bucurat așa de mult de lansarea unui produs ^_^.

Lots of hugs!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    21/02/2019

    Îmi place foarte mult acest ruj.

Leave a Reply