Review produse & servicii

O surpriză care mi se potrivește ♥ set Bioderma Sebium – apă micelară și fluid matifiant

By | 24.04.2019 | 1 Comment

M-a sunat mama în urmă cu vreo săptămână și ceva să-mi spună că am primit un cadou. Cum s-o zic încât să nu sune ciudat? De regulă nu-mi plac surprizele, le spun și chiar le repet oamenilor să nu-mi cumpere nimic, nici măcar de ziua mea sau de Crăciun, asta pentru că în principiu am de toate, iar dacă-mi lipsește ceva vreau să-mi aleg singură acele lucruri pentru a mă asigura că sunt exact ceea ce îmi doresc / am nevoie. There is no middle ground. Sunt greu de mulțumit și implicit greu de surprins plăcut. Când mi-a zis mama că am primit un cadou, că l-a lăsat cineva la ea și să trec să-l iau… am întrebat-o ce e, ca să scurtez suspansul. Mi-a zis că e un set de produse Bioderma. Ok, mi-am zis, hai că trebuie să fie o surpriză frumoasă, Bioderma fiind unul dintre brand-urile pe care eu le pun pe un piedestal. Aveam ulterior să descopăr că e vorba de apa micelară Bioderma Sebium H2O și fluidul hidratant matifiant Bioderma Sebium Mat Control. Cineva chiar mă iubește de mi-a făcut un cadou potrivit tipului meu de ten. ♥

set Bioderma Sebium

set Bioderma Sebium

Așa cum mi-e obiceiul, voi scrie câte ceva despre fiecare produs în parte (atât despre experiența utilizării, cât și info generale), iar la final notez și concluziile. Pe de o parte, dacă ai tenul mixt sau gras, ori chiar ten cu tendințe acneice, cred că toate informațiile de mai jos te vor ajuta să-ți dai seama că apa micelară și fluidul matifiant sunt produse care e mult posibil să te ajute și pe tine. Pe de altă parte, dacă ești o persoană norocoasă și n-ai probleme cu excesul de sebum când e vorba de ten, rândurile de mai jos s-ar putea să-ți fie utile în eventualitatea în care ai o prietenă sau un prieten care se confruntă cu așa ceva. Tenul gras/mixt/acneic e chiar o sursă de stres uneori, astfel că produsele potrivite contribuie nu doar la un aspect al pielii mai frumos, ci și la buna dispoziție.

Apa micelară Bioderma Sebium H2O

Apa micelară Bioderma Sebium H2O

Apa micelară Bioderma Sebium H2O

Informativ vorbind, această soluție micelară a fost concepută pentru ten gras, ten mixt și ten cu tendințe acneice, sopul ei fiind de a curăța și a purifica pielea. Curățarea este delicată și se realizează prin captarea impurităților și sebumului fără ca pielea să se usuce în acest proces, păstrându-se un echilibru. Bogată în substanțe ultra-purifiante, apa micelară Bioderma Sebium H2O elimină bacteriile și normalizează secreția de sebum. Are totodată la bază un complex brevetat ce reglează calitatea sebumului prevenind astfel obturarea porilor. Toleranța produsului este excelentă, fiind un produs dermatocosmetic.

Mod de utilizare
Se aplică dimineața și seara, pe o dischetă demachiantă, cu ajutorul căreia se îndepărtează machiajul și/sau impuritățile, prin mișcări delicate. Nu necesită clătire.

Experiența mea cu acest produs
A big fat YES! Să scriu mai mult de atât? Pentru mine, în general vorbind, apa micelară nu e un produs indispensabil în rutina de îngrijire a tenului. Și am încercat multe până în prezent, atât de la brand-uri mai ieftine cât și de la brand-uri mai scumpe decât Bioderma. Pe majoritatea le foloseam de câteva ori și apoi i le pasam mamei mele. Asta de acum e prima apă micelară pe care vreau s-o păstrez pentru mine și, mai mult de atât, să mi-o cumpăr pe viitor. M-am uitat deja la opțiunile de gramaj și prețurile aferente. Practic tubul de 250ml e în jur de 45 lei, iar tubul de 500ml se găsește la aproximativ 75-80 lei.

Ce anume mi-a plăcut atât de mult la apa micelară Bioderma Sebium H2O? Se simte că e delicată curățarea, dincolo de faptul că e eficientă, lăsând tenul curat, matifiat și fin la atingere. Mi-am pipăit fruntea și nasul și la vreo oră după utilizare, cât și mai târziu de atât, fiind două dintre zonele unde secreția de sebum e greu de ținut sub control. Ele erau încă ok la atingere, ceea ce m-a surprins în mod plăcut. Suficient încât să mă laud și la prietenul meu cu descoperirea asta și să-l păcălesc să mă lase să-i dau și lui pe frunte cu o dischetă cu apă micelară. We both like this product!

Fluid hidratant matifiant Bioderma Sebium Mat Control

Fluid hidratant matifiant Bioderma Sebium Mat Control

Fluid hidratant matifiant Bioderma Sebium Mat Control

Acest fluid, ce face parte tot din gama Sebium, la fel ca apa micelară de mai sus, a fost creat special pentru a ține sub control pielea grasă, mixtă și cu tendințe de îngrășare. Practic, dacă te confrunți cu unul dintre aceste trei tipuri de ten, fluidul Sebium Mat Control promite să acționeze asupra luciului inestetic, a porilor dilatați, a aspectului tern, cât și a imperfecțiunilor. Produsul are efect imediat și rezultate de durată pentru un ten perfect, datorită tehnologiei “Matt & Smooth”, cât și a complexului brevetat “Fluidactiv”. Toleranța produsului este excelentă, fiind un produs dermatocosmetic.

Mod de utilizare
Se aplică dimineața sau seara (la alegere) pe pielea curată. Dacă obișnuiești să te machiezi, aplicarea acestui produs dimineața poate acționa și ca o bună bază pentru machiaj.

Experiența mea cu acest produs
Am decis să aplic fluidul hidratant matifiant dimineața, pe de o parte pentru că am vrut să văd cât timp rămâne tenul mat în condițiile în care mă stresez destul de mult în timpul zilei ceea ce de obicei duce la cantitate mărită de sebum în zona T, iar pe de altă parte am ales să-l aplic dimineața pentru că am un ser de noapte achiziționat de vreo lună și n-aș vrea să schimb complet rutina de îngrijire facială. A fost o idee bună să aplic noul produs dimineața pentru că de la prima utilizare am observat că lasă tenul la fel de fin ca atunci când folosesc primer oil free pentru machiaj. Dincolo de faptul că tenul e super finuț datorită fluidului Bioderma Sebium Mat Control, efectul se menține timp îndelungat. Cu alte cuvinte face ceea ce promite. Suplimentar are și avantajul de a fi un produs delicat. Ca preț, am văzut că tubul de 30ml costă 79 de lei în magazinul din care-mi comand eu produse de obicei.

Sunt extrem de fericită cu acest cadou surpriză și îți doresc și ție să ai în jurul tău oameni care să te surprindă la fel de frumos ♥, oferindu-ți lucruri pe care ți le doriți și/sau de care ai nevoie.

Lots of hugs!

One Comments

  • Reply

    Camelia C.

    25/04/2019

    A venit si la mine ieurasul de la Bioderma. Chiar sunt super aceste produse. Cel mai bine ma inteleg cu fluidul Bioderma Sebium Mat Control. Eu vara ma ceva probleme cu excesul de sebum si cred ca este o solutie perfecta pentru mine!

Leave a Reply