Diverse

Ocolești cumva blogurile de fashion?

By | 21.07.2018 | 5 Comments

tule skirt

Am ajuns la concluzia că blogurile de fashion sunt subapreciate de persoanele care nu sunt interesate în mod direct de cele mai noi tendințe. Există însă o preconcepție falsă pe care recunosc că și eu am cam îmbrățișat-o multă vreme. I’m guilty of that. Practic când auzim cuvântul fashion suntem tentați să ne gândim la fete care își fac poze în diferite ținute și scriu un pic despre ele, adăugând apoi o mulțime de poze cu ținutele respective, din ipostaze mai mult sau mai puțin diferite. Ceea ce-i ok în unele cazuri, că unele fete chiar au cultură pe partea de stil și modă și știu să vorbească/scrie pe tema aceasta în așa fel încât să le urmărim cu drag.

Dar zona blogging-ului de fashion e mai mult de atât, așa cum e cazul Fashion Glow. Îmbină postările despre piese vestimentare și outfit-uri cu articole utile persoanelor care vor să arate bine dincolo de haine și să se simtă bine în pielea lor. De exemplu articole despre epilare, dietă, relaxare, ceaiuri și multe alte chestii care sunt de interes pentru publicul pe care-l au aceste bloguri, adică în mare parte persoane de sex feminin. Pentru că, dincolo de toate vălurile conotative (așa cum e fondul de ten) și/sau denotative (cele de mireasă, deci vorbim de zona fashion), chiar și cele mai superficiale fete vor să citească materiale despre mai multe topicuri, nu doar din cutia cu minunății de stil.

Chiar și eu arunc din când în când un ochi pe www.FashionGlow.ro, tocmai pentru diversitatea materialelor de acolo, cât și pentru inspirație, fiind și articole din zona wellness, ceea ce mă încurajează să optez mai des pentru chestii sănătoase – mai multe ceaiuri naturale din plante, mai multe cosmetice ce au ingrediente bune la bază, mai mult sport, o alimentație cât mai curată și câte alte astfel de exemple. Trebuie să arunci un ochi acolo, să vezi despre ce este vorba.

Așa cum am menționat mai la-nceput, multă vreme am ocolit și eu site-urile de fashion. Fiind mai băiețoasă și interesându-mă mai puțin zona vestimentară, am crezut greșit cum că blogurile de fashion ar fi exclusiv despre asta. În fond, nu m-ar răni câteva informații nici despre cele mai fresh tendințe, cu atât mai mult cu cât pe internet veștile circulă mai repede ca oriunde 😀 . Știu că din pozele mele de pe facebook pare că mă descurc în zona de fashion, dar de cele mai multe ori e o nimereală pentru mine, fiind un domeniu pe care nu-l stăpânesc așa cum aș vrea. Dar mă dau eu pe brazdă și în privința asta, învăț eu treptat cum stau lucrurile și pe partea de stil ^_^.

Cheers, my ladies!

5 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  23/07/2018

  Eu nu ocolesc niciun blog, nici pe cele de fashion, chit ca eu nu prea sunt omul tendintelor. Treaba e ca pe blogurile astea nu gasesti doar poze si idei despre cce se poarta, ci si multe articole cu trucuri si sfaturi despre ce si cum sa alegi ca sa-ti vina bine, ce si cum sa combini ca sa nu pari ridicol.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  24/07/2018

  mie imi plac blogurile de fashion, parca imi mai dau idei. tu crezi ca imi luam eu palarie daca nu vedeam undeva asta? sau ca faceam eu nu stiu ce combinatii? acum mi s-a pus pata pe pantalonii din stofa pana la glezna. toate sunt in online si cred eu ca e musai sa fii la curent cu noutatile

 • Reply

  Camelia

  24/07/2018

  Blogurile de fashion sunt super trendy! Nu le ocolesc, chiar daca nu imi place tot ce poarta fetele pe acolo. Uneori intru pe astfel de bloguri doar pentru pura placere de a admira fotografiile.

 • Reply

  Ioana

  26/07/2018

  Mie nu-mi plac blogurile superficiale, iar majoritatea celor de fashion si make-up asa sunt. Cand gasesc cate unul mai deosebit, diferit, atragator e ca o gura de aer pentru mine 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   27/07/2018

   Da, cunosc ce zici :D.

Leave a Reply