Adv. & Stuff

Octavian Pătraşcu despre economiile lumii în 2015

By | 21.03.2015 | 1 Comment

Am descoperit recent pe site-ul celor de la Capital un studiu destul de interesant. Din acesta reiese că marea China va pierde teren în 2015, în timp ce Statele Unite ale Americii înregistrează o creştere considerabilă. Conform celor declarate de Octavian Constantin Pătraşcu pe site-ul său, “China este ţara cu cei mai multi milionari din lume”, ceea ce înseamnă că oamenii de afaceri nu-şi pierd încrederea în potenţialul acestei ţări, fiind de departe una dintre cele mai prospere de-a lungul multor ani de zile.

economy-changesOctavian Pătraşcu, în calitate de business developer, susţine că în ceea ce priveşte tranzacţionarea online China are un potenţial ridicat, fiind foarte greu de detronat. Chiar dacă populaţia este în continuă creştere (şi, să recunoaştem, chiar dacă procentul este mic, cifra este ddestul de mare raportându-ne la numărul de locuitori ai acestei ţări) asta nu înseamnă că nu se pune accent şi pe calitate. Deşi China este vestită pentru numărul mare de fabrici şi bunuri pe care le produc în special pentru export la nivel mondial, are totodată şi foarte mulţi piloni de rezistenţă în domeniul economic şi nu numai. Pe de o parte, Pătraşcu Octavian susţine ceea ce este evident, o ţară cu o putere economică atât de mare va fi foarte greu de detronat. Pe de altă parte, alte ţări vin puternic din spate, aflându-ne într-o perioadă în continuă dezvoltare. Totuşi, China rămâne pe poziţii. Şi eu sunt de părere că forţa pe care o exercită în acest moment este rezultatul multor ani, zeci de ani de muncă şi perseverenţă. Se ştie foarte bine că perseverenţa chinezilor nu e ceva uşor de doborât.

China se ţine tare pe poziţii, “nu doar datorită numărului mare de oameni activi în mediul online, dar şi faptului că există foarte mulţi oameni cu un nivel financiar mare” – subliniază Pătraşcu Constantin Octavian. Lucru care este de înţeles, cu atât mai mult cu cât vine din partea unui business developer cu experienţă în domeniu.

De ce este opinia lui Pătraşcu Octavian Constantin atât de solidă? Pentru că, mai presus de studiile pe care le are în domeniu, şi-a ales meseria din plăcere. Acest aspect cântăreşte foarte mult, pasiunea în muncă având o valoare destul de mare, mai ales în zilele noastre, când mulţi se reorientează în ceea ce priveşte cariera doar în funcţie de factorul economic.

Dacă sunteţi interesaţi, îl puteţi urmări pe următoarele reţele sociale:
Octavian Pătraşcu Twitter
Pătraşcu Constantin Octavian LinkedIn
Pătraşcu Octavian Google+