Oferiţi-vă şansa de a fi fericiţi!

Aş putea să spun că o femeie care se bucură de toată atenţia bărbatului de lânga ea şi de toată dragostea lui nu va înşela vreodată. Dar e nevoie de mai mult de atât. Au fost relaţii în care am primit toată atenţia. Da, e minunat! Am avut relaţii în care am primit toată dragostea. E şi mai minunat! Dar atunci când nu simţi că omul de lângă tine este sufletul tău pereche, atunci când nu simţi că viitorul alături de el este direct proporţional cu aşteptările pe care le ai privind propriul tău viitor, atunci când simţi că poţi să oferi mai mult decât poate el să primească (şi inversa este valabilă) şi atunci când chimia lipseşte… Oricât de dureros ar fi pentru amândoi, drumurile separate au mai mult sens.

luvNu staţi lângă oameni pe care nu-i puteţi iubi aşa cum merită! Nu vă minţiţi amândoi! Şi nu le schilodiţi sufletele doar pentru că vă place să fiţi iubiţi/iubite. Dacă nu aveţi de oferit aceleaşi sentimente, lăsaţi-i liberi, daţi-le şansa să-şi găsească oamenii care să le ofere reciprocitate.

Nu staţi lângă oameni care nu vă iubesc aşa cum meritaţi! Dacă vă mulţumiţi cu puţin, luaţi în calcul regretele pe care le veţi avea mai târziu. Toate cuplurile fericite care defilează în fiecare zi prin faţa voastră, toate neajunsurile, toate sentimentele care nu vor primi feedback, toate acestea se vor transforma într-o amărăciune la care v-aţi autocondamnat.

Viaţa nu pare a fi aşa de lungă. Oferiţi-vă şansa de a fi fericiţi! Şi dacă n-o să găsiţi fericirea, veţi muri (atunci când va fi timpul) împăcaţi cu ideea că măcar aţi căutat-o toată viaţa. Mai bine decât să vă stingeţi cu regretul unei vieţi mizerabile şi cu visul că aţi fi putut face mai mult.

One comment on “Oferiţi-vă şansa de a fi fericiţi!”

 1. Claudiu C. says:

  Vorbesti din experienta? Este recenta si inca doare, sau mai veche si inca rasuna?

  Eu am fost si acolo, si inapoi. Am lasat pe cineva pentru ca am crezut ca ii este mai bine sa gaseasca pe altcineva, si am si luptat pentru altcineva. Habar nu am cum este mai bine. Trebuie doar sa traiesc, sa incerci sa fii fericit si, daca nu esti, atunci intai priveste in tine si fii sigur de ceea ce-ti doresti, inainte sa ceri asta de la altcineva.

  Doar zic.

  Toate cele bune,

  Claudiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>