Adv. & Stuff

Află cum compania ta poate face pasul către nivelul următor

By | 31.12.2016 | 2 Comments

E uşor de zis, dar greu de făcut, nu-i aşa? Cam la asta m-aş gândi şi eu dacă aş citit un astfel de titlu – care promite că oferă cheia către nivelul următor în ceea ce priveşte demersul unei companii. Însă ştiu cercetarea pe care am făcut-o anterior acestor cuvinte şi ştiu că ceea ce îţi voi spune îţi va fi de folos dacă te numeri printre cei care vor să evolueze şi care totodată se gândesc cum să facă asta astfel încât angajaţii să nu aibă un volum suplimentar de muncă (pentru că aglomerarea lor cu hârţogăraie şi n-şpe mii de deadline-uri nu e o soluţie productivă) ci doar ca aceştia să lucreze mai bine. Pentru firmă, desigur, că doar n-or lucra pentru interesul personal. Sau, de ce nu, poate unii sunt suficient de deştepţi să facă şi asta, să lucreze pentru dorinţa de a fi cei mai buni dintre cei buni. Soluţia sau “cheia” în această situaţie vine de la Koding, o companie care oferă pachetul Office 365 Business la preţ accesibil.

Ce înseamnă pachet Office 365 Business?

Ai acces la tot ce e legat de muncă de oriunde din lume: la birou, acasă, în vacanţă, în delegaţie ş.a.m.d.; pentru că Office 365 Business este un pachet al cărui scop este să-i ţină pe angajaţi cât mai aproape de munca lor, fără să fie nevoie să care cu ei dosare întregi sau să fie nevoie să pună în aşteptare anumite colaborări doar pentru că nu sunt la birou şi nu au acces la datele necesare. Cu Office 365 problema asta e rezolvată. Îţi este pus la dispoziţie un spaţiu online de 1TB pentru a salva toate informaţiile şi documentele pe care vrei ca angajaţii tăi să le poată accesa de oriunde.
Adio licenţe scumpe! Pachetul Office pus la dispoziţie de cei de la firma Koding funcţionează în sistem de închiriere, abonamentul pentru servicii fiind de tip lunar. Nu mai e nevoie să investeşti în pachete Office (DVD-uri cu licenţă) pentru fiecare computer din firma pe care o deţii, pentru că te poţi bucura de aceste programe prin intermediul pachetului Office 365.
Eşti oricând în contact cu partenerii şi colegii pentru că Office 365 îţi oferă acces şi la întâlniri online, dar şi la documente partajate, e-mail şi calendare de business.

koding-office-365-business

La fiecare achiziţie şi implementare a pachetului Office 365 este oferită o sesiune de training de utilizare a platformei. Sesiunea durează 4 ore şi se va desfăşura la sediul firmei tale, astfel încât să fie ok pentru toată lumea, inclusiv pentru angajaţi.

Koding este o companie care are clienţi numai firme şi instituţii. Nu prestează servicii pentru persoane fizice. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina Koding.ro.

2 Comments

 • Reply

  Claudia`s Choice

  01/01/2017

  De tinut minte, mai ales pentru acest an.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  02/01/2017

  Ce ne-am face noi toti fara Office? Chiar ma gandeam cat ii costa pe proprietarii de companii sa achizitioneze sute de licente pentru calculatoarele angajatilor. Uite ca nu imi daduse prin cap ca pot iesi mai ieftin cu pachetele business.

Leave a Reply