Diverse

Opţiuni pe care le oferă prezentul în avantajul animalelor de companie

By | 14.04.2017 | 1 Comment

Eram la poştă să trimit un colet şi, câtă vreme aşteptam să-mi vină rândul, mă uitam pe geam. Mă bucuram în gând că semnele primăverii sunt atât de vizibile deja. Peste drum de poştă este un cabinet veterinar. Azi zugrăveau pe acolo, deci chiar se simte că vine primăvara, oamenii se pun deja pe treabă chiar şi în ceea ce priveşte zugrăvitul, modernizarea, noi începuturi. M-am trezit un pic din gândurile mele când mi-a venit rândul, însă le-am reluat imediat ce am plecat spre casă. Cam cu fiecare ocazie în care s-a adus în discuţie prezentul am afirmat că mie îmi place şi că nu mi-aş fi dorit să trăiesc alte vremuri. Îmi place că trăim un prezent mai liber decât al bunicilor noştri, dar mai uman decât al nepoţilor şi strănepoţilor pe care o să-i avem.

Cum să nu iubesc prezentul când totul ne este la îndemână? Uite, cu gândul la cabinetul veterinar care era în renovare, m-am bucurat să ştiu că totul există acum şi în mediul online. Listă de servicii, listă de preţuri, adresă (cu tot cu hartă via Google maps), număr de telefon şi chiar şi adresă de e-mail.

De ce mă bucur pentru toate astea?

1. Pentru că nu e nevoie să-mi fac o listă cu toate clinicile veterinare pe care le văd în drumul meu sau o listă cu prieteni care au animale de companie şi pe care-i pot suna la nevoie să-mi recomande unde să merg. Totul e deja la distanţă de un click.

2. Pentru că nu e nevoie să merg până în celălalt capăt al oraşului sau până în oraşul învecinat pentru a trece pragul clinicii veterinare să întreb dacă fac şi cutare intervenţie şi, dacă da, care este preţul. Totul este, şi în cazul acesta, la distanţă de un click.

3. Pentru că, în eventualitatea în care nu m-aş descurca eu cu click-uri, aş suna o nepoată să-mi caute ceva pe internet şi mi-ar da numărul de telefon. Sun direct la clinică şi aflu tot ce vreau eu şi ce mă interesează pentru pisoiul meu, inclusiv dacă se pot face astfel de intervenţii.

4. Pentru că astfel am aflat că există inclusiv Ambulanţă Veterinară şi chiar şi Taxi Pet (bine, asta doar la clinicile care se respectă, cum e cazul Mobile-Vet).

Cum să nu te bucuri de prezent când ştii că e aşa de uşor să rezolvi multe probleme doar cu câteva click-uri? Iar azi am fost specifică, folosind drept exemplu o clinică veterinară, însă când o să mă apuc să scriu la general un astfel de material… “kilometric” scrie pe el 😀 .

Cabinet veterinar Bucuresti sector 2

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    18/04/2017

    produse si servicii veterinare avem la indemana tot timpul, numai noi sa stim sa acordam atentia cuvenita fiecarei probleme aparute in viata animalutului nostru. Unii nu prea sunt atenti la nevoile lor. Daca le dau mancare si apa, cred ca aia. aia nu se numesc iubitori de animale, ci posesori de animale cu un anumit scop (cei mai multi sunt cei care isi iau caini de paza si ii hranesc cu oase ucigandu-i in 6-7 ani).

Leave a Reply