Adv. & Stuff, Sport

Cea mai mare oră de sport, la mare! +premii

By | 29.07.2015 | 0 Comment

De o lungă perioadă de vreme mă tentează Zumba, Kangoo Jumps, Aerobic şi Tae Bo. Care fată nu vrea să aibă coapsele şi gambele frumos tonifiate? Un abdomen de invidiat şi un fund rotund şi apetisant? Let’s be honest, multe ne-am gândit să practicăm un sport „de echipă” care să ne lucreze aproape toate grupele de muşchi. Ca la popice, să bifăm multe dintr-o singură lovitură. Dar câte dintre noi am făcut acest pas cu adevărat? Câte ne-am dus sfioase, ca de început, către o sală de fitness? Câte dintre noi am rezistat programului încărcat de zi cu zi şi apoi am mers şi la antrenament?

Ştiu cum e… ori n-ai timp, ori vrei să faci economii fix în perioada asta, ori n-ai avut chef să te duci singură… Adevărul este că timpul nu e aşa de greu de manevrat cum ne imaginăm. Sunt două şedinţe pe săptămână, nu e o every-day-thing. Partea cu banii, hai să fim serioase, costisitor nu e, plus că e o investiţie în noi, nu în vreo rochie pe care o purtăm de două ori. Un abonament la sală, pe o lună, costă aproape cât dăm pe manichiură la o singură întreţinere. Iar chestia cu “nu prea îmi vine să mă duc singură” este de fapt lenea şi/sau rutina. Ştii cu câte persoane şmechere ajungi să te împrieteneşti la astfel de chestii?

Dacă iubeşti sportul şi îl practici constant, cea mai mare oră de sport te aşteaptă la Mamaia, sâmbătă, pe data de 1 august! Tu ştii mai bine ca oricine că Mişcarea face bine!

Dacă n-ai fost niciodată la sală şi nici n-ai făcut vreodată exerciţii prezentate de vreun instructor pe youtube, e timpul să încerci GRATUIT o grămadă de chestii interesante! Cea mai mare oră de sport se adresează tuturor persoanelor interesate de ceva nou, de ieşirea din rutina zilnică. Dacă nu eşti din Constanţa dar eşti în zonă pentru că ai decis să-ţi petreci concediul pe litoralul românesc, nu pierde ocazia de a te distra alături de o grămadă de alte persoane de toate vârstele, formele şi mărimile. O să fie fun, fun, fun! Organizatorii promit că nu te vei plictisi şi vor oferi chiar şi premii! Sună tentant, nu-i aşa? 😀

Tu ce activităţi sportive crezi că ţi se potrivesc în funcţie de personalitatea ta? Eu cred că Tae Bo şi Zumba sunt cele mai potrivite pentru mine. Prima pentru că am o latură spicy care ar trebui îmblânzită cu tactică, iar a doua pentru că… voi aţi văzut ce bine arată femeile de 40-50 de ani care fac Zumba?! Hell, yeah! Definitely I wanna be one of them!

Miscarea Face Bine - Mamaia - 2015 - POSTER

Leave a Reply