Diverse

Oscilez între… Ellen şi Samantha

By | 16.01.2016 | 8 Comments

N-am prea multe genţi. De fapt… sunt genul ăla de fată care are o geantă pe care o poartă 29 de zile pe lună, plus o geantă elegantă şi… încă vreo două uitate de ani de zile prin vreun colţ al şifonierului. Uneori mă întreb de ce le-am cumpărat, că parcă mai rău mă împiedic de ele. Nu sunt nici măcar utile. Doar fancy. Atât. Fancy şi incredibil de greu de asortat cu stilul casual pe care îl îmbrăţişez de câţiva ani.

Anul trecut, în schimb, mi-am cumpărat o geantă albă, de firmă, pe care o scot din cutie de fiecare dată când primăvara îşi intră pe deplin în drepturi. E o geantă memorabilă, totodată care nu-mi dă mari bătăi de cap când vine vorba de outfit. Pot să o port atât la blugi rupţi şi rochiţe casual-elegante, cât şi la costum. ASTA mi se pare genul de investiţie făcută cu cap. Cu capul pe umeri, să ne-nţelegem, nu cu el în nori şi în niciun caz de amorul terapiei prin shopping.

Am dat ceva bani pe ea, admit, dar nu am regretat nicio clipă. Motiv pentru care iau în calcul o a doua astfel de investiţie. De data aceasta aş vrea să fie o geantă neagră sau bleumarin. Am văzut aici câteva modele frumoase. Nu mă grăbesc, îmi ofer suficient timp să mă decid şi să iau cea mai bună decizie. Prefer să-mi iau tot timpul de care am nevoie, aşa cum s-a întâmplat şi cu geanta albă de care menţionam mai sus, şi să port geanta respectivă. Adică să nu o cumpăr doar pe post de mobilier. Vreau să o port şi vreau să nu regret nicio clipă investiţia făcută.

Am mai cumpărat produse de firmă de la Elefant.ro şi majoritatea au sosit cu certificat de calitate. Bine, oricum nu am nevoie de aşa ceva. Un lucru bun se cunoaşte după material, cusături, detalii interioare şi exterioare ş.a.m.d.

La capitolul genţi, ţinând cont de culoarea pe care mi-o doresc (inclin mai mult către bleumarin), ţin vreo 6 la bookmarks. Dar dintre toate, cel mai mult îmi plac astea două:

geanta ellen si geanta samantha adona elefant

Ambele sunt de la firma Adona. Prima este geanta Ellen, iar a doua este Samantha. Dacă ţi-a venit în minte “Sex and the city”… nu eşti singura, crede-mă 😉 . Înclin balanţa un pic mai mult către Samantha, decât către Ellen. Mi se pare că are acel ceva. O să le mai ţin o perioadă la bookmarks. În februarie e ziua mea. În februarie iau decizia finală.

Cred că… cu trecerea anilor învăţăm să ne orientăm mai mult către chestii de calitate, accesorii memorabile. Decât să am şifonierul plin cu genţi mediocre, mai bine puţine şi grozave. Just sayin’.

8 Comments

 • Reply

  Rokolla

  16/01/2016

  M-m regasit in articolul tau. Si eu port o geanta 29 de zile pentru ca merge aproape la orice si foarte rar o mai schimb cu una eleganta sau se intampla sa nu mearga cu outfitul meu casual. referitor la geanta alba nu pot decat sa te felicit si sunt de aceeasi parere cu tine. O asemenea investitie chiar este facuta cu cap. Cei drept aceasta calitate este departe de mine. Imi cumpar si lucruri bune dar si multe bazaconii.
  Eu aleg Ellen …. Cred ca este geanta albastra. Imi pare mai practica si mai pe stilul meu. Tu stii cel mai bine ce ti se potriveste! Spor

  • Reply

   Ioana Radu

   16/01/2016

   Mai am si eu momente in care imi cumpar bazaconii, dar doar chestii marunte (bentite, bratari…) 😀
   Da, geanta Ellen se potriveste mai mult cu stilul meu. Dar nu sunt departe nici de Samantha. Cred ca ma situez la mijloc, de asta mi-e greu sa iau decizia.

 • Reply

  Lamiita P

  16/01/2016

  Si eu as opta pentru cea neagra , exact la asta ma gandeam si eu ca are un quelque chose acolo .

  • Reply

   Ioana Radu

   16/01/2016

   Da, da, e mai speciala 😀 si e si la reducere ^_^

 • Reply

  Catalina Matei

  18/01/2016

  As alege-o pe a doua, chiar daca nu e stilul meu de zi cu zi. Dar as alege-o pentru ca as avea astfel un motiv in plus sa fiu mai lady. Inainte ma imbracam mai mult ca o domnisoara, nu stiu ce s-a intamplat si de ce am renuntat la stilul acela in favoarea confortului casual.
  Votez pentru Samantha!

  • Reply

   Ioana Radu

   18/01/2016

   Stiu ce spui, de aceea tind si eu mai mult catre Samantha 😉

 • Reply

  Alexandra

  18/01/2016

  Samantha – pentru o badass ladylike Ioana. 😉
  Si mai bine, ambele!

  • Reply

   Ioana Radu

   18/01/2016

   Dau faliment daca le iau pe ambele luna asta :)) Dar iti multumesc pentru sustinere! ^_^

Leave a Reply