Women's World

Pantaloni şi jachete pentru toamnă-iarnă 2015/16

By | 14.11.2015 | 2 Comments

A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva… Cu umbra unei jachete, eventual şi cu umbra ta. Asta pentru că umbrele, dacă sunt cele provocate de razele soarelui ori unghiul din care bate lumina şi dacă nu sunt confecţionate din diverse fibre… nu ţin de cald. Zău că nu! Sunt doar nişte himere după care sufletul aleargă, dar cele care ţin de cald la propriu sunt hainele. Şi toamna nu doar că a venit, dar ba e rece şi sfidătoare, ba ne răsfaţă cu raze calde de soare, făcând zilele de noiembrie să fie dubios de calde.

Pantalonii lungi, până la urmă, reprezintă una dintre piesele de rezistenţă ale acestui anotimp şi ale celui care urmează. La fel şi jachetele. Dar să le luăm pe rând.

Poate că ne numărăm printre cele mai frumoase femei din lume, însă nu şi printre cele mai bogate. Motiv pentru care ne orientăm cel mai adesea către reduceri. Nu e un lucru rău, doar ştim care este valoarea banului şi suntem capabile să facem shopping inteligent. Înainte mă simţeam rotundă că-mi iau haine la preţ întreg, în timp ce prietenele mele îşi cumpărau poate aceleaşi haine cu de două ori mai puţini bani. Calitatea era aceeaşi, excepţie fiind faptul că ele pândeau reducerile. Între timp am învăţat şi eu să fac asta. Iată, mai jos, 3 perechi de pantaloni frumoşi care acum sunt la reducere. Bine, admit, una dintre aceste perechi e deocamdată la preţ întreg, dar asta pentru că face parte din noua colecţie.

pantalon negru

1. pantaloni negri, clasici
Nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră, aşa cum e regula cu Little Black Dress care ne salvează din orice impas. Pantalonii negri, eleganţi şi clasici, sunt o alegere inspirată pentru orice tip de eveniment. Poţi să-i porţi la serviciu, la cafea cu fetele, la o nuntă sau chiar la evenimente mai… triste. Pot fi purtaţi în orice împrejurări.

2. pantaloni albi cu negru
Modelul acesta crează impresia de alungire a picioarelor, fiind pantalonii perfecţi pentru reprezentantele sexului frumos care vor să se folosească de aceste trucuri geometrice pentru a da impresia de picioare mai subţiri. Pe mine nu mă avantajează şi mi-e un pic ciudă. Îmi place foarte mult modelul!

3. pantaloni coloraţi
După cei negri, aceştia ar trebui să fie a doua noastră opţiune. Nu poţi să cumperi 4 perechi de pantaloni negri, trebuie să ai şi una mai colorată. Albastrul închis este culoarea mea preferată, alături de bordo. Dar pe site-ul ShopAmor.ro există foarte multe nuanţe din care poţi alege.

Apropo, dacă îţi place foarte mult un produs de pe site dar acesta nu este redus, poţi să primeşti un discount de 5% pentru el (şi pentru restul produselor care sunt la preţ întreg şi pe care îţi doreşti să le cumperi). Cum? Scriind adresa ta de e-mail în căsuţa care se deschide pe site. Se deschide singură în timp ce răsfoieşti produsele 😉

Jachetele, altă piesă must have a sezonului!

Gusturile sunt la fel de diferite precum personalităţile. Până la urmă, se spune că ceea ce purtăm ne reprezintă. Chiar dacă nu întoarcem banii cu lopata şi nu ne permitem rochii ale designerilor de talie mondială, ne permitem totuşi să cumpărăm haine care să ne reprezinte. În magazinul ShopAmor, de exemplu, găseşti haine ale mai multor branduri cunoscute, dar la preţuri muuult mai bune decât în mall-uri. Iată 3 jachete de care m-am îndrăgostit:

jacheta army zara reducere 01

1. model army
Unul dintre trend-urile mele preferate. Aş purta aproape în fiecare zi pantaloni de camuflaj slim, cămaşă albă sau neagră şi pantofi negri cu toc cui. Dar nu-mi permit să fac asta pentru că merg destul de mult pe jos. Însă mă pot ascunde într-o geacă pe stilul acesta. Şi pot să o port toată toamna fără să pară că am o obsesie pentru stilul army 😀

2. model plin de viaţă
Optimismul e bun pentru trup şi suflet. La fel şi colorarea zilelor friguroase cu o jachetă sau o geacă plină de viaţă, menită să aducă zâmbetul pe buze atât ţie cât şi celor care se intersectează cu tine pe tot parcursul zilei.

3. jacheta nonconformistă
Eşti o rebelă prin definiţie şi ai nevoie de piese vestimentare care să rezoneze cu personalitatea ta? Există opţiuni accesibile chiar şi pentru tine, trust me. Până şi mie îmi place acest model, chiar dacă nu e neapărat stilul meu. I really like it! 😀

Cred că toamna e anotimpul meu preferat. Cred că sunt adepta pantalonilor şi a jechetelor, mai mult decât a fustiţelor şi rochiţelor.

2 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  14/11/2015

  Modelul Army e preferatul meu in materie de jachete. La capitolul pantaloni, negru e de baza! Poate ma aleg de Bf asta cu ceva colorat, cine stie 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   14/11/2015

   Da, si eu mi-am tot cumparat pantaloni negri… Anul acesta am achizitionat prima pereche de pantaloni care NU sunt negri 😀 si ma bucur ca am facut asta.

Leave a Reply