Review produse & servicii, Women's World

Părerea mea despre 4 creme de corp de la Life Care

By | 27.01.2020 | 1 Comment

Zilele trecute am publicat articolul cu 5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii în timpul iernii, material care e de fapt un super comunicat de presă primit pe mail din partea celor de la Life Care. E foarte bun și, dacă l-ați ratat, vă recomand cu drag să-l parcurgeți. Acolo sugestiile de produse sunt inserate finuț, natural, materialul fiind concentrat asupra sfaturilor de îngrijire a pielii.

Azi, însă, profit de faptul că am învățat bine de tot pentru examenul pe care îl am peste 2 ore și în bucățica asta de timp (pe care n-o aveam în calcul ca fiind liberă, dar s-a nimerit să fie) vreau să vă spun părerea mea despre 4 creme de corp de la Life Care. Un fel de material cu toate reflectoarele asupra lor.

Cele 4 creme de corp sunt următoarele:
1. Cremă de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter®
2. Cremă de corp emolientă, cu ulei de argan BIO Kräuter®
3. Cremă de corp regenerantă, cu arnică montană BIO Kräuter®
4. Cremă de corp cicatrizantă, cu gălbenele BIO Kräuter®

Am accentuat ingredientele de bază din fiecare cremă pentru că acestea reprezintă pentru mine unul dintre cele mai importante detalii când mă raportez la orice produs. Apoi, desigur, e important ce face sau ce tratează fiecare cremă în parte, de exemplu dacă are efect emolient sau dacă are rol de calmare a pielii.

4 creme de corp de la Life Care

Înainte de a scrie particularitățile fiecărei creme în parte, aș vrea să facem o scurtă trecere prin informațiile care sunt valabile pentru toate cele 4 creme:
– hidratează bine pielea
– ingredientele sunt provenite din medii de origine controlată
– sunt produse Life Care BIO Kräuter® fabricate în Germania
– fără ingrediente de origine animală
– nu au fost testate pe animale
– nu au contraindicații în timpul sarcinii sau alăptării

Acum sigur e un pic mai ușor de înțeles de ce sunt încântată de cremele hidratante de la Life Care și de ce le recomand fără rețineri.

Și o să încep acum cu preferata mea, crema de corp calmantă cu unt de Shea și plante. Am mai avut una în trecut, iar cea de acum este a doua, având un bine meritat loc pe birou, lângă laptop și lângă două creme de mâini. Îmi place să o folosesc pe tot corpul, însă cel mai des o folosesc pe post de cremă de mâini atunci când mi le simt foarte uscate și știu că ale mele creme dedicate îngrijirii mâinilor nu sunt suficient de hidratante pentru astfel de cazuri. În plus, ocolesc cremele clasice de mâini și înainte de a mânca, pentru că nu-mi place să simt parfumul lor. Astfel, aleg să folosesc crema cu unt de shea și plante BIO Kräuter® de la Life Care. Dincolo de detaliile acestea personale, vă mai pot spune despre crema asta că e dedicată inclusiv persoanelor cu piele sensibilă și pretențioasă. Printre ingrediente se găsesc și două uleiuri cunoscute pentru beneficiile lor – uleiul de argan și cel de migdale.

crema de corp calmanta cu unt de Shea si plante BIO Kräuter® review

crema de corp calmanta cu unt de Shea si plante BIO Kräuter® review

crema de corp calmanta cu unt de Shea si plante BIO Kräuter® review

A doua cremă de corp, cea emolientă, care are ca ingredient de bază uleiul de argan, este dedicată în mod special persoanelor cu piele uscată, descuamată, crăpată. Alături de uleiul de argan, crema conține și ulei de măsline, cât și Vitamina E, ambele cunoscute pentru proprietățile lor de hidratare. Crema aceasta de corp e îndrăgită adesea de persoanele cu piele foarte uuscată a mâinilor, călcâielor și chiar și tenului. Deși în mod normal pe etichetă nu e specificat că e și pentru ten, pe net am citit că unele persoane o folosesc și pentru zona asta și-s mulțumite de efectele ei, așa că m-am gândit să o scriu și eu aici ca idee pentru cine se confruntă cu ten foarte uscat și nu știe ce să mai folosească.

A treia, crema de corp regenerantă cu arnică montană, are ceva aparte față de toate celelalte și sigur informația va fi de folos unora dintre voi 😀 . Crema aceasta este antiinflamatoare, antiseptică, cicatrizantă și cu un puternic efect regenerativ, astfel că dincolo de faptul că are grijă de pielea noastră, unele mămici o folosesc și pentru bebeluși. Pe site-ul brand-ului nu scrie de chestia asta, însă din ce am citit pe internet ar fi bună pentru iritațiile produse de scutece, dar și mai târziu, atunci când ei cresc, crema favorizând vindecarea mai rapidă a edemelor, vânătăilor, entorselor și luxațiilor. Mai multe informații despre ea găsiți aici.

Ultima din cele 4 de azi, crema de corp cicatrizantă cu gălbenele, nici nu ar trebui să mai aibă nevoie de vreo introducere. Practic gălbenelele sunt arhicunoscute pentru propritățile lor benefice atât în produse de îngrijire a corpului, cât și în ceaiuri, siropuri și altele din categoria asta. Crema aceasta are și ea ceva în plus față de toate celelalte de mai sus. Este dedicată și îngrijirii tenului. Printre ingredientele mai cunoscute se numără și uleiul de avocado și uleiul de jojoba, astfel că împreună cu extractul de gălbenele pielea devine mai netedă, mai hidratată, fiind împiedicate inflamațiile datorită efectului antiseptic. Se recomandă cu preponderență persoanelor cu ten uscat.

O cremă hidratantă de corp BIO Kräuter® de la Life Care costă aproximativ 25 de lei, preț direct de pe site-ul lor. Eu sper că am reușit să le introduc pe toate cât mai frumos, pentru că merită. Părerea mea per total despre aceste produse este că au ingrediente bune, iar realizarea lor se face la anumite standarde pentru că sunt fabricate în Germania – una dintre țările care țin bine sub control producția indiferent de domeniu. Repet, dintre toate cele 4 creme pe care vi le-am arătat mai sus, preferata mea este cea cu unt de shea și plante 😀 , în caz că vreți să încercați terenul și nu știți cu care să începeți.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    27/01/2020

    Mi se par niste produse minunate.

Leave a Reply