Diverse

Parfumuri și haine? Fancy & comfy…

By | 14.01.2018 | 4 Comments

Se spune că poți citi un om în funcție de modul în care decide să se prezinte lumii, adică suma tuturor acțiunilor pe care le face înainte de a ieși pe ușă. Am stat un pic și m-am gândit la chestia asta. În mare parte din timp plec de acasă un pic încrezătoare, un pic realistă și ceva mai mult hotărâtă să rezolv tot ce am pe listă. Deși mulțumesc chiar și atunci când sunt refuzată, mă dau peste cap să găsesc soluții pentru a rezolva tot ceea ce am de rezolvat și nu-mi place să las pe mâine ceea ce pot face azi. Cum sunt fizic? Cum mă prezint în toată goana asta a înfăptuirii lucrurilor? Judecând după parfumuri și haine, cred că mă-ncadrez la… confortabilă fițoșică. Sau fancy & comfy, cum mi-a plăcut să scriu în titlu.

De exemplu din multele parfumuri de aici eu am 3 care mă definesc atât de bine și pe care nu le-aș schimba în viiztorul apropiat cu alte combinații de arome. Nu simt nevoia de a mă îmbrăca în alte mixuri de acorduri fresh, florale și fructate. Nu mă văd cumpărând alte parfumuri în afară de Light Blue Intense (D&G), Si (Armani) și Ange ou Demon Le Secret (Givenchy). Am alte 10 parfumuri și nu le folosesc, astfel că din când în când mai las câte o prietenă să-și aleagă unul dintre ele. Cred că e un lucru bun în toată chestia asta, anume că am ajuns să descopăr și să folosesc exact parfumurile care simt că mă completează cel mai bine.

Pe de altă parte, în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru femei, folosindu-mă de exemple de pe același site, nu mă declar la fel de mulțumită de mine. Sunt destul de confortabilă, astfel că răsfoiesc zeci de minute ofertele la haine super frumoase și sfârșesc apoi prin a-mi cumpăra tot pantaloni negri și bluze cât mai simple, eventual în culori uni. I am so so so basic. La mine pata de culoare e rujul :)). Ori, cel mult, pantofii. Vara trecută am ieșit un pic din zona mea și am intrat în câteva rochii. M-am mirat și eu, desigur, în marea majoritate a timpului, inclusiv când trebuie să merg la evenimente, optând pentru ținute similare celor de mai jos (toate pozele sunt preluate de pe Elefant.ro):

parfumuri si haine elefant

Privind per total, la partea de parfumuri mă declar mulțumită de mine, pe când la partea de îmbrăcăminte… not so much. Desigur, ținutele sunt frumoase (evident), dar mi-ar plăcea să mai port și altceva. Cred că o să mă enervez într-o zi și o să merg la o sesiune de cumpărături de n-o să-mi vină nici mie să cred că produsele respective vor fi fost alese de mine.

Pe voi cum vă descriu parfumurile pe care le purtați? Dar îmbrăcămintea?

4 Comments

 • Reply

  Emma

  17/01/2018

  In partea cu “ma duc sa-mi cumpar si alteceva ,diferit de ce am!” ma regasesc si eu. Ghici ce? sfarsesc tot prin a cumpara tot ceva ce aveam dar parca nu mai arata la fel de bine sau a intrat la apa=))
  Tot ce mi-am cumparat “altfel” putrezeste prin dulap sau am donat deja prietenelor,asa ca m-am lasat de sporturi d-astea ca nu prea am bani de stricat:))))

  • Reply

   Ioana Radu

   19/01/2018

   Same here! :)))

 • Reply

  Dragomir Cristina

  18/01/2018

  sa stii ca eu nu stau prea bine nici cu hainele nici cu parfumurile. La capitolul vestimentatie, la fel fac si eu – ma uit lung la multe modele, zic ca sunt frumoase, dar concluzionez ca nu mi se potrivesc si tot la blugi si bluze casual ajung.

  • Reply

   Ioana Radu

   19/01/2018

   Blugii si bluzele casual sunt cele mai minunate ^_^. Cred ca ne-am intelege de minune daca am merge impreuna la cumparaturi 😀 .

Leave a Reply