Adv. & Stuff

Fie că e pasiune sau terapie, important e să ştii de unde să cumperi

By | 23.02.2016 | 6 Comments

Au apus de mult vremurile în care ne vedeam aproape săptămânal şi mergeam să ne înecăm neajunsurile cu o combinaţie de mai multe tipuri de alcool. Linişteam provizoriu ceea ce ne măcina, după care ne venea ideea genială de a merge prin magazine şi a proba diverse articole vestimentare. Cred că toate persoanele de sex feminin au trecut prin asta. Să mergi să probezi anumite chestii doar pentru starea de bine, pentru amuzament sau pentru a omorî timpul. De foarte multe ori ne spuneam că „mergem să probăm şi să ne distrăm”, dar cel puţin una dintre noi ajungea să scoată cardul din portofel şi să mai adauge o rochiţă la colecţie.

De la o vreme însă, şi mult în favoarea noastră, am început să mutăm activitatea asta în online. Spun că este în avantajul nostru pentru că pe net articolele de îmbrăcăminte nu au adaosul comercial la fel ca în magazinele fizice. Pentru că magazinele online nu plătesc chirie şi nici aceeaşi cantitate de salarii. De aceea pe internet găsim rochiţe şi multe alte articole vestimentare la preţuri bune, mult mai bune decât în offline. Uite, de exemplu, pe site-ul rochiteieftine.ro am găsit produsele de mai jos:

little black dresses rochite ieftine

Prima costă 59 de lei, a doua 79 de lei, iar a treia şi a patra au acelaşi preţ – 84 de lei. Dacă găseşti ceva similar în magazine fizice, costă dublu sau chiar mai mult. Dar există şi site-uri care te păcălesc, adică site-uri care umflă preţurile mult. De aceea spun mereu că e important să ştii de unde să cumperi.

Am prieteni care ştiu mania asta a mea pentru online şi care uneori îmi dau mesaj sau mă sună şi mă întreabă de unde să cumpere ceva ok de pe net. Fie că sunt fete care caută oferte bune, fie că sunt băieţi care vor să ia cadouri potrivite pentru domnişoarele sau doamnele din viaţa lor. Toată lumea îmi ştie răbdarea de a scotoci pe internet. De aceea astăzi scriu despre rochiţele ieftine de pe site-ul www.rochiteieftine.ro.

Sunt produse bune şi sunt multe, extrem de multe modele disponibile. Este un fel de bază de date cu rochiţe de pe multe site-uri de pe net. Şi te dirijează către site-ul unde modelul x are cel mai mic preţ. Eu am descoperit site-ul din întâmplare, când căutam o rochiţă neagră şi extrem de simplă. Să vă explic de ce (şi s-ar putea ca multora dintre voi să vă surâdă trucul acesta). Ştiţi că uneori găsim rochii sau rochiţe frumoase, dar care au dezavantajul de a fi o idee transparente. Acum mulţi ani obişnuiam să cumpăr căptuşeală şi să duc rochiţele transparente la croitorie să le fac un update. Dar am descoperit între timp o idee mult mai bună. Mi-am cumpărat o rochiţă simplă simplă simplă, cu bretele subţiri. Şi o port pe sub toate rochiţele care sunt un pic transparente. Şi, spre deosebire de căptuşeala pe care o cumpăram în trecut, rochiţa asta îmi oferă mai mult confort (şi astfel economisesc şi bani – pe care îi dădeam mereu pe căptuşeală şi pe manoperă).

A mea este albă, dar sunt pe cale să îmi cumpăr şi una neagră. Ca asta, adică:

rochie simpla de vara

Costă 36 de lei şi pot să o port la toate rochiţele transparente pe care le am. Aşa am ajuns să descopăr eu site-ul rochiteieftine.ro, căutând o astfel de rochiţă simplă. Vă spun sincer că e o investiţie bună şi ne scuteşte de muuulte probleme.

Iar dacă tot s-a nimerit să fiu pe site-ul respectiv, m-am uitat şi la rochiţe roz (culoarea mea preferată, imediat după negru) 😀 Aşa am găsit simpaticele astea:

little pink dresses rochite ieftine roz

59, 64 şi 84 de lei. Exact în ordinea în care apar. Ştiu că am intrat doar să mă uit, dar s-ar putea să îmi iau una dintre ele. Am ajuns la concluzia că am multe rochiţe negre şi ar trebui să remediez situaţia asta.

Asta e pasiunea noastră. Nu e un moft sau o chestie de neînţeles, nu strângem teancuri de haine pentru că nu avem altceva mai bun de făcut, ci le cumpărăm pentru că e o pasiune. Aşa cum bărbaţii cumpără gadget-uri, accesorii de pescuit, accesorii pentru maşină şi multe alte chestii de care nu au neapărată nevoie, aşa cumpărăm şi noi haine.

Poţi să o numeşti terapie prin shopping. Sau poţi să o numeşti pasiune. Oricare ar fi denumirea, atâta vreme cât muncesc pentru banii mei, am dreptul să-i cheltui fără să dau explicaţii. Indiferent de cât de plin este şifonierul.

Cheers! 😉

6 Comments

 • Reply

  Teodora

  23/02/2016

  The promise land of online shopping! <3 Pe mine ma oboseste sa merg la cumparaturi prin magazine si atunci cand o fac, plec cu lectiile facute de pe siteuri (asta in cazul in care imi trebuie neaparat proba si nu le-am cumparat deja de pe net).

  • Reply

   Ioana Radu

   23/02/2016

   Si mie a inceput sa mi se para obositor sa alerg prin magazine, mai ales ca sunt multe cazuri in care nu gasesc nimic din ce am nevoie. Pe net e mai simplu, am buton de search :D.

 • Reply

  Marcu Adriana

  24/02/2016

  Pff chiar ma intrebam intr-o zi daca se va face ceva de genul acesta la noi in romania, adica baza de date cu oferte de pe mai multe site-uri. E chiar utila pagina! E super utila! Multumim, Ioana! Te pup

  • Reply

   Ioana Radu

   24/02/2016

   Ma bucur ca iti place! Si ai dreptate, chiar e utila pagina 😀

 • Reply

  Andreea Ionescu

  25/02/2016

  Daca ai sti cate rochite am care ar avea nevoie de jupa… Priceless tip! Eu de ce nu m-am gandit la asta pana acum? :))

  • Reply

   Ioana Radu

   25/02/2016

   Nu stiu, ca si mie mi-a luat ceva vreme :))

Leave a Reply