Review produse & servicii

Pentru fete răsfățate ► Missguided Bangin’ Bath Time

By | 21.09.2018 | 5 Comments

Știu că titlul sună un pic kinky, Missguided Bangin’ Bath Time, dar e vorba de un set de produse pe care l-am primit recent de la o prietenă din Anglia și-s atât de încântată de el încât chiar îmi doresc să scriu despre el. În plus, dacă cumva am persoane din UK care îmi citesc blogul măcar să le dau o idee de cadou pentru când vin în țară și vor să surprindă pe cineva așa cum m-a surprins pe mine Valentina 😀 . Să scriu și aici, să se audă peste mări și țări: Love you, girl! Always have, always will! Nu pentru cadou, ci pentru fatul că ne leagă atât de multe experiențe din viața asta.

Revenind la setul de produse Missguided Bangin’ Bath Time, prima impresie despre el a fost că arată foarte bine, deci modul de prezentare e super nicey. Toate cele 7 produse erau frumos aranjate în cutia cu capac transparent, ba chiar erau prinse bine astfel încât să nu se miște de la locul lor. Super bine gândite, congrats brand-ului englezesc Missguided pentru modul frumos și de calitate în care-și ambalează produsele.

set Missguided Bangin' Bath Time

Setul Missguided Bangin’ Bath Time conține următoarele produse:
– un burete de duș mare sub formă de dolar roz
– o spumă de baie cu sclipici auriu în ea – Billion Dollar Bubbles ♥
– un gel de duș – Mermaid Wash
– o loțiune de corp – Mermaid Lotion
– un body mist / spray de corp cu sclipici auriu în el – Beach Vibes ♥
– două chestii efervescente pentru baie (știu că astfel de produse se mai numesc bath bombs).

Observați că am pus inimioare unde e vorba de sclipici, da? Ei bine, deși sunt o fată mică (și greutate și înălțime), o mână de om, o prăjiturică simpatică, un om simplu, ei bine am și eu plăcerea mea vinovată – sclipiciul și paietele. Mă simt un pic incomod că-mi plac, știind că n-au deloc legătură cu chestiile clasice care mă definesc, dar nu mă pot abține, efectiv întorc capul după mai toate produsele pe care le văd că sclipesc. I’m so guilty of that! 😀

gel de dus si lotiune de corp Missguided Mermaid

gel de dus si lotiune de corp Missguided Mermaid

body mist / body spritz sparkling gold Missguided

Missguided Billion Dollar Bubbles

Spuma de baie Billion Dollar Bubbles aproape am terminat-o. Am folosit-o pe post de gel de duș, pentru că obișnuiesc să fac duș mai degrabă decât baie. Când o termin o să încep gelul de duș Mermaid Wash. Loțiunea de corp Mermaid Lotion o folosesc și pe ea destul de des, îmbrăcându-mă cu aroma ei și păcălindu-mă că încă e vară. Practic produsele din acest set au la bază aromă tropicală, ducându-mă cu gândul la vacanțe pe plaje cu nisip fin, palmieri și cocktail-uri yummy.

Apropo de faptul că mai sus apreciam ambalajul, m-a surprins plăcut încă ceva, anume că aproape fiecare produs are un anumit mesaj pe el. Cam toate mi s-au părut a fi inspirate și mi-au pus un zâmbet pe față. De exemplu pe tubul de gel de duș scrie “Wash away those sins with our real life mermaid potion”. Bun, bun marketing 😀 .

Produsul meu preferat din tot setul? Dacă în mod normal din orice set aleg ca preferat gelul de duș, de data asta body mist-ul e clar favoritul. Pentru că e plin de sclipici fin ^_^.

5 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  24/09/2018

  ha ha, sa stii ca fiecare are ciumpilicii lui la cap. uite,. de exemplu, eu ador unicornii. cat mai roz si cat mai impopotonati. surprinzator, nu? nu prea par genul :)) dar da, what can i say? nu pot sa ma abtin 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   01/11/2018

   Imi sunt simpatici si unicornii, cu atat mai mult daca au si sclipici 😀 .

 • Reply

  Mihaela

  25/09/2018

  Niste produse excelente care isi merita banii, multumesc pentru recomandare.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  27/09/2018

  E clar ca e cineva care te stie bine si stie cat de mult apreciezi tu produsele pentru dus. Dar stii de ce imi aduce mie aminte articolul tau? De faptul ca am draft de muuuult timp un articol despre un sapun HM primit de la tine și despre produsele Biotherm pe care le-am castigat la concurs. Mi-e ciuda pe mine ca nu imi fac timp sa scriu si eu mai des despre produsele incercate.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/10/2018

   Cunosc, cunosc, ca si eu am o multime de produse grozave pe care mi le-am cumparat ori le-am primit si despre care n-am apucat sa scriu deloc. Greu cu timpul 😀 .

Leave a Reply