Adv. & Stuff

Pentru tinerii creativi: Concurează! Creează! Câştigă!

By | 21.04.2016 | 6 Comments

Aş participa şi eu, dar am trecut deja de 25 de ani (vârsta maximă de participare), aşa că aveţi o şansă în plus să câştigaţi. Era un pic periculos dacă ne aflam în aceeaşi competiţie, căci mă descurc destul de bine în astfel de situaţii, mai ales când e vorba de creativitate :D. Şi dacă tot aveţi o şansă în plus, eu zic să profitaţi de ea. Lucrurile stau în felul următor…

Competiţia se numeşte Ad Labs Awards iar data limită de înscriere este 10 iunie. Este o competiţie naţională de publicitate, ceea ce înseamnă că ai oportunitatea de a-ţi îmbogăţi CV-ul cu o experienţă importantă, mai ales dacă vrei să urmezi o carieră în domeniul publicităţii. Ştii vorbele alea care spun că toţi angajatorii te întreabă de experienţă când tu eşti încă student sau abia ai absolvit? Ei, bine, competiţia asta îţi aduce nişte beneficii în acest sens. Orice încercare de a concura cot la cot cu alţi oameni creativi este o oportunitate pentru tine de a te plasa în faţa altor studenţi sau absolvenţi care aspiră la acelaşi loc de muncă pe care tu ai pus ochii. Profită de oportunitatea asta! Mai ales că înscrierea este gratuită.

În cadrul competiţiei vei avea ocazia să-ţi testezi creativitatea pe un brief real al unui client real (clientul este CEL.ro), iar cele mai tari 3 idei vor fi premiate! Locul 1 va primi un laptop, locul 2 un telefon mobil, iar locul 3 un eBook Reader Kindle. Aşadar, pe lângă interesanta experienţă, ai ocazia să câştigi un gadget de câteva milioane.

De asemenea, există posibilitatea includerii şi promovării ideii/ideilor câştigătoare în strategia de comunicare a CEL.ro. Îţi dai seama cum ar da asta în CV-ul tău? Cu siguranţă vei fi cu câţiva paşi înaintea colegilor tăi care se chinuie şi ei să găsească un job bun.

Mai multe detalii despre competiţie găseşti aici: www.cel.ro/adlabs/despre-concurs

Baftă! 😉

Ad Labs Awards

6 Comments

 • Reply

  Nicu

  21/04/2016

  După cum ai spus….vârsta nu mă avantajează deloc, şi nici creativitatea. Sunt mulţi tineri care ar putea participa…..şi profita de această oportunitate…..dar….fără cuvinte….

 • Reply

  cristina dragomir

  22/04/2016

  frumoase premii, pacat ca nu sunt deloc talentata in acest sens ca ma infigeam si eu imediat!

  • Reply

   Ioana Radu

   22/04/2016

   Nu eşti talentată? Eu zic că stai chiar mai bine decât mine la partea de creativitate 😀

 • Reply

  Oprea Elena-Nela

  25/04/2016

  Poti participa si daca esti eleva in cls a XII-a ?
  Merci!

  • Reply

   Ioana Radu

   25/04/2016

   Organizatorii concursului sunt în măsură să răspundă acestei întrebări. Intri aici http://www.cel.ro/adlabs/regulament.php şi dai la “Contact” (în dreapta de tot). Eu sper să fie posibil, că am văzut că vârsta minimă de participare este de 18 ani. Iar în ultimul an de liceu majoritatea au deja 18 ani împliniţi 😀

  • Reply

   Vera Petrescu

   29/04/2016

   Buna, Elena 🙂
   Sigur ca poti participa la concurs. Cum a zis si Ioana, varsta minima e de 18 ani. Daca indeplinesti conditia asta, te asteptam cu drag.
   p.s. fac parte din echipa de organizare a competitiei

Leave a Reply