Review produse & servicii

#PerecheaPerfecta de la Lenor

By | 21.09.2020 | 2 Comments

După multă multă vreme în care nu am mai descoperit un balsam de rufe care să mă cucerească și habar nu aveam ce să mai experimentez de pe rafturile supermarket-urilor, ceva a licărit acolo când am văzut Gold Orchid. Balsam de rufe cu parfum de orhidee aurie, de la Lenor, cel pe care îl cunoaștem cu toții, cel care ne parfumează hainele, lenjeria de pat și prosoapele de mult prea mulți ani ca să mai știm exact numărul. Lenor al nostru, al tuturor.

Totuși, fiecare balsam pe care punem ochii la raft e ca un ou cu surprize. Nu-l cunoaștem până în momentul în care ajungem acasă cu el. Și îl testăm efectiv. Sperăm să fi nimerit aroma, că în tub multe miros bine, dar după spălare e adevăratul test.

Gold Orchid, pentru mine, “e ce trebuie”. Lucrurile acestea aparent mici reușesc să mă bucure mai mult decât o geantă nouă sau o după-amiază liberă. Dincolo de asta, de bucuria mea, brand-ul are un anumit mesaj de transmis celor care iubesc deja produsele lor, dar și celor care poate nu le-au încercat încă: #PerecheaPerfectă există! Dacă până de curând foloseam balsam de rufe Lenor cu orice detergent de rufe, avem de ceva vreme și opțiunea de #LenorDetergent. Este sub formă de capsule, așa cum e detergentul în ultima vreme la mai toate brand-urile cool, și are avantajul că există în variante de arome pe care le știm și îndrăgim deja de la balsam. Din acest motiv și ideea de pereche perfectă, pentru că detergentul și balsamul pe care le folosim la fiecare spălare pot avea aceeași aromă și împreună să dea rezultatele dorite. E ca la șampon & balsam de păr, adică atunci când le folosim din aceeași gamă ele “lucrează” împreună pentru a oferi rezultatele pe care ni le dorim.

perecheaperfecta detergent capsule si balsam de rufe Lenor

Dacă ești în căutarea unui detergent care să îți și curețe eficient hainele, să le ofere prospețime de lungă durată, dar să și protejeze culorile la fiecare spălare, dă o șansă noului detergent Lenor! Pentru o experiență completă de spălare, folosește și balsamul cu același parfum. ♥

Descoperă detergentul Lenor Allin1 PODS, creat în perfectă armonie cu balsamul Lenor!

• curăță în profunzime
• oferă prospețime de lungă durată
• protejează țesăturile și forma hainelor
• oferă hainelor catifelare
• este disponibil în parfumul Lenor pe care îl iubești.

perecheaperfecta detergent capsule si balsam de rufe Lenor Gold Orchid

Cum se folosește #PerecheaPerfecta de la Lenor:
1. Se pune capsula Lenor Allin1 în cuva mașinii de spălat înainte de a adăuga hainele.
2. Se adaugă balsamul de rufe Lenor în sertarul mașinii de spălat.
3. Se adaugă hainele și apoi putem da drumul mașinii de spălat.
4. Se depozitează detergentul și balsamul într-un loc ferit de copii.

Descoperă parfumurile din colecția Lenor:
Spring Awakening este parfumul florilor de primăvară cu note de patchouli natural și cedru alb. Gold Orchid are note seducătoare și rafinate de vanilie.

balsam de rufe Lenor

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  21/09/2020

  Îmi plac foarte mult și eu le folosesc!

 • Reply

  cristina dragomir

  22/09/2020

  Sa stii ca mama a ramas fana a balsamului de rufe Lenor. Eu tot mai cumpar sau mai primesc de la alte branduri, dar ei pe asta i s-a pus. Cred ca si nostalgia o face sa il iubeasca atata. Cine stie ce amintiri or avea impreuna!

Leave a Reply