Diverse

Periuţa de dinţi electrică e în topul achiziţiilor din 2015

By | 14.02.2016 | 3 Comments

periuta de dinti electrica roz Philips

Unul dintre cele mai bine vândute produse în anul 2015 este periuţa de dinţi electrică. Este, într-adevăr, un produs foarte bun, dovada clară că ne dezvoltăm în direcţia corespunzătoare. Adică inventatorii nu fac doar chestii banale, noi modele de căţeluşi pufoşi cu motoraş, ci fac şi chestii utile pentru noi. Atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Cred că Philips este singurul brand care produce periuţe de dinţi electrice chiar şi pentru copii. Gama de produse este foarte largă, astfel că există şi periuţe electrice pentru buzunarul nostru, dar şi periuţe electrice “de lux” (care sar de 900 de lei).

Unii şi-au cumpărat o astfel de periuţă de dinţi electrică pentru că sunt adepţii gadget-urilor. În special bărbaţii. Femeile, pe de altă parte, şi-au cumpărat acest accesoriu pentru că este oarecum extravagant. Ambele tabere au mizat totuşi pe utilitate, căci periuţa de dinţi electrică ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene cam de 7 ori mai bine decât o periuţă clasică. Unele au inclusiv cap de periere pentru curăţare interdentară avansată şi funcţii pentru îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor. FlexCare Platinum, de exemplu, este o periuţă electrică ce are 3 moduri: Clean (curăţare), Gum Care (îngrijirea gingiilor) şi White (albire). Totodată dispune de 3 viteze de intensitate, plus senzor de presiune. Iar asta nu e cea mai scumpă periuţă electrică de la Philips, aşa că imaginează-ţi câte beneficii poţi avea şi cu alte modele produse de acelaşi brand.

Este, să recunoaştem, un brand de top. De aceea gama de produse este atât de diversificată. Da, inclusiv în ceea ce priveşte periuţele de dinţi electrice. Există chiar şi pentru copii – Sonicare For Kids. Are 8 etichete interschimbabile distractive pentru personalizare, 2 moduri de intensitate adecvate vârstei, mâner cauciucat anti-alunecare, KidPacer şi KidTimer, plus tonuri muzicale distractive. N-o să mai fie nevoie să te rogi de copil să se spele pe dinţi de cel puţin două ori pe zi. O să-i placă atât de mult periuţa, încât o să se spele de drag, din proprie iniţiativă, fără să îi mai spui tu să facă asta. Mişto, nu-i aşa?

Mie cel mai mult îmi place varianta roz din gama DiamondClean. Vine la pachet cu un toc frumos şi elegant. Pentru mine, oricum, majoritatea chestiilor roz sunt frumoase. Dar periuţa asta e chiar minunată, având o nuanţă fondantă. Fancy cred că e cuvântul potrivit pentru ea.

Prietena mea spune că nu s-ar mai întoarce niciodată la o periuţă de dinţi clasică. Este foarte mulţumită de cea electrică pe care a primit-o cadou anul trecut. Da, multă lume a început să ofere cadou astfel de periuţe de dinţi. Şi cred că este unul dintre cele mai mişto cadouri.

periuta de dinti electrica roz Philips 2

3 Comments

 • Reply

  Teodora

  14/02/2016

  Saptamana viitoare ma duc la dentist si chiar am periuta electrica pe lista de discutii 🙂

 • Reply

  Nicu

  14/02/2016

  Am o periuţă de dinţi electrică de anul trecut, dar nu mi-ar strica una de calitate, care să nu se oprească când îţi e lumea mai dragă.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/02/2016

   De aceea este importanta calitatea 😀

Leave a Reply