Review produse & servicii, Women's World

Photoderm Cover Touch SPF 50+ ► protecție solară cu putere mare de acoperire

By | 11.07.2020 | 3 Comments

Bioderma este unul dintre brand-urile mele de suflet. Pe de o parte pentru că produsele lor sunt dermatocosmetice și ingredientele folosite fac ca formulele să fie eficiente fără a leza pielea corpului, astfel că pot fi folosite și de persoane cu diferite afecțiuni ale pielii (așa cum este dermatita, de exemplu). Pe de altă parte îmi place vibe-ul brand-ului, faptul că transmite delicatețe, profesionalism, grijă și respect față de consumatori, fie ei mai mici sau mai mari. Recent m-am bucurat foarte mult pentru faptul că au lansat un nou produs pentru ten, iar bucuria a fost dublată de faptul că mi-au oferit ocazia să încerc produsul în sine alături de alte bloggerițe și make-up artiști. Este vorba de Photoderm Cover Touch SPF 50+, un fel de fond de ten mineral care are totodată rolul de a proteja pielea de efectele dăunătoare ale razelor soarelui.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ review

Ultima noutate în materie de protecție solară, adică acest Photoderm Cover Touch SPF 50+, este conceput pentru pielea mixtă și grasă cu imperfecțiuni, oferind 8 ore control al secreției de sebum și efect ultra-mat, anti-luciu. Eu am tenul mixt și mi se potrivește de minune. Produsul este super matifiant. Sincer, mereu sunt sceptică atunci când aud sau văd reclama unui produs matifiant, pentru că unele sunt doar puțin matifiante, altele sunt ok însă nu rezistă mai mult de o jumătate de oră efectul…
și doar foarte puține dintre produsele “matifiante” care mi-au trecut prin mână au avut efect bun și de durată.

Mă bucur că tenul meu mixt se înțelege bine cu Photoderm Cover Touch SPF 50+, pentru că atunci când folosesc separat o cremă cu SPF se obține un anumit luciu (make-up artiștii, mai ales, știu exact despre ce este vorba, pentru că și eu am învățat în cadrul unui curs de make-up despre faptul că e de evitat aplicarea cremei cu SPF la machiajele pentru evenimente, deoarece lucește tenul de la ea, iar în poze lucrul acesta se vede chiar mai pronunțat). Acum avem practic un produs 2în1, un fond de ten și o cremă cu SPF ridicat, aspectul final fiind mat. Și de durată! Prima zi în care l-am testat a fost într-o zi de muncă, iar după vreo 9 ore când am ajuns acasă m-am bucurat să descopăr că fața mea nu avea acel luciu pe care îl are de obicei, chiar dacă obișnuiam oricum să folosesc un fond de ten bun. Nici nu este complet mat tenul după 9 ore, că n-ar avea cum, cele cu ten mixt sau gras știți exact despre ce vorbesc 😀 .

Photoderm Cover Touch SPF 50+ are putere mare de acoperire și, conform descrierii brand-ului, lasă pielea să respire deoarece formula este minerală și non-comedogenică (adică nu astupă / nu blochează porii, lăsând pielea să respire). Produsul este disponibil în două nuanțe: deschis și auriu. Chiar și nuanța deschisă e un pic cam prea colorată pentru mine și cred că cel mai bine mi se va potrivi după ce mă bronzez un pic.

Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+ swatch nuante deschis auriu

Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+

Mi-ar plăcea ca Bioderma să lanseze mai multe nuanțe și cred că are șanse mari produsul să devină unul dintre cele mai îndrăgite din categoria fondurilor de ten. El, la bază, cred că nici nu este un fond de ten, ci este un produs pentru protecție solară care are ȘI putere de acoperire. Așa cum este fratele lui lansat parcă anul trecut, Photoderm Nude Touch, care este un fel de cremă BB ca putere de acoperire.

Prețul cu care se găsește Photoderm Cover Touch SPF 50+ este de aproximativ 65 lei, plus sau minus câțiva lei – în funcție de adaosul comercial din fiecare farmacie.

Mă bucur că am avut ocazia să testez acest produs, cu atât mai mult cu cât folosesc fond de ten mai des de la o vreme și totodată sunt pasionată și de îngrijirea tenului și destul de rar uit să aplic crema cu SPF. Mă bucur când sunt inventate produse care să ne ușureze rutina de îngrijire și cred că este unul dintre motivele pentru care sunt atât de entuziasmată de acesta lansat de curând de Bioderma.

Cheers! ♥

3 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  11/07/2020

  Mulțumesc pentru recomandare.

 • Reply

  Dana

  13/07/2020

  Un produs excelent, multumesc mult pentru recomandare!

 • Reply

  Dana

  15/07/2020

  Un produs de nota 10, merita!

Leave a Reply