Adv. & Stuff

Piese pentru 40 de brand-uri auto

By | 15.03.2016 | 6 Comments

Mă gândesc cum o fi pentru oamenii care nu au prieteni care să lucreze în service-uri auto. Cine îi sfătuieşte pe ei în legătură cu cele mai bune piese auto atunci când au ceva de schimbat? Dar când vor să facă nişte modificări? Sau când vine vorba de cele mai bune preţuri? Există o grămadă de astfel de nelămuriri. Din fericire, ştiu care e cel mai bun service auto din oraş. Şi nu degeaba e mereu plin acolo. Însă pentru cei care nu au prieteni care să se priceapă cu adevărat la maşini… există diverse magazine online care comercializează piese şi diverse chestii auto. Lucru valabil pentru oamenii care vor piese noi la preţuri bune. Magazinul de piese auto AutoHut este unul dintre acestea.

La AutoHut se găsesc tot felul de chestii din categoriile filtre şi distribuţie, sistem de frânare, ambreiaj şi volantă, suspensie şi direcţie, răcire, AC, încălzire, motor, elemente de caroserie, electrice, angrenare roată şi planetară, închidere, echipament interior, sistem de eşapament şi evacuare, cutie de viteze şi o grămadă de alte chestii. Iar astea sunt doar de la meniul „piese auto”, căci mai au şi consumabile.

Ce mărci acoperă? Cam toate de mai jos:

piese auto

Aşadar, fie că ai Jaguar, Volvo sau Dacia, AutoHut te rezolvă. Mie îmi plac tare mult magazinele online care acoperă o gamă largă de produse dintr-o anumită categorie (auto, în cazul acesta). Cred că şi băieţilor le plac la fel de mult. Adică, decât să iei o piesă de pe un site, altă piesă de pe alt site şi nişte ulei de motor şi antigel din altă parte, mai bine le iei pe toate din acelaşi magazin online. O singură livrare şi scapi de stres.

Cred, însă, că pentru femei e cel mai greu când vine vorba de piese auto. Şi sunt totuşi o grămadă de femei independente care, la capitolul ăsta, au nevoie de sprijin masculin. Ştiu că multe n-ar recunoaşte nici în ruptul capului, dar e adevărat. Nu poţi, ca om, să te pricepi bine la tot ce există. Aşadar, fetelor, nu fiţi ipocrite şi recunoaşteţi meritul bărbaţilor. Da, ştiu, una de-a noastră a inventat ştergătoarele de parbriz. Dar fără un bărbat care să construiască maşina, am pune ştergătoarele la căruţă poate :))

6 Comments

 • Reply

  Mihaela

  15/03/2016

  E bine sa fi informat/informata indiferent daca ai langa tine un barbat sau nu. Al meu nu se pricepe la masini, dar recunosc ca il las pe el sa duca greul atunci cand e ceva de reparat, schimbat, remediat.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/03/2016

   Si al meu e cu reparatul. Lucky me 😀

 • Reply

  Nicu

  15/03/2016

  La service-ul auto dacă nu ai “pile”, îţi montează o piesă secondhand ca şi una nouă. Se poartă lucrurile acestea destul de des.
  E sigur şi comerţul online, doar cu recomandare….pentru siguranţă deplină.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/03/2016

   Cu recomandare, ca asa-i frumos :D.

 • Reply

  cristina dragomir

  16/03/2016

  Chiar ma pot lauda ca stiu acest magazin si de aici ne cumpăram mereu piese si consumabile pentru Logan. Preturi bune si livrare rapida!

  • Reply

   Ioana Radu

   16/03/2016

   Ce mica-i lumea :D. Adica dintre atatea site-uri sa stim amandoua de autohut.

Leave a Reply