Adv. & Stuff

Platformă cu promoții la produse și servicii din județul Dâmbovița ► Kindia.ro

By | 08.06.2019 | 0 Comment

Vești bune la orizont! De curând s-a lansat o platformă pe care sunt listate promoții la produse și servicii din județul Dâmbovița – www.Kindia.ro. Ce înseamnă asta mai exact? Fie că suntem în căutarea unui produs și l-am vrea la reducere, fie că vrem mai multe lucruri și ne-ar prinde bine o ofertă de tip 2+1 gratis, fie că trebuie să ajungem la dentist și am vrea o reducere la prețul serviciilor – toate acestea se pot găsi pe noua platformă dedicată nouă, locuitorilor județului Dâmbovița.

În calitate de persoane care ne dorim să prindem una dintre acele oferte, lucrurile sunt foarte simple. Intrăm pe site, ne alegem oferta și apoi trimitem un mesaj sau apelăm numărul de telefon listat. Și asta e tot. Este îmbucurător faptul că ofertele sunt generoase, de exemplu existând și 1+1 gratis la închirieri terenuri pentru tenis și fotbal, 30% reducere la asistență pentru înființare firme, 30% reducere la piese vestimentare dintr-un cunoscut atelier local de creație, servicii foto-video și multe multe alte produse și servicii care beneficiază de promoții speciale. Totodată, cei care se înregistrează pe site primesc constant pe e-mail noile promoții care apar.

Categoriile de promoții sunt: auto, îngrijire personală, copii, produse, restaurante, servicii medicale, sport & hobby, diverse.

Pe de altă parte, cei care au produse și/sau servicii și vor să le afișeze pe platforma Kindia.ro la preț redus sau sub formă de ofertă 1+1 gratis (ori 2+1 gratis sau alte combinații), lucrurile sunt foarte simple și pentru ei. Oricine se poate înregistra pe platformă, fie persoană fizică sau juridică, dacă dorește postarea unei oferte. Apoi are de ales dintre cele 3 tipuri de anunț: reducere standard (ex.: de la 100 lei la 60 lei), reducere procentuală (ex.: 30% la un serviciu) sau ofertă de tip 1+1 (ori alte combinații numerice).

Este recomandat ca fiecare promoție postată pe platforma Kindia.ro să fie foarte bine descrisă, cu termeni pe înțelesul tuturor și cu fotografii relevante. Detaliile acestea ajută la o mai bună înțelegere și câștigarea mai multor clienți.

Înregistrarea pe site-ul www.Kindia.ro se face fie prin intermediul adresei de e-mail, fie cu ajutorul contului de facebook. La înregistrare, partenerul (utilizatorul) primește un credit în valoare de 130 de lei prin care să testeze platforma publicând un anunț timp de 10 zile. Ulterior, adică după terminarea creditului primit cadou la înregistrarea pe site, cei care doresc să publice în continuare promoții și să câștige noi clienți prin intermediul platformei Kindia.ro vor putea plăti foarte ușor, cu cardul, urmându-se pașii publicării și primind apoi factura pe adresa de e-mail cu care s-au logat.

Platforma este realizată de la zero de o echipă de dezvoltatori și este îmbunătățită constant, astfel încât să fie utilă și ușor de folosit atât de către cei care sunt în căutare de oferte, cât și de aceia care doresc listarea ofertelor și atragerea de noi clienți. În momentul acesta, fiecare utilizator care a postat o ofertă are statistici clare despre ea, precum numărul vizualizărilor și accesarea numărului de telefon, cât și posibilitatea de a ține legătura cu clienții prin sistemul de mesagerie și opțiunea de utilizare a unor coduri de reducere.

Fecare persoană care își dorește listarea unei promoții pe platformă are posibilitatea de a face asta oricând și pentru orice perioadă de timp. Totodată, în fiecare zi, toți cei care și-au făcut cont în calitate de clienți cât și aceia care au publicat o ofertă vor primi automat un e-mail cu cele mai recente oferte din site, astfel că noile promoții vor ajunge întotdeauna la publicul dormic să le descopere. Și, haideți să fim sinceri, cine nu-și dorește să beneficieze de reduceri de preț sau oferte speciale? 😀

Se preconizează că în maxim un an platforma Kindia.ro va fi primul loc în care dâmbovițenii vor căuta oferte, fie că doresc să meargă la salonul de masaj, la restaurant, la dentist, să achiziționeze produse pentru casă, să închirieze spații de joacă sau servicii pentru diverse evenimente, să prindă promoții la piese auto sau la manoperă la diferite service-uri din județ ș.a.m.d. Se anunță reduceri între 10% și 80%, astfel încât să rămânem cu ceva bani în portofel și pentru alte necesități, distracții sau momente de relaxare.

All eyes on Kindia.ro!

anunturi promotii reduceri Targoviste Dambovita Kindia.ro

Leave a Reply