Diverse

Poftă de dulce cu Delice Chocolat

By | 06.08.2018 | 6 Comments

Există persoane care să nu fi poftit vreodată la ceva dulce? Pentru că, în cazul în care există, toate poftele lor sunt la mine. Don’t get me wrong, eu le-aș da înapoi cu mare drag, doar că nu prea știu cum să fac asta. Drept pentru care mă conformez și ori de câte ori îmi apare în minte imaginea unei savarine, a unui ecler sau a unei prăjituri din ciocolată nu-mi rămâne altceva de făcut decât să-mi iau geanta și să merg la cofetărie să satisfac aceste pofte. Habar nu aveți de câte ori mi s-a spus că sunt însărcinată la cât de nebune îmi sunt poftele. Am râs, știind că singura chestie cu care sunt însărcinată este să-mi satisfac acele pofte, deși asta e mai greu de făcut dacă apar seara târziu 😀 .

prajituri cofetaria Delice Chocolat Targoviste

Cofetăria preferată, fără niciun dubiu, este Delice Chocolat. Apărută în Târgoviște încă din decembrie 2014, Delice Chocolat și-a creat renume în zonă prin faptul că a dus calitatea la alte standarde, toate produsele respectând rețetele Delice International – Câmpina. Fie că e vorba de torturi, prăjituri sau alte delicatese, rețetele nu conțin aditivi, coloranți sau prafuri industriale. Dacă nu ați gustat până acum nicio prăjitură de aici, se cade să menționez că Delice International a primit medalia de aur la Salonul Culinar din Elveția, ceea ce vă poate ajuta oarecum să vă faceți o idee despre deliciile pe care le pun la dispoziția clienților, fie ei mari amatori de dulciuri, ca mine, fie doar consumatori ocazionali.

Dincolo de faptul că deserturile de la Delice Chocolat din Târgoviște arată foarte bine și ne cuceresc cu aromele lor, atunci când ne dorim să le luăm la pachet ele sunt ambalate în cutii roșii elegante. Chiar și atunci când vrem o singură prăjitură la pachet, ceea ce denotă faptul că brand-ul pune accent nu doar pe produse în sine, ci pe întreaga experiență pe care o are clientul de când trece pragul cofetăriei și până termină de savurat desertul ales.

Delice Chocolat Targoviste

Inclusiv cu instructorul auto am discutat de două ori despre cofetăria Delice Chocolat, atunci când eram în timpul orelor de condus și s-a nimerit să trecem prin zonă. Eu cel mai recent mi-am luat de acolo o savarină. Deși este un desert clasic și aparent simplu, ingredientele alese cu grijă îl fac să fie cel mai bun desert de acest fel din oraș. Mai recomand cu drag să încercați prăjitura cu ciocolată în trei culori și Mousse Prosecco. Calitatea ingredientelor își spune cuvântul, astfel gustul deserturilor fiind pe măsură. Inclusiv tortul de revelion l-am avut de la Delice Chocolat, iar cel de nuntă cu siguranță tot de acolo va fi ♥.

Cofetăria Delice Chocolat din Târgoviște pune la dispoziția clienților o mulțime de opțiuni atunci când e vorba de satisfacerea poftei de dulce. Astfel, la ei găsim atât prăjituri și torturi pentru aniversări, nunți, botezuri, petreceri corporate… cât și mini prăjituri și alte tipuri de produse specifice pentru candy bar. Evenimentele speciale au nevoie de deserturi speciale!

Cheers!

6 Comments

 • Reply

  Simona

  06/08/2018

  Nuu cred ca exista!! Ajung in weekend si eu in Targoviste o sa trec sigur si pe la cofetarie ca arata suuper aceste prajii! Pupici

  • Reply

   Ioana Radu

   06/08/2018

   Dupa ce treci pe acolo sa-mi spui ce ti-ai ales ^_^. In cazul in care n-am testat pana acum, sa stiu pe ce dau banii data viitoare cand ajung acolo 😀 .

 • Reply

  Caietul Cristinei

  06/08/2018

  Sa-mi zici cand e ziua ta si daca se lasa cu prajituri de la Delice Chocolat, ca sa stiu daca-mi fac de drum pe acolo. Nu ma intereseaza bautura sau aperitivele. Pe mine sa ma pui pe lista la prajituri. Am zis prajituri, ca eu nu ma satur cu o amandina. Cred ca se vede pe mine cat imi plac deserturile. Rezist la orice, mai putin la un platou cu produse de cofetarie. Kill me!

  • Reply

   Ioana Radu

   16/08/2018

   13 februarie ^_^. Te astept cu drag pe aici!

 • Reply

  Bratu Gabriela

  11/08/2018

  hei, hei, alo, aloooo!!! tu chiar te joci cu mintea mea? aum m-ai hipnotizat, poti sa faci ce vrei cu mine!

  • Reply

   Ioana Radu

   30/08/2018

   Te invit pe aici la o portie de dulce! 😀

Leave a Reply